Novi MiG-29M2 i sistemi S-400 stižu u Srbiju!

mladicu na kosovu je nato baza

sto znaci
da ne smes n i da pomislis da nesto uradis jer ce greskom obrisati srbiju do jagodine

Mislis atomskom bombom... Je sil ti bio u vojsci mladicu. Zans kollko sam straobalno pretrnuo od NATO vojske. Dal zans da on i nemaju resenje za S300, a kamo li za S400,. El zanas kako to radi?... I ko jre reko da ce da bude ikakva rat. Nema to nikave veze sa ratom. To jest ima. U Smislu odvracanja od rata.

I tih 1300 najmodernijih aviona, sa sve satelitima i ostalim pizdarijama, skoro 3 meseca unistavali samo civilne ciljeve.

Tacno, koliko znam samo je unisteno par tenkova na Kosovu i to je to, potpuni debakl su doziveli sto se tice vojnih ciljeva

Zato Srbija i treba da tuzi NATO, ne zbog bombardovanja (uvek ce oni reci da je kriv rezim Milosevica) vec zato sto su gadjali civilne ciljeve zbog vojnog neuspeha

Ovo je prosto bezobrazluk koliko lažete i izvrćete činjenice.
Da se ovo naprimer desilo u Berlinu na nekom internet forumu, izbio bi pravi skandal!

Tako je ! 'Oma bi se okupile na protestnom maršu hiljade berlinskih nacista! ;)

0,,572023_4,00.jpg

znam ja dovoljno o tome ali ti potcenjuješ mogućeg neprijatelja , aloooo, nosač aviona ne treba ni u jadran da uđe ispaliće svoje rakete iz 3 lpm i rasturiće nas njihovi avioni ni ne treba da uđu u vazdušni prostor naše države ispaliće svoje rakete na naše ciljeve sa 200 kilometara daleko od naše granice , nedaj bože da pomisle da imamo nešto ozbiljnije u arsenalu posuće nas tepihom bombi SRAM od 1 kilotone , njihov B1 je svojevremno nosio 16 takvih raketa , pitam se koliko istih može B2 da ponese , najpametije je ne suprotstavljati im se.

Nema nam druge neko kupiti te sisteme , dozvoliti Rusima da ovde naprave jednu -dve gigantske vojne baze i objaviti da smo objedinili PVO dve drzave - naravno uz potpisan medjudrzavni sporazum - kao sto uradi pametna Jermenija ....
Pa da nas uzaobilaze u veoma sirokom luku svi ti americki avioni ....

Poslednja izmena:
Свака је одбрана на неки начин скупа, нема у свету јефтине а добре одбране.
Држава која не издваја паре за своју војску плаћаће једног дана неку туђу војску.
Само је питање времена. ;)

Baš tako neki izgleda ne znaju da ako nemas svije RV onda batice moras da plaćaš da ti neko čuva nebo jer tu nema izbora

ma pusti ekonomiju
zivecemo od vazduha i raketa
pa kada uvedu one parade ispredskupstine a mi se topimo koliko nam je naoruzanje

Ako Rusima kao kompenzaciju damo poljoprivredne proizvode i proizvode namenske industrije ..i slicno .. to je onda dobr posao - pokrenucemo druge grane industrije ... uostalom , malo kome ( preciznije nikome ) Rusi daju ovakve povoljnosti ... a imaju potpisane ugovore za izvoz oruzja od oko 50 milijardi dolara , sa razlicitim drzavama ..

Poslednja izmena:
Bože me sačuvaj likova sa krste kakvih ima , rekaom sam ti dečko -idi leči se -pri tome sam mislio da ideš u neku ustanova zatvorenoga tipa gde inače leče takve kao ti. , ne moraš da ideš napolje iako i napolju ima dosta dobrih psihijatriskih bolnica za takve koji bi da vešaju ljude po srbiji.
A ja najveće zlo koje sam počinio ikada je bio da sam se borio oružjem za opstanak ove države i gledao kako mi ginu kolege i prijatelji , pola moje generacije je istrebljeno da bi se potom ova država popišala na njihove žrtve i onda povrh svega izranjaju likovi kao ti koji niti rata videli ni barut omirisali ikada i počeli da mi drže predavanja o rodoljublju.
begaj bre ...

Čim neko počne da tvrdi za sebe da je negde "ginuo" ili gledao kako drugi gini a nekim čudom nije i on znam da laže kao ostodoksna lažovčina.
Lepo sam ti dao savet. Beži dok još možeš.
Ko zna šta se iza brda valja !

sve zemlje u okolini srbije su u nato
a na kosovu je nato baza
tako da bas me zanima sta cemo da radimo sa njima
ima da trule na batajnici kao i ovi pre njih
pa taj mig ne moze ni da se okrene u srbiji a da ne napravi medjunarodni incident i narusi vazdusni prostor neke drzave
ala ste glupa vi

Sve zemlje u okruženju su pod okupacijom NATO divljaka osim Hrvatske. Čak je i Grčka okupirana.

Onog momenta kada se samo malo poljulja NATO kula od karata imaćeš haos na celom Divljem Zapadu a pogotovo u takozvanoj hrvatskoj. A već je počelo po malo da se ljulja ....

Bitno je da nova vlada obezbedi Kosovo stolici u UN, posle mogu da se naoružavaju koliko hoće, pa i da naprave malu Severnu Koreju, ima da vrate monarhiju, da se četnikuje i srbuje do mile volje. Više neće biti ni toliko bitno jer će Evropski put biti zacementiran.

Ta samo da je nama jos aviona, vojski i ratova....Gde bi nam kraj bio ?

kao sto rekoh svrati u neko porodiliste pa vidi gde se zene poradjaju i u kakvim uslovima zive tek rodjene bebe pa se malo zamisli
do prosle god nismo imali ni inkubatore
evoi sve to ma sev koreja pa se bas ilepo zvi tamo
malo malo pa neko nekog pojede

Pravo je čudo i toliko da ima u okupiranoj državi.

E vidiš, da bi imali najsavremenije opremljena porodilišta i bolnice moramo prvo da imamo svoju vojsku.

Ali ti to ne shvataš. Ne znaš o čemu ti pišem.

Back