Novi korisnici - mit ili stvarnost?

gost 15307

Legenda
Poruka
56.060
Mozda je tema vise za natpriodne, al ostale su samo misterije....a i sveprisutan je fenomen
i krucijalan....
Elem, svakodnevno se registrira kamara nickova, sto je super...missim, super je ovo forum i sve...
i nichu ove teme i sve...
Medjutim, za veliku vecinu tih...novih korisnika
recimo ja sve cesce imam osjecaj da sam ih vec chitala...da su mi poznati odnekud.
Naravno, moguce je da se radi samo o benignoj paranojici razvijenoj uslijed dugotrajne izlozenosti forumskom okruzenju, al opet...
Sta ako je istina - novi korisnici su zapravo stari, a oni zaista novi novi korisnici su pred izumiranjem i istrebljenjem...?
Sta ako smo stvarno...sami na ovom brodu usred...nichega? :sad2:

Poslednja izmena:
сигурно има клонирања. трајних банова који су ресуректед под другим никовима
а можда и админи праве клонове да ко фол форум ги изгледа популаран јер има крш и плева никова са 0 постова
лол

Možeš da otvoriš više naloga.
Klonova ima (i neke znam)
ali su to ipak retki izuzetci.
Uostalom pogledaj profil.
Ko ne krije podatke OK je.

Veći je problem van foruma
gde se samo "prijaviš" kako hoćeš.
A tamo ima baš budaletina, provokatora.....

Poslednja izmena:
nisu stari korisnici ako ne nastave pisati po temama na kojim su pisali sa prethodnim nikom sto se moze lako uociti..mnogi sajtovi sami sebi dizu rejting klonirajuci se i izmisljajuci nove korisnike..dodje i neko da pita nesto pa i zaboravi da je doso jer mu tek sutra odobre poruku

Dej si Vragi, nema te 100.god.

Moždak smo nemaštoviti, jadni, siromašni, nekarakterni, ubiveni u pojam, i.te.de. i.te.de. ... pa ličimo ko jaje jajetu (t.j. mućak mućketu)

Oće to, kanda nema izlaza... mrtva softverska petlja,..

teško se sam reprogramirati, ...

Ma nismo nemastoviti...to je najmanji problem
zapravo, mozda smo i previshe mastoviti...
mada, iskreno, mene to mrzi
otkak su mi ucmekali onu vjevericu iz texasa
imam samo jednu inkarnaciju :rumenko:

druga opcija je da nakon nekog vremena postanem mrvu paranoicni
a treca da pocnemo slicit medjusobno...kao sto reche
kad sve saberes - najzdravije je ovo prvo ? :lol:

Poslednja izmena:
Stvarnost..:lol:..jedino što se novi korisnici ustručavaju da odmah krenu u pisanije. Prvo pažljivo listaju, pregledaju
pa se na kraju upuste u razgovor ili ne...naravno i klonova ima puno ali oni se tek kad se kloniraju raspišu, valjda se okuraže jer
misle da ih niko neće prepoznati...tako se ustvari stiče privid da se ništa novo ne dešava a dešava se..

Mozda je tema vise za natpriodne, al ostale su samo misterije....a i sveprisutan je fenomen
i krucijalan....
Elem, svakodnevno se registrira kamara nickova, sto je super...missim, super je ovo forum i sve...
recimo ja sve cesce imam osjecaj da sam ih vec chitala...da su mi poznati odnekud.
Naravno, moguce je da se radi samo o benignoj paranojici razvijenoj uslijed dugotrajne izlozenosti forumskom okruzenju, al opet...
Sta ako je istina - novi korisnici su zapravo stari, a oni zaista novi novi korisnici su pred izumiranjem i istrebljenjem...?

hahha niste sami, evo ja zivi dokaz da postoje novi korisnici :)

i krucijalan....
Namnozilo se "novih" konzumenata :zcepanje: najinteresantnije sto na startu vec se snalaze kao ribice u vodi,svakog poznaju,teme iz mesta apsolviraju...:zcepanje:

Back