Novi napad na N1 - pokušaj diskreditacije jedine slobodne TV

Kao sto je ravnopravnost ljudi ideal komunizma.

Utopija, ali komunista idealista ima, kapitalisticki ideali nemaju pobornike.:)

Tacnije, taj tvoj ideal je glupost.:)

(...)

Аууу сад си ме заебо у п.м.!

Све "батице" може да буде проглашено утопијом. И "laissez-faire", који је итекако имао своје идеологе, врло брзо се показао као чиста утопија. Као, у стилу, "припадници високог друштва нека слободно постану мнооого више богатији од средње и радничке класе него у "welfare state", јер ће се њихово богатсво више преливати на ниже класе". Преливаће се к*рац. Тј. прелило се према средњем слоју и радништву много мање него у "welfare state", и не само то него се последице грешака великих банака и корпорација пребацују на сиротињу у "laissez-faire" капитализму. Трт милојко, пуко` "laissez-faire" као идеологија само тако.

Веровало се да је "laissez-faire" нешто најреалније, а најбоље, и ложили се скоро сви деведесетих и двехиљадитих на то, све до СЕКе. Ретки су били гласови нас комуниста који смо разумели о чему се ту уопште ради и који смо писали да је то немогуће и да ће то пукне, нарочито на периферији светског капитализма, нпр. Грчка која је деведесетих била пример земље у успону, а која је применила laissez-faire", претходно одбацивиши кензијанску, "welfare state" верзију капитализма.

А за разлику од "laissez-faire", комунизам још нигде није изведен у пракси, па није могао ни да "пукне", и зато идеја комунизма није мртва.

Poslednja izmena:
Rob želi bogatijeg poslodavca i gospodara.

Slobodan i odgovoran čovek želi i zahteva borbom bolju hijerarhiju.

Aristokrata (plemenit čovek) stvara borbom hijerarhiju vrlina za slobodne ljude i za robove.

---
U ovoj zemlji svi vape za poslodavcima i gospodarima

Posledica medijske torture, neukih strucnjaka i nemoralnih menadzera.

Управо то ради тако што фаворизује Пинк, информер и остале своје док оне који не припадају власти гуши.
Ja ne shvatam na koji način država favorizuje medije, kad ja stojim ispred trafike i biram šta ću da čitam, a kad sam kod kuće, kod mene je daljinski, pa biram šta ću gledati (u onoj SBB temi rekoh da mi je svejedno ko je na broju 1, jer ne gledam ono što mi serviraju na broju 1 već ono što ja hoću)

Ja ne shvatam na koji način država favorizuje medije, kad ja stojim ispred trafike i biram šta ću da čitam, a kad sam kod kuće, kod mene je daljinski, pa biram šta ću gledati (u onoj SBB temi rekoh da mi je svejedno ko je na broju 1, jer ne gledam ono što mi serviraju na broju 1 već ono što ja hoću)

Ууу....

..ууууу....
....ууууууу....

...иди бегај, пријатељу...

Ништа. Онда иди па причај стражимцурузабрак.

Insajder debata - Aleksandar Vučić na Prvoj u petak u 21.00

image.jpg

Već sama najava intervjua u kojem je predsednik Srbije Aleksandar Vučić odgovarao na pitanja autorke i urednice Insajdera Brankice Stanković izazvala je buru u javnost

Polemika se vodila o tome kako, zašto Insajderu, šta to znači... iako je i samo zakazivanje intervjua bilo javno, u direktnom televizijskom prenosu. Vučić je pre dve nedelje rekao na konferenciji za novinare, odgovarajući na pitanja novinarke Insajdera, da ne može na konferenciji da odgovara na dodatna pitanja i potpitanja uz obećanje da će dati intervju redakciji Insajder.

Istog časa svi članovi redakcije su počeli da smišljaju šta bi oni pitali predsednika. Intervju je trajao sat i 26 minuta, iako je dogovoreno upola manje vremena.
Jedini „uslov“ predsednika je bio da razgovor bude emitovan bez montaže i skraćivanja. Zato nije izbačen čak ni deo gde se vidi da se intervju na licu mesta produžava.
Pitanja nisu poslata unapred već je Vučić, kao i svi sagovornici Insajdera u proteklih 14 godina, dobio okvirne teme, bez pitanja i potpitanja.

Brankica Stanković je u vremenu koje je imala postavila sva pitanja, koja su stigla na red i insistirala na odgovorima.
Razgovor je obećan redakciji insajdera, pa je i sniman u studiju naše produkcije. Biće emitovan u petak u 21. na TV Prva.
Produkcija Insajder sarađuje sa svim televizijama koje su spremne da bez skraćivanja i dodatnih uslovljavanja objave naše emisije. Zbog tržišnih razloga, ali i činjenice da ima nacionalnu frekvenciju izbor za emitovanje intervju pao je na TV Prva.

http://www.prva.rs/vesti/info/124182/insajder-debata---aleksandar-vucic-na-prvoj-u-petak-u-2100.html

Back