dobar dan. tata mi je od komsije kupio kompjuter ali nece igrice da se pokrenu. izbaci nesto dx problem. kako da ga popravim ili pojacam? hvala
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Šta misliš zašto ga je komšija prodao?dobar dan. tata mi je od komsije kupio kompjuter ali nece igrice da se pokrenu. izbaci nesto dx problem. kako da ga popravim ili pojacam? hvala
Sta mislite da mu malo pomognete i oko tog - sta je ispod lima kucista , jer je ocito da je neko iz mladje generacije i da nije u dovoljnoj meri upucen i u te "sitnice" ...?
Brate ako ne zna da skonta koji sistem koja koniguracija koja graficka-bas ce se snaci da nadje gde je run komanda, da je pokrene, i da mmu izbaci to sto treba ...i plus da to protumaci...start - run i ukucaš dxdiag i udariš enter i sve tamo piše
Koji je to krš.Pise na kucistu compaq graficka je matrox 32gb, memorija disk 6.2gb i ram 256 tako komsija kaze. Ja bi samo fifa 2017 da igram ako moze. sta da pojacam? monitor je 14 inca, dali bi pomoglo da kupim onaj tanki komsija ima takav i igra fifu?
Pise direct x 9c, a graficka Matrox MGI G450, tako pise u dx diagnostic. da li je mozda mala memorija diska 6.2gb? ja imam samo 143mb slobodno.
Gde ima da se kupi jaca graficka? U mom mestu ima samo jedna radnja al kazu da oni ne drze to samo hranu i pice.
hahhahhahhahah znaci komsija ti prodao ***** ne mogu da rade ni igre iz 2005.Pise na kucistu compaq graficka je matrox 32gb, memorija disk 6.2gb i ram 256 tako komsija kaze. Ja bi samo fifa 2017 da igram ako moze. sta da pojacam? monitor je 14 inca, dali bi pomoglo da kupim onaj tanki komsija ima takav i igra fifu?
Pise direct x 9c, a graficka Matrox MGI G450, tako pise u dx diagnostic. da li je mozda mala memorija diska 6.2gb? ja imam samo 143mb slobodno.
Gde ima da se kupi jaca graficka? U mom mestu ima samo jedna radnja al kazu da oni ne drze to samo hranu i pice.
Koji je to krš.
dobro da može i windovs da nosi , pa to neki pentium 2 u najboljem slučaju , barem 17 godina stara mašina ako ne i starija grafička je 32-bitna sa 128 mb ram-a
neznam nista. kompjuter je Sincmaster 3Ne a placen je 7000 dinara.
pentium 3 je iznad 900 mhz a hhdd-ovi su barem 20gb minimalno stavljani na njihhahhahhahhahah znaci komsija ti prodao ***** ne mogu da rade ni igre iz 2005.
Koliko si dao za ""komp"
ne postoji nacin da poboljsas to je jednsotavno sve zastarelo
- - - - - - - - - -
pentum 3 verovatno