Novi bungalovi na Kopaoniku izgledaju kao s druge planete

Lorelajn

Legenda
Supermoderator
Poruka
70.757
Ovo je nešto što moram da priznam da mi se sviđa, mada sviđaju mi se i klasične...:lol:

Spolja biste doduše teško pogodili čemu služe te neobične konstrukcije koje se presijavaju na snegu, ali u pitanju su „okrugle“ kućice na stubovima modernog dizajna koje pozivaju na atraktivan zimski ugođaj stapajući s prirodom.

kop1.png

Deluju prilično skučeno, ali u njima navodno mogu da borave i do četiri osobe.

Kućice su, kako je navedeno, građene "na principu svete geometrije", imaju ukupno 33 kvadrata i sve je open space, osim kupatila koje je jedina izdvojena prostorija.

Imaju i kuhinju, te malu "dnevnu sobu" s pogledom, a na prostoru se štedi uz rešenja kao što su galerija sa krevetom i krevet koji se spušta iz zida.

Noćenje inače košta oko 170 evra, a primera radi, cela kuća za osmoro je, čak i na skupom Kopu za otvaranje sezone, mogla da se iznajmi za 50 evra po danu.

kop2.png

kop3.png

Ovo ko da sluzi samo za slikanje na instagramu...
Takva su vremena.

Meni je dovoljno da boravim u klasicnom objektu.

Ove male brvnare su prelepe.

277770191.jpg

Greju? E, i ti mnogo hoces.
Zar ti nije dovoljno saznanje da boravis u exkluzivi. :lol:
Sve kosta z:mrgreen: gde ces curu da odvedes da se :zelenko2: zabavite.

Meni je svaka brvnara lepa....volim drvo...kod ovih novih mi se svidja sto ima puno stakla pa je valjda dozivljaj kao da spavas pod zvezdama...
svakako ne bih dala za njih 170 evra...sve i da imam te pare...

u zagrljaj? :zper:
Ali prvo instagram , pa komentari ... pa na kraju e aj sutra "umorna sam" :roll:

ohh ja procitala da se ugrejete :rotf:
E i to naravno.

Ovo je nešto što moram da priznam da mi se sviđa, mada sviđaju mi se i klasične...:lol:

Spolja biste doduše teško pogodili čemu služe te neobične konstrukcije koje se presijavaju na snegu, ali u pitanju su „okrugle“ kućice na stubovima modernog dizajna koje pozivaju na atraktivan zimski ugođaj stapajući s prirodom.

Pogledajte prilog 1083455

Deluju prilično skučeno, ali u njima navodno mogu da borave i do četiri osobe.

Kućice su, kako je navedeno, građene "na principu svete geometrije", imaju ukupno 33 kvadrata i sve je open space, osim kupatila koje je jedina izdvojena prostorija.

Imaju i kuhinju, te malu "dnevnu sobu" s pogledom, a na prostoru se štedi uz rešenja kao što su galerija sa krevetom i krevet koji se spušta iz zida.

Noćenje inače košta oko 170 evra, a primera radi, cela kuća za osmoro je, čak i na skupom Kopu za otvaranje sezone, mogla da se iznajmi za 50 evra po danu.

Pogledajte prilog 1083459

Pogledajte prilog 1083461
svidja mi se

Ovo ko da sluzi samo za slikanje na instagramu...

Tako se danas najviše i prave pare. Napraviš neku glupost da se slika, pozoveš par "influenserki" i eto ga.

Kao i onaj kafić u Zemunu, okačili ljudi neke medvede velike, par tih instagramuša se slikalo ispred, posle ljudi morali da skidaju medvede nisu mogli da žive od najezde ljudi koji bi da se slikaju ispred.

Tako se danas najviše i prave pare. Napraviš neku glupost da se slika, pozoveš par "influenserki" i eto ga.

Kao i onaj kafić u Zemunu, okačili ljudi neke medvede velike, par tih instagramuša se slikalo ispred, posle ljudi morali da skidaju medvede nisu mogli da žive od najezde ljudi koji bi da se slikaju ispred.
dovoljno je da ofarbas par kuca u neke vristece boje ili nacrtas cvece..
obojis baru u rozo i eto ti...
mi smo samo glupi sto ne koristimo ljudsku glupost...

dovoljno je da ofarbas par kuca u neke vristece boje ili nacrtas cvece..
obojis baru u rozo i eto ti...
mi smo samo glupi sto ne koristimo ljudsku glupost...

Apsolutno... Nema ko nije otišao da se okupa u toj baruštini, bilo ih je pet hiljada po metru kvadratnom... Užas! Iskren da budem, ranije sam prezirao ljude koji uzimaju pare na ljudskoj gluposti, sada mi to uopšte nije problematično, štaviše, dok je ovaca biće i vune.

Back