Ja mu ne zameram što je otišao jer je to njegovo puno pravo. Ne zameram mu ni što je osnovao novu stranku jer mislim da je i to njegova stvar, bez obzira što niko živ za njega nikada neće glasati.
Ono što mi se u celoj situaciji gadi je to što je sedeo u SRS dok mu je to odgovaralo zbog one njegove bespravno podignute poslastičarnice a skupio se čim mu više nisu trebali. Isto tako gadi mi se što je od septembra prošle godine pa do proleća ove sedeo u grupi ljudi koja tvrdi da im je otet 21 mandat, delio taj stav, lupao u klupe kad naprednjaci pričaju, solidarisao se sa onima koji traže da se ti mandati vrate a onda mrtav 'ladan maznuo svojTrebalo je lepo da se zahvali, vrati mandat i ide dalje u nove pobede (u ovom slučaju poraze). Ili je mogao barem da pređe u poslaničku grupu manjina jer u tom slučaju ima pravo da uzme mandat a ne da radi isto što je osudio pre par meseci kad je Toma uradio.
A odlepršaće vam i gensek po svemu sudeći, što samo može da vam koristi![]()
Марина ???
Не верујем ...
Познајем је, и знам да је врло доследна и принципијелна ...
Има додуше још неких за које ми је жао што нису пошли, али Марина сигурно није једна од њих ...