Novi prozni konkurs na temu "Eros i tanatos: ljubav na seoski način"

Poruka
51.037
Sanja*, pobednica prethodnog konkursa, zadala je novu temu:
Eros i tanatos: ljubav na seoski način

Ajd baš da vas vidim, tj. čitam, i saznam nešto o ljubavi na seoski način. Sve znam o urbanoj ljubavi, ali o ovoj - jok. :lol:

Rok za slanje priča je 15. decembar (utorak) do 20h.
Priče šaljite meni, putem privatne poruke.
Znate pravila o broju slovnih znakova, mada ih više ni ja ne znam. :mrgreen:

Novi prozni konkurs na temu "Borkin ljubavni život!"

Sanja*, je OPET pobednica prethodnog konkursa i zadala je novu temu:

Borkin ljubavni život!

Ajd baš da vas vidim, pošto znate da sve znam o urbanoj ljubavi.

Rok za slanje priča je 22. decembar (utorak) do 20h.
Priče šaljite meni, putem privatne poruke. Ja ih posle cenzurišem i objavljujem.
Znate pravila o broju slovnih znakova, 5000 je dozvoljeno i to samo manje bezobraznih.

Borac za prava zivotinja
sees dead people but talks to the living

Draga Radojka,
bidni mi devojka.
Će se raspametim
od plavog ti uvojka.

Podiđu me žmarci
kad ti vidim kike,
kidišem na tvoje
punjene paprike.

Kroz tarabu virim
kada hraniš gude
s majicu do pupka
i u bež bermude

Volem tvoj paprikaš,
i ćufte i sarmu -
udaj se za mene
da ostvariš karmu.

seoska-ljubav.jpg

(ovo je van konkurencije)

Draga Radojka,
bidni mi devojka.
Će se raspametim
od plavog ti uvojka.

Podiđu me žmarci
kad ti vidim kike,
kidišem na tvoje
punjene paprike.

Kroz tarabu virim
kada hraniš gude
s majicu do pupka
i u bež bermude

Volem tvoj paprikaš,
i ćufte i sarmu -
udaj se za mene
da ostvariš karmu.

seoska-ljubav.jpg

(ovo je van konkurencije)
Ala je dobra ...ova desno!:per:

Svaki put kad se završi jedan konkurs i izabere pobednik, otvara se novi konkurs i pobednik zadaje novu temu. Konkurs otvara (zaljubljena) Borka koja je ujedno i administrator i ona određuje pravila, pošto je bliska sa vlastima sa njom se ne treba šaliti da ne završimo kao Stambolić. U nedelju kad se proglasi pobednik biće ti jasnije sve i Borka će se pojaviti kao beli dim. Što se tiče poezije ja sam apsolutno protiv da se ikad jedan takav konkurs napravi. Poezija je kraljica književnosti i ona treba da ostane to što jesete a ne da postane alfabetska starleta :) Hvala bogu još nisam naleteo na jedan takav konkurs ali rado čitam tuđu poeziju.

Svaki put kad se završi jedan konkurs i izabere pobednik, otvara se novi konkurs i pobednik zadaje novu temu. Konkurs otvara (zaljubljena) Borka koja je ujedno i administrator i ona određuje pravila, pošto je bliska sa vlastima sa njom se ne treba šaliti da ne završimo kao Stambolić. U nedelju kad se proglasi pobednik biće ti jasnije sve i Borka će se pojaviti kao beli dim. Što se tiče poezije ja sam apsolutno protiv da se ikad jedan takav konkurs napravi. Poezija je kraljica književnosti i ona treba da ostane to što jesete a ne da postane alfabetska starleta :) Hvala bogu još nisam naleteo na jedan takav konkurs ali rado čitam tuđu poeziju.

940a9746e4011cecb27216642e97ec15.gif

Back