Novi MiG-29M2 i sistemi S-400 stižu u Srbiju!

mig-35 kakav je bio vise ne postoji. Prikazan je novi avion koji odmah ulazi u serijsku proizvodju(i do kraja ove godine ce se
verovatno naci u ruskim VVS).
Za nas je interesantna i veoma vazna informacija da je zmaj prakticno identican sa M/M2 i k/kub! Dakle pretpostavke da
"necemo imati delova" su pale u vodu.

Narednih decenija ovaj avion ce masovno koristiti mnogo zemalja, izmedju njih i Rusija i Indija, tako da necemo imati
briga oko famoznih rezervnih delova.

Neko je smisleno oko toga bacio kosku jer to izgleda kao validan argument, ali sva sreca sve se po nas dobro zavrsilo.

mig-35 kakav je bio vise ne postoji. Prikazan je novi avion koji odmah ulazi u serijsku proizvodju(i do kraja ove godine ce se
verovatno naci u ruskim VVS).
Za nas je interesantna i veoma vazna informacija da je zmaj prakticno identican sa M/M2 i k/kub! Dakle pretpostavke da
"necemo imati delova" su pale u vodu.

Narednih decenija ovaj avion ce masovno koristiti mnogo zemalja, izmedju njih i Rusija i Indija, tako da necemo imati
briga oko famoznih rezervnih delova.

Neko je smisleno oko toga bacio kosku jer to izgleda kao validan argument, ali sva sreca sve se po nas dobro zavrsilo.

Оваj ?

May 31, 2013.
Channel "RG.RU".
Russia, Moscow region.
Presentation of the MiG-35.

Od one tvrdnje za 24 MiG-29M/M2 za nas nema nista, jer su Sirijci zainteresovani za 10+ ovih aviona, dakle verovatno cemo dobiti 6 ili eventualno 12 aviona MiG-29M/M2.

Sirijci su u ratnoj zoni, potrebno im je odmah, samo je S-300 isporucen Siriji.

Nama ce avioni biti isporuceni pri dolasku Sojgua, a to je u Oktobru i ne balavite vise.

jel može ovo da se zatvori a da se otvori Borina tema?
tamo čovek mogao da se nasmeje
ovo ovde ko da je mentalna terpaija socijalizacije u civilizaciju sa najvećim merama opreza uz puške na gotovs kraj kaveza sa bolesnikom

Niko te ne sprecava da temu zaoboidjes, ignorises, ne posecujes, preskocis. Ja znam da dobre vesti za Srbiju neke zabole vise od udarca maljem u glavu, ali ybg ne moze bas sve da bude lose, cak ni u Srbiji.

Mene zanima zasto na temu najvise dolaze bas oni koji hoce da se ta tema zatvori? :D

Niko te ne sprecava da temu zaoboidjes, ignorises, ne posecujes, preskocis. Ja znam da dobre vesti za Srbiju neke zabole vise od udarca maljem u glavu, ali ybg ne moze bas sve da bude lose, cak ni u Srbiji.

Mene zanima zasto na temu najvise dolaze bas oni koji hoce da se ta tema zatvori? :D

Udarac malja u glavu ne boli, to je trenutna smrt. Za njih je svaka dobra vest po srpstvo, ujed za dusu! Kao da si mu jebbo i zenu i cerku. Ma u stvari, oni su "moderni" ljudi. Njih ni to ne bi zabolelo. Mozda bi rekao zeni da odsad naplacuje usluge i donosi mu kintu kuci. Sto se tice tih ruskih sistema, ne treba to nama. Za to je potreno imati musko vojnicko i ratnicko srce a ne sundjer umesto mozga i grazmivo duppe umesto srca. To treba poslati u RS, a Srbiji treba udarati klempe i cvrge dok se ne usere. Rusija treba da nas pritiska ucenama i pretnjama i konkretnim akcijama.

фото-репортажа из Мигове фабрике у Луховици, поводом 60 година фабрике авиона.

http://fotografersha.livejournal.com/397682.html

http://sergey-mikheyev.livejournal.com/292590.html

Коментар једне слике:

''Два МиГ-29М2. Покупатель или Сирия или Сербия, пока это держат в секрете.''

Prevod

Два МиГ-29м2.Купац или Сирија или Србија, држе у тајности.

Evo ga lepotan

1806321_1000.jpg

Back