ScipioAfricanus
Stara legenda
- Poruka
- 93.798
USA se u svemu masivno raspada
ko ima mogucnost neka posjeti USA
i prodje kroz citavu zemlju
3-4 mjeseca i prodite sve
Koji golja iz Srbije ima tu mogućnost

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
USA se u svemu masivno raspada
ko ima mogucnost neka posjeti USA
i prodje kroz citavu zemlju
3-4 mjeseca i prodite sve

O cemu ti lupetas? Sta ti znas o Americko-Meksickim odnosima....?
Cini mi se da sam citao ovde da ju je Kina vec desetak puta pretekla?

NE DO TI BOH da te Kinezi brane i hrane!I Amerika priznaje da je ostrvo Tajvan deo KINE ... veliki pozdrav KINESKOM NARODU od svih SRBA
(Hongkong, Makao, Ksizang, Sinkjang i Tajvan pripadaju KINEZIMA i jedinstvenoj KINESKOJ DRŽAVI)! ✍
NE DO TI BOH da te Kinezi brane i hrane!
Zato sto Srbi NE POZNAJU Kineze.Zanimljivo kako Srbi vole Kineze (iskreno nikada nisam shvatio zbog čega, biće da je samo što je kontra USA), a sad kad su došli ovi policajci da patroliraju BG om, svi ih pljuju po forumu i medijima, socijalnim mrežama kao šta će oni ovde ovo ono.
Pa šta vi na kraju hoćete???
.gif)
O cemu ti lupetas? Sta ti znas o Americko-Meksickim odnosima....?

Zašto buljaši uvek podržavaju neke kriminalce i bande i ilegalne radnje?

Kada budes napunio 15 godina - shvatices.To se i ja pitam, zašto tvoj voljeni "demokratski zapad" podržava velikošiptarsku narkomafiju
(te velikomuslimansku EU/NATO SS diviziju Handžar i velikohrvatske EU/NATO naciste) ...![]()
To se i ja pitam, zašto tvoj voljeni "demokratski zapad" podržava velikošiptarsku narkomafiju
(te velikomuslimansku EU/NATO SS diviziju Handžar i velikohrvatske EU/NATO naciste) ...![]()
Kada budes napunio 15 godina - shvatices.

Pokazaće Meksikanci tvojim prijateljima EU/NATO Šiptarima koliko su jedinstveni ...... neće biti zida između Meksika i Amerike ... ⛏
Pa, i oni ce se jeddnog (zutog) dana raspasti, samo moraju da dodju na red. Prvo Ameri, pa oni, a fajdu od takvog scenarija iskoristice Indusi i Rusi, mozda i Evroopa, ako prezivi Brekzit.Zato sto Srbi NE POZNAJU Kineze.
Misle da su oni sicusni i zlatni, druzeljubivi, da se stalno smeskaju i klimaju glavicama, da nisuzli, nacionalisti, da su ok...
To je tako dok su drugi IZNAD NJIH.
Ali kada oni preuzmu komandu NEMA GOREG NARODA NA SVETU.!
To je znao Dzingis Kan i zato je i hteo da ih ISKORENI.
Steta sto nije uspeo.
Pa bilo bi lijepo da nema zidova po svijetu.

Prodite kroz citavu USAKoji golja iz Srbije ima tu mogućnost![]()
Ima puno kriminala tu imas pravoMexiko uopće nije ni država, to je građanski rat u tijeku, i to već deseljećima![]()
Ima puno kriminala tu imas pravo
ali i skoro 80 mio Mexikanaca u USA
koji traze reunion sa Mexikom
i na tom radi i Mexiko

Pašće i zidovi oko nuklearnih elektrana na "zapadu" ...![]()