Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Занимљиво...Само што постоји једна ситница у размишљању.Сви Црногорци су Црногорци кад су у Црној Гори,кад дођу у Србију већина кажу да су Срби(црногорског порекла)!Како то тумачите?
Занимљиво...Само што постоји једна ситница у размишљању.Сви Црногорци су Црногорци кад су у Црној Гори,кад дођу у Србију већина кажу да су Срби(црногорског порекла)!Како то тумачите?
misoni u kom si ti tripu ???
ne postoji nijedna tema po ovom pitanju a da se ti ne pojavis sa tvojim nenormalnim zakljuccima
izjavio si da nisi opterecen sta se desava u C.G-i ,
pa otkud onda tolika potreba da postujes svaki put
to koliko nemas pojma kakvo je pravo stanje stvari...necu da komentarisem
vas desetak ovde dozvoljavate sebi slobodu da pisete nebuloze u ime cele Srbije,
a opet u ime cele Grne Gore
sta mislite da li bi bilo dobro da ovi srbi u crnoj gori koji su ostali posle referenduma zarobljeni u toj divljoj zemlji, da izglasaju na novom referendumu nezavisnost i otcepe se od crne gore i pripoje srbiji.
Misim ima ih tamo 50%, imaju pravo na pola drzave
a ti dusebriznice
osvrni se malo oko sebe....pa vidi kako se pljuju braca po materi .....
vidi sta rade i pisu jedni drugima Radikali...LDP.....DSS.......tu malo zaustavi te
ostrice.....
ili ti je to dosadilo, pa ko velis ...tema sa CG..je uvek u trendu
Шта се ти увек буниш?Мене није брига што сте се отцепили,одувек ми је сметало лицемерје,а поготово кад неко дође из п***е м*******,и лицемерје изједначава са успехом!Срећом,систем се променио,сада ће лопови барем бити наши.
Шта се ти увек буниш?Мене није брига што сте се отцепили,одувек ми је сметало лицемерје,а поготово кад неко дође из п***е м*******,и лицемерје изједначава са успехом!Срећом,систем се променио,сада ће лопови барем бити наши.
:shock:
tebi ne bi smetalo da ja odavde pisem o stanju u Srbiji i
da pri tom ne uzimam u obzir mogucnost da pisem netacno....
licemerje svakom smeta, nebitno odakle je....ali ne zaboravi da i tvoje pisanje i vrednovanje ljudi koji zive na ovim prostorima lici na licemerje. i ne samo tvoje.
tu smo gde smo....i sa ove i sa te strane "lopovi vicu --drz'te lopova"......ti zaista ne vidis dalje od nosa.
ako ti je toliko dosadno ja imam predlog; daj, udubi se malo u berzu akcija....
radi na sebi....tu vreme nije uludo baceno....proveri ??? mani se ti politike
da su samo crnogorci u pitanju... i albanci to isto kazu, i bosanci takodje, a cuo sam i hrvati, o makedoncima vam ne moram ni pricati, e jedino slovenci ... oni su malo kako da kazem... ma svi mi volimo vas do ....