Novi diplomatski skandal Dodika; Ukrajina uputila protestnu notu BiH

комшија

Stara legenda
Poruka
96.548
https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2019&mm=09&dd=06&nav_category=167&nav_id=1587349

Sarajevo -- Ministarstvo spoljnih poslova Ukrajine uputilo diplomatsku protestnu notu BiH u vezi sa kontroverznim izjavama Milorada Dodika ruskim medijima o aneksiji Krima.

1567786668300.png

Izvor: Tanjug petak, 6.09.2019. | 11:58

Kako prenosi Radio Sarajevo, od aneksije, koju u Kijevu nazivaju "okupacijom", a u Moskvi "ponovnim ujedinjenjem", prošlo je više od pet godina. Ali Milorad Dodik je u ponedeljak, 2. septembra, kako se navodi, izjavio za "Ruski reporter" da podržava aneksiju Krima i legitimitet Rusije.

"Nije li Krim deo Rusije? Za mene je to Rusija ... Krim uopšte nije trebao biti izdvojen iz Rusije. To je bila greška komunista", rekao je član Predsedništva BiH za ruski medij. i dodao da želi posetiti Krim i ne vidi razlog zašto to ne bi učinio.

ЋАЋА ЛАВ ЈЕ БИО У ПРАВУ!

Тијех милих људи никад доста!

Не разумем да човек из Шумадије може да прижељкује да му господар буде Додик. Лијевчанин, Крајишник, никакве везе са Шумадијом нема, нити је разуме, о источној и јужној Србији да не говоримо. Вероватно Србијанце (тако их он зове) сматра Циганима који и нису прави Срби.

Ма, Срби не знају ни једни друге, камоли шта даље.

Тако је. С тим да је Вучић мало мање народски тип ма колико се трудио да се таквим прикаже. Додику стоји да пева под шатором, Вучић би ту штрчао.

Vucic se borio na jevrejskom groblju kao dobrovoljac kod Slavka Aleksica
Branio Grbavicu i pucao na dzihadiste u Sarajevu
Vucic je velika ljudina

Тако је. С тим да је Вучић мало мање народски тип ма колико се трудио да се таквим прикаже. Додику стоји да пева под шатором, Вучић би ту штрчао.
Ради тај све радње, ништа њега није блам земљаче...

То је бре лик који је КЕВУ И ЋАЛЕТА довео у Ћирилицу - све за власт тај ради :bljak:

Naravno da ne. Niti mi je to cilj.A ti brate smaraš sa milion tema dnevno. Od kojih većina ne dobaci ni do pete strane.
Није истина. Претерујеш. На пример, ја сам сам направио збирну тему о СзС и протестима, као и о Милу, Косову и Вељи Илићу. А могао сам све те наслове да постављам као посебне теме; као на пример када ми неко од вас обрише пост са неким пренешеним текстом, е онда то мора да иде као посебна тема, али само тада.
А то што се теби моје теме не свиђају, па жалим случај "батице".

Није истина. Претерујеш. На пример, ја сам сам направио збирну тему о СзС и протестима, као и о Милу, Косову и Вељи Илићу. А могао сам све те наслове да постављам као посебне теме; као на пример када ми неко од вас обрише пост са неким пренешеним текстом, е онда то мора да иде као посебна тема, али само тада.

Samo ti sinko radi svoj poso

Primetio sam da đavolčić dobija silne reputacije kada ti zatvori temu. :hahaha:

Da je meni tvoj mozak samo jedan dan....da odmorim ko coek....

https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2019&mm=09&dd=06&nav_category=167&nav_id=1587349

Sarajevo -- Ministarstvo spoljnih poslova Ukrajine uputilo diplomatsku protestnu notu BiH u vezi sa kontroverznim izjavama Milorada Dodika ruskim medijima o aneksiji Krima.

Pogledajte prilog 590213

Izvor: Tanjug petak, 6.09.2019. | 11:58

Kako prenosi Radio Sarajevo, od aneksije, koju u Kijevu nazivaju "okupacijom", a u Moskvi "ponovnim ujedinjenjem", prošlo je više od pet godina. Ali Milorad Dodik je u ponedeljak, 2. septembra, kako se navodi, izjavio za "Ruski reporter" da podržava aneksiju Krima i legitimitet Rusije.

"Nije li Krim deo Rusije? Za mene je to Rusija ... Krim uopšte nije trebao biti izdvojen iz Rusije. To je bila greška komunista", rekao je član Predsedništva BiH za ruski medij. i dodao da želi posetiti Krim i ne vidi razlog zašto to ne bi učinio.

ЋАЋА ЛАВ ЈЕ БИО У ПРАВУ!
drma li vam mile kavez? RS je srbija je sledece sto ce mile tvrditi

Back