Novi filmovi (i filmovi koje iščekujete)

Što, šta fali originalu? Ona ruralna ekipa i sve na selu je jezivo, film ima atmosferu i Dastina Hofmana koji je, za razliku od ovog novog glumca, mali i nejak što je bitan faktor u priči. Mislim, ta priča nije bog zna kako originalna, što su morali da prave rimejk, zašto nije dovoljno da divljaci napadaju bilo koje dvoje ljudi u kući, ako je film samo o akciji?

... ...

Oho ovo obecava...

Sta iscekujem: Hitman 2, Hobita, Sin City 2, ovog novog Tarantina, Machete nastavak... onda Gotti: In the Shadow of My Father, bruka ekipa, Pacino, Travolta, Chazz Palminteri... i kaze na imdb budzet: 450 miliona dolara. Ne znam sta ce raditi sa tolikim parama, mislim u pitanju je mafijaski film, sta ti treba, vila, kockarnica, restoran i gotovo. Ne trebaju tu neki svemirski efekti, jedino ako Pacino i Travolta nisu trazili po 100 miliona svaki pa otuda toliki budzet :D

50/50 (2011)

Drive (2011)

Tucker & Dale vs Evil (2011)

The Rum Diary (2011) ...(po romanu Hantera S. Tompsona,glumi Dzoni Dep...zadnji put kada su se ove dve legende iskombinovale napravljena je paranoja u las vegasu)..Ubedljivo najiscekivaniji film...

ima jos mnogo dobrih filmova koje iscekujem...nazalost,verovatno se ni jedan od ovih nece prikazivati kod nas u bioskopima.... :( ali zato su tu torenti... :)

Back