Нови Сад: Голи по пљуску истрчавали пред кола на Булевару Европе

frootsman

Buduća legenda
Poruka
25.505
.
Goli po pljusku istrčavali pred kola na Bulevaru Evrope

13. 09. 2013.

Sinoć oko 23.30h na Bulevaru Evrope, preko puta Zoned-ove višespratnice, dvojica potpuno golišavih mladića imala su svoj "performans".

Kako je za 021 ispričao Nemanja Vuković koji je u tom trenutku uparkiravao automobil, potpuno goli mladići stajali su na pljusku, vikali, bacali građu sa obližnjeg gradilišta na put, a povremeno su i istrčavali na bulevar.

- Ja sam bio na suprotnoj strani od njih. Oni su stajali na autobuskom stajalištu u blizini jedne nedovršene zgrade. Svo vreme su se derali, a u jednom trenutku su istrčali ispred jednog vozila koje se kretalo iz pravca Limana ka Novom naselju. Čovek je stao, izašao iz kola, pogledao o čemu se radi i potom nastavio vožnju - priča Nemanja.

Nedugo zatim golišavi mladići stari oko 25 godina su sa ciglama u rukama otišli u jednu od sporednih ulica nastavljajući da urlaju i skaču.

Da li je tokom njihovog "performansa" neko vozilo oštećeno za sada nije poznato.

http://www.021.rs/Novi-Sad/Vesti/Dv...-istrcavali-pred-kola-na-Bulevaru-Evrope.html

На дечацима и младићима свет остаје...

Da su devojke gole istrcavale verovatno ne bi bio problem, verovatno bi bilo i pozeljno

Још нам само Pussy Riot и FEMEN фале

big.jpg

Pa dobro. ovi su pod dejstvom alkohola, frustracije, nedostatka majcinske ljubave, para, devojke.... odlucili da skrenu paznju na sebe.

Koliko sam dobro razumeo, u BG ce se ponovo odrzati Parada, pa ce da bude na hiljade polugolih homoseksualaca na ulicama i to u sred dana. Pitam se sta je gore?

Vlada Srbije.

- - - - - - - - - -

:zcepanje:

Ni ja, Moje pitanje se odnosilo na glupiranje dva pijana starija klinca i par hiljada okupljenih homoseksualaca a ne na Vladu Srbije...

Dakle, vlada Srbije je gori fenomen od oba događaja. Kapiraš? Dva klinca na kiši, gej parade, to je ništa prema ljudima kojima je posao da nam unište život.

Pa dobro. ovi su pod dejstvom alkohola, frustracije, nedostatka majcinske ljubave, para, devojke.... odlucili da skrenu paznju na sebe.

Koliko sam dobro razumeo, u BG ce se ponovo odrzati Parada, pa ce da bude na hiljade polugolih homoseksualaca na ulicama i to u sred dana. Pitam se sta je gore?
Problem je to što je 80 % Novosađana sa ove strane grada takvo i što se ništa ne preduzima po tom pitanju.Severozapad NS-a je geto.Meni je smešna vest o dva gola tipa na bulevaru,s' obzirom da svakodnevno posmatram dilere ispred prozora kako "rade posao",a i svake druge noći me probudi neko hapšenje ispod prozora.Uveče se naslonim na prozor i posmatram kako gomila klinaca od 16-17 godina sakriva arsenal vatrenog naoružanja u travu.Onda odem na n.naselje kod brata da "se odmorim" a kod brata još gore.Desetine golih,ludih i drogiranih klinaca mu peva ispod prozora do 6 sati ujutro,u sred radne nedelje.N.Naselje,Detelinara i Sajmište liče na Bangkok,a po onome što sam čuo ni Grbavica ne zaostaje.Jedva čekam da se Limani,stari grad i Podbara podmlade,pa da neko konačno shvati da je NS jedan od najgorih gradova za život i da se problemi prestanu gurati pod tepih.U poslednjih 5 god. se ne sećam kada sam se lepo naspavao i kada je prošla jedna nedelja da nekoga nisam morao da "izuvam" ispred ulaza.Sva sreća pa sam trenirao sa Nešom Pagonisom,jer bi u suprotnom izuvali mene :D

Back