Нови конзулати у Книну, Херцег-Новом, Бијелом Пољу

Samo što to baš i nije tačno...obzirom da sam državljanin Crne Gore, sa stalnim boravkom u Crnoj Gori...i da živim od para zarađenih u Crnoj Gori...u Nikšiću čak...
A to gdje ih trošim je manje više nebitno...

A koliko godišnje budeš u Nikšiću?? I da, da li su ti roditelji zaposleni ili penzioneri?

U zadnje vrijeme je više svoj Nešo
Imamo, ali bi nam značila i tvoja podrška, kao i svakog drugog

Gotovo sam ti Nesu prije dvije godine kolima ubio jadan nebio... prelazi ulicu van pjesackoga prijelaza u centar Pg... :D
Jos sam imao KV tablice na audi. Da sam ga puk'o rek'o bi "evo me namjerno ubi brat srbin"... :sad2:

Gotovo sam ti Nesu prije dvije godine kolima ubio jadan nebio... prelazi ulicu van pjesackoga prijelaza u centar Pg... :D
Jos sam imao KV tablice na audi. Da sam ga puk'o rek'o bi "evo me namjerno ubi brat srbin"... :sad2:

Đe bolan, da si ga malo cukio, opština Nikšić bi platila da ide na liječenje u Italiju (sa porodicom) :hahaha::hahaha:

Svejedno, veliki je izbor firmi koje imaju mnogo problema.

Pa i nije baš. Željezara je opet počela poslovanje i mislim da će se izvući iz krize.

E Boksiti su u teškoj situaciji, a zato su velikim dijelom zaslužni "braća" Rusi.

Za Hotel Onogošt se stvarno ne zna, ne bi bilo dobro da propadne, jer se ne bi zatvorio samo nikšićki hotel. Mada sam čuo da Vujović bi da ga ruši do temelja

Ja mislim da si pogrešno shvatio old_mne-a, on je vozio audi, a Nešo je išao pješke. Moguće da sam i ja pogriješio, ali sam ja tako shvatio.

A sjećam se kad mu je sin slupao mercedesa, odmah je dobio novi :evil:

Nisam ja uopšte ni mislio na starog cg niti je moj post imao veze sa njim...

Sin mu je bio najobičnija pi*ketina prije nego mu je otac postao gradonačelnik...
Posle toga, bijesno auto, cijelo veče u gradu, postao neko mudo, šta li...bilo je lijepo gledati tu transformaciju :mrgreen:

Pa i nije baš. Željezara je opet počela poslovanje i mislim da će se izvući iz krize.

E Boksiti su u teškoj situaciji, a zato su velikim dijelom zaslužni "braća" Rusi.

Za Hotel Onogošt se stvarno ne zna, ne bi bilo dobro da propadne, jer se ne bi zatvorio samo nikšićki hotel. Mada sam čuo da Vujović bi da ga ruši do temelja

Željezara je dugi niz godina u krizi i stalno se kao izvlači iz krize...a nekada je hranila Nikšić. Žalosno.

Za Boksite je kriv onaj koji hoće da ih proda z paketu sa Kombinatom (tj. Vlada), a to je nemoguće.
Boksiti bi mogli samostalno da žive, postoji tržište i van Crne Gore.

Nisam ja uopšte ni mislio na starog cg niti je moj post imao veze sa njim...

Sin mu je bio najobičnija pi*ketina prije nego mu je otac postao gradonačelnik...
Posle toga, bijesno auto, cijelo veče u gradu, postao neko mudo, šta li...bilo je lijepo gledati tu transformaciju :mrgreen:

Aha, sad mi je jasno što si mislio, vjerovatno bi bilo tako.

A za ovo dolje se slažemo potpuno

Željezara je dugi niz godina u krizi i stalno se kao izvlači iz krize...a nekada je hranila Nikšić. Žalosno.

Za Boksite je kriv onaj koji hoće da ih proda z paketu sa Kombinatom (tj. Vlada), a to je nemoguće.
Boksiti bi mogli samostalno da žive, postoji tržište i van Crne Gore.

Važno je da ti ljudi primaju plate i da se nešto radi.

Za Boksite su najvećim dijelom krivi Rusi, oni su se us.rali njih. Tačno je da mogu samostalno da žive. Nadam se da će, kad odu iz KAP-a, a trebalo bi da odu, Rusi otići i iz Boksita.

Back