- Poruka
- 22.339
Minkica se jos drzi.

Lepa zenica. Titanse sam gledao samo zbog nje.

Blackwater Lane triler/laki horor izlazi 21. juna. Ekipa Minka Kelly, Maggie Grace (Liamova cerka iz Takena), Dermot Mulroney.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
bed shitting potential is high : (
Ne razumem te, počeo sam da ga gledam, za sad je sjajan! (Ako se izuzme ruski narator iz off-a na delovima gde se čuju strani jezici!...bed shitting potential is high : (
Ajd drago mi je da to cujem, adaptacija toga je zaista teska i pazljivo je treba izvesti... makar nisu bogohulili sa kastingom Bikovica.Ne razumem te, počeo sam da ga gledam, za sad je sjajan! (Ako se izuzme ruski narator iz off-a na delovima gde se čuju strani jezici!...![]()
)
Teško film može da sažme jedan takav veliki i slojeviti roman, ali trajanje od oko 2 i po sata je, mislim, na dobrome putu da to opravda.
Volanda tumači nemački glumac, pa ti vidi...Ajd drago mi je da to cujem, adaptacija toga je zaista teska i pazljivo je treba izvesti... makar nisu bogohulili sa kastingom Bikovica.
kud mu dadose onu nakazu Lejdi Gagu umesto Margot Robbie
Uz dužno poštovanje prema Margot Robi i Ledi Gagi, mislim da su obe pogrešno izabrane da glume Harli Kvin. Jedina koja bi trebala i smela da igra Harli Kvin je ova lepa boginjakud mu dadose onu nakazu Lejdi Gagu umesto Margot Robbie
aaaaa Fiona DurifUz dužno poštovanje prema Margot Robi i Ledi Gagi, mislim da su obe pogrešno izabrane da glume Harli Kvin. Jedina koja bi trebala i smela da igra Harli Kvin je ova lepa boginja
Ovo je od danas u bioskopima kod nas.
Brate samo nabacaju dvoje po 10 miliona $ i hit nema veze sto je vec vidjen krs