jacksparov
Domaćin
- Poruka
- 3.779
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Je l to znaci da i neki nas buduci patrijarh moze biti Kinez?Po Malahiju svejedno je koje boje koze ce biti, bice sigurno poslednji ..pa apokalipsa..
"Ivan Pavao II. je označen kao "De labore Solis" - što se prevodi kao 'promjena Sunca', a papa Ivan Pavao II. rođen je, ali i pokopan na dan pomrčine Sunca.
Benedikt XVI., je "Gloria Olivae" (Slava masline) - odabrao je ime Benedikt po Svetom Benediktu iz Nursije, osnivaču beneduktinskog reda koji za simbol ima maslinovu grančicu
Posljednja, 112 fraza odnosi se na Petra Rimljanina i glasi:
'Petar Rimljanin će napasati svoje stado tijekom mnogih stradanja, nakon čega će grad sedam brda biti uništen, i strašni Sudac će suditi svome narodu. Kraj.'"
http://www.jutarnji.hr/prorocanstvo...sljednji-papa--slijedi-smak-svijeta-/1084603/
Je l to znaci da i neki nas buduci patrijarh moze biti Kinez?
Mozda..
Pa prvi je koliko ja znam bio Bugarin...
Bugarin nije druge rase.
Sveti duh je jedan nestaško. Jednima došapne jedno, drugima drugo, pa sleti na maslinovu grančicu i seiri kako se ovi kolju. Uvek je bio takav. Tako je na onom Nikejskom saboru nagovorio Deda Mraza da razbije nos Ariju.Zar papu ne bira sveti duh,ili vec neko bozansko stvorenje,koje govori kardinalima koga da glasaju?Nesto pozurio sveti duh da im sapne ko je sledeci,sobzirom da ovaj jos nije otiso!
Mene samo zanima cime su ga ucenili da se osrekne psolutne moci?
Nije. Samo kazem da ne mora biti Srbin.
Sveti duh je jedan nestaško. Jednima došapne jedno, drugima drugo, pa sleti na maslinovu grančicu i seiri kako se ovi kolju. Uvek je bio takav. Tako je na onom Nikejskom saboru nagovorio Deda Mraza da razbije nos Ariju.
A Rajcinger nije ni hteo da bude papa, nego samo da se domogne papske arhive i da tamo... sredi neke podatke. To mu je uspelo i sad može da ide.
Ja vam kazem da se u 2013 godini desiti Apokalipsa
Al je Švaba. Isto fašista.Pa ni odlazeci papa nije Talijan.
Ako se raspad katolicke crkve moze nazvati tako,onda se slazem,i vreme je i bilo!
Pa ni odlazeci papa nije Talijan.
Vrlo cesto.Al je Švaba. Isto fašista.![]()
Pa Vatikan je nezavisna država.
http://www.kurir-info.rs/grom-udario-baziliku-svetog-petra-kad-je-papa-rekao-da-odlazi-clanak-647015
Isti dan, kad je Papa rekao da odlazi, Vatikan je zahvatilo veliko nevrijeme sa grmljavinom (ito u sred zime, kad za gromove nema mjesta) i grom je opalio u sred bazilike sv. Petra.
![]()