Eric Draven Veoma poznat Poruka 13.290 30.11.2008. u 21:38 - Novi rat između Indije i Pakistana? #26 NEPOBEDIVO SUNCE: Krpimo granate,topovske cevi Kliknite za proširenje... ......pre ce to nasima trebati....zaposlimo ih masovnoj proizvodnji standardna oprema nase vojske!
NEPOBEDIVO SUNCE: Krpimo granate,topovske cevi Kliknite za proširenje... ......pre ce to nasima trebati....zaposlimo ih masovnoj proizvodnji standardna oprema nase vojske!
NEPOBEDIVO SUNCE Elita Poruka 23.131 30.11.2008. u 21:39 - Novi rat između Indije i Pakistana? #27 Eric Draven: ......pre ce to nasima trebati....zaposlimo ih masovnoj proizvodnji standardna oprema nase vojske! Kliknite za proširenje... Nasha vojska ce u tom ratu biti samo,tampon zona(prva tri dana)
Eric Draven: ......pre ce to nasima trebati....zaposlimo ih masovnoj proizvodnji standardna oprema nase vojske! Kliknite za proširenje... Nasha vojska ce u tom ratu biti samo,tampon zona(prva tri dana)
Hugo Chavez Primećen član Banovan Poruka 989 30.11.2008. u 21:40 - Novi rat između Indije i Pakistana? #28 NEPOBEDIVO SUNCE: Kako treci svetski a ratuju Pakistan i Indija? Kliknite za proširenje... Ja sam razumeo da mislish na rat izmedju SAD i Rusije. Mada, i ovaj drugi rat mozhe lako prerasti u svetski.
NEPOBEDIVO SUNCE: Kako treci svetski a ratuju Pakistan i Indija? Kliknite za proširenje... Ja sam razumeo da mislish na rat izmedju SAD i Rusije. Mada, i ovaj drugi rat mozhe lako prerasti u svetski.
NEPOBEDIVO SUNCE Elita Poruka 23.131 30.11.2008. u 21:41 - Novi rat između Indije i Pakistana? #29 Hugo Chavez: Ja sam razumeo da mislish na rat izmedju SAD i Rusije. Mada, i ovaj drugi rat mozhe lako prerasti u svetski. Kliknite za proširenje...
Hugo Chavez: Ja sam razumeo da mislish na rat izmedju SAD i Rusije. Mada, i ovaj drugi rat mozhe lako prerasti u svetski. Kliknite za proširenje...
Hugo Chavez Primećen član Banovan Poruka 989 30.11.2008. u 21:48 - Novi rat između Indije i Pakistana? #30 NEPOBEDIVO SUNCE: Kliknite za proširenje... Dozhiveo si orgazam, zar ne?
Iron Lord Elita Banovan Poruka 20.959 30.11.2008. u 22:14 - Novi rat između Indije i Pakistana? #31 junkmarko: 1.rusi 2.indijci 3.... Kliknite za proširenje... Nažalost, izgubili ste zagarantovanih 100 dinara. Tačan odgovor je - PAKISTAN!
junkmarko: 1.rusi 2.indijci 3.... Kliknite za proširenje... Nažalost, izgubili ste zagarantovanih 100 dinara. Tačan odgovor je - PAKISTAN!