novi kompjuter

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ništa nisi napisao,kakav kompjuter,konfiguracija,koji operativni sistem...
po dostupnim informacijama,možeš da probaš oštrim udarcem ,desne ruke,zatvorenom šakom po kućištu.
desi se često da se taj dx od udarca,vrati nazad.

Fali ti direct x, sad tacno koji ti fali ne znam jer razlicite igrice koriste razlicite verzije. Mora da te pitao prilikom instalacije da li ces instalirati direct x i ti si verovatno to iskulirao i otisao na no.
Probaj da reinstaliras igricu i instaliraj sve sto ti instalacija nudi, onda mora da radi.

Ako ije problem da ti fali direct x, onda ti se postojeci direct x sjebao. Ili nije dobro instaliran ili instalacioni exe fajl se ostetio i ne valja.
U oba slucaja reinstaliraj ti to lepo i radice igrice pod uslovom da ti komp te igrice podrzava.

Ma verovatno je kupio nešto sa integrisanom intel grafikom , a oni nisu nikad znali da naprave grafiku koja podržava dx u 3d-u pa kada pokrene igricu samo izbaci da igrica ne radi jer nema dx podršku.
Inače sve ovo ovde je sada samo nagađanje i neće dobiti odgovor pravi sve dok ne postavi sastav konfuguracije.

Probali smo instalirati dx i opet nista.
Pise na kucistu compaq graficka je matrox 32gb, memorija disk 6.2gb i ram 256 tako komsija kaze. Ja bi samo fifa 2017 da igram ako moze. sta da pojacam? monitor je 14 inca, dali bi pomoglo da kupim onaj tanki komsija ima takav i igra fifu?

Sta mislite da mu malo pomognete i oko tog - sta je ispod lima kucista , jer je ocito da je neko iz mladje generacije i da nije u dovoljnoj meri upucen i u te "sitnice" ...?

A sta mislis da mu ti pomognes yumesto sto filozofiras../LOL.mislim NE ZNAMO nista! KOJI SISTEM ,ama bas NISTA! Desni klik na My COmputer bi trebao dati bar neke informacije...ali ne znam koliko ce detaljno prikazati koja je graficka-najbitnija stvar...Drugo nekkad izbaci tu gresku-uslika telefonom ili stsne dugme Print Screen pa snimi u paintu...Pa mozemo odnekud da pocnemo...

Pise na kucistu compaq graficka je matrox 32gb, memorija disk 6.2gb i ram 256 tako komsija kaze. Ja bi samo fifa 2017 da igram ako moze. sta da pojacam? monitor je 14 inca, dali bi pomoglo da kupim onaj tanki komsija ima takav i igra fifu?

Pise direct x 9c, a graficka Matrox MGI G450, tako pise u dx diagnostic. da li je mozda mala memorija diska 6.2gb? ja imam samo 143mb slobodno.
Gde ima da se kupi jaca graficka? U mom mestu ima samo jedna radnja al kazu da oni ne drze to samo hranu i pice.

Poslednja izmena:

Pise direct x 9c, a graficka Matrox MGI G450, tako pise u dx diagnostic. da li je mozda mala memorija diska 6.2gb? ja imam samo 143mb slobodno.
Gde ima da se kupi jaca graficka? U mom mestu ima samo jedna radnja al kazu da oni ne drze to samo hranu i pice.
Koji je to krš.
dobro da može i windovs da nosi , pa to neki pentium 2 u najboljem slučaju , barem 17 godina stara mašina ako ne i starija grafička je 32-bitna sa 128 mb ram-a

hahhahhahhahah znaci komsija ti prodao ***** ne mogu da rade ni igre iz 2005.
Koliko si dao za ""komp"

ne postoji nacin da poboljsas to je jednsotavno sve zastarelo

- - - - - - - - - -

Koji je to krš.
dobro da može i windovs da nosi , pa to neki pentium 2 u najboljem slučaju , barem 17 godina stara mašina ako ne i starija grafička je 32-bitna sa 128 mb ram-a

pentum 3 verovatno

hahhahhahhahah znaci komsija ti prodao ***** ne mogu da rade ni igre iz 2005.
Koliko si dao za ""komp"

ne postoji nacin da poboljsas to je jednsotavno sve zastarelo

- - - - - - - - - -

pentum 3 verovatno
pentium 3 je iznad 900 mhz a hhdd-ovi su barem 20gb minimalno stavljani na njih
msm ... šta reći ne da ih je komšija zahebo sve zvoni , inače sicmaster je samo monitor i to krš crt , za te pare je mogao da uzme zver sa lcd-om zajedno

Ovaj dragutin ili troluje ili mu je taj komsija mnogo bezobrazan lik. Kako ga nije sramota. Koliko si taj krs platio?
Trebao je on tebi da plati da izneses to sranje iz kuce, a ne ti njemu da platis. To ne vredi nista, pravo je cudo da jos moze da radi.

Auuu družeee,pa komšija te zavrnuo debelo,ovo je ta grafička i nije 32gb već megabajta,sa 33 Mhz
g450pci.jpg

Može da bude da ili ti zezaš nas ovde,ili tebe stvarno zeznuli.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back