Novi gubitak Srbije - ili ništa bitno?

A sta si ti ocekivao od drzave koja je unistila svoju privredu i zivi na stranim infuzijama, MMFovima kreditima, i dotacijama/pomoci "dobrih" ljudi iz inostranstva? Da se nesto pita? :think:

_nobody_

Nece ni to vecito trajati, uskoro nece imati vise odakle da se zahvati .... prazan dzep bato ...Sto se tice teme izgleda mi da smo ga "popusili" na Kosovu Sto se tice "dobrih" ljudi iz inostranstva video si kako nas tretiraju, kao petu kolonu....doduse lovu uzimaju ...uskoro ce i ljopata da radi ...

Zbog Severne Irske (pita se GB), zbog Baskije (pita se Spanija), zbog Palestine (pita se Izrael), zbog Korzike (pita se Italija), zbog Cecenije (pita se Rusija), zbog Severne Osetije (pita se Rusija), zbog... (pita se... )... :mrgreen:

Zamisli da se Srbija NE pita, kako bi ovi ostali odreagovali! :whistling:

_nobody_

Zbog Severne Irske (pita se GB), zbog Baskije (pita se Spanija), zbog Palestine (pita se Izrael), zbog Korzike (pita se Italija), zbog Cecenije (pita se Rusija), zbog Severne Osetije (pita se Rusija), zbog... (pita se... )... :mrgreen:

Zamisli da se Srbija NE pita, kako bi ovi ostali odreagovali! :whistling:

_nobody_

U ybte, a ja planirala iduce godine na Korziku. Znaci, to je Italija? Od kada?:zper:

Zar nije propast i kraj Srbije bila 1999 i nekakav Kumanovski sporazum?
Kapitulacija Srbje?

Rayela kad si ti kapitulirala i izgubila nevinost nije bila propast tako je i sa Srbijom,
Kumanovski sporazum je bila nuzda i silovanje Srbije a po zakonu silovanje ja krivicno
delo.Srbija nije kapitulirala odbranicemo mi svoju cast i drzavu samo ako budemo slozni.

Back