НОВЕ ЗЕЗАНЦИЈЕ СА АНДРОИДОМ

Trandaiflko

Aktivan član
Poruka
1.560
  • Како год да подесим, екран затамни а 2 секунде после додира. Понекад не видим ко ме зове, може се десити да ме неко цима да му узвратим позив јер нема бесплатне минуте, а ја то не видим па успоставим везу
  • Из чиста мира се изгубила иконица МУЗИКА. Као и АПЛИКАЦИЈЕ. Држим прст на екрану, појави се опција где су у средини ВИЏЕТИ, кликнем, и добијем списак где је и Музика, али не могу да је одатле убацим на екран. Додирујем, краће, дуже, ништа. А кад додирнем ове поставке „плеј листа“ понуди ми опцију да поставим на екран, и ако је поставим, заузме бар ¼ екрана, а црно поље.
    Фотос на крају.
  • Био ми је Вибер отворен на рачунар а ја чачкао са андроидом, звао неке људе. И онда ми на почетни екран утрчи једна слика са Вибер преписке са једном особом, и то не најновија, та особа ми после слике слала неки текстуалне поруке. Обришем ту слику из мобилног, са рачунара, па са My documents – Viber documents тако да је нема нигде… али је има на почетном екрану.
    Гасим, упалим, одем на подешавање екрана… И онда испразни све да га вратим на фабричка подешавања, кад је некако склоних. Не знам како.
  • На једној Вибер групи бејах, лево списак –контакти, кликнем на један, да пошаљем поруку. Вратим се на ту групу, кад профилна иконица, од тог контакта, са све бројем телефона, утрчала у пано за дискусије, и то повелика, много већа него горе десно када идем на тај контакт. Питају се остали групи одакле ово, те обришем.
  • Има још неки ситнијих зезања. Одем на контакте, изаберем име и хоћу да зовем, а оно ми на екран искоче 4 поља са тачним временом…
Јуче ми се жало човек који је знатно искуснији, да је сејвирао у контакте обилног нечији телефон, а Вибер га сам позвао и скинуло човеку паре, јер тај нема Вибер.…
1622472671684.png

Шта је Hangouts? Има га у сва 3 телефона која имам, стари Самсунг, Леново и Сони 1905.
Знам шта то значи на инглишу, али у овом контексту...
*
Зове ме особа која је не припејду и ја увек добије позив па ја зовем. Јуче то урадим а телефон јој пошаље поруку: ВОЗИМ, ЗВАЋУ ВАС КАСНИЈЕ. То је једна од оних убачени честих фраза да ср не би куцкале поруке, али ја са само превукао црвену слушалицу, нисам послао никакву поруку.

Пошто не волим да "висим" као некад клинци на улици, могу да деинсталирам тај Хангаутс?
А за ВИбер, тако сам га и инсталирао преко Гугл продавнице. Заправо, прво само на рачунар, после и на обилни, па синхронизовао податке.
Нго, како да га инсталира на другом мобилном, не морам ли да поново шаљем захтев за Code?

Пошто не волим да "висим" као некад клинци на улици, могу да деинсталирам тај Хангаутс?
А за ВИбер, тако сам га и инсталирао преко Гугл продавнице. Заправо, прво само на рачунар, после и на обилни, па синхронизовао податке.
Нго, како да га инсталира на другом мобилном, не морам ли да поново шаљем захтев за Code?
Probaj sa prethodnim,ako ne uspe,onda posalji upit za sledeci.Ne znam sta je tu strasno.

Исти провајдер. Тај код сам снимио у стари телефон, кое сам изгубио батерију. Њ сад, батерија није зрно мака, па да се загуби, али све је могуће осим дрвеног шпорета...
Kako da izgubis bateriju?Ako je isti provajder,rebalo bi da COD odgovara.

Помагајте. Како се чисти андроид од вируса, мора да је неки улетео.
Причам са пријатељем на ВИбер, кад ме зове други, каже да је Вибер направио групу од нас тројице, ја, тај са којим сам причао а Вибер и тај који је звао.
И тамо биле неке слике...
*
Поново је профилну слику особе са Вибера послао једном мом контакту, са све њеним телефоном.
Ово је случај са Леново андроидом кое и није картица али јесте Фб и Вибер, на бежичну.
*
А ово је случај са другим андроидом Сони на коме немам ни Вибер ни Фб, ништа осим картице, а од апликација МП2 плејер, лампу и белешке:
Јуче разговарам са особом на мобилни, кад и се појави на екран: НН на чекању. На каквом црном чекању? Мој мобилни га је назвао усред мог разговора.
Чим заврших, зове ме трећа особа, пита зашто сам звао. Нисам. Кад погледам, одлазни позив.
Значи, док сам причао са првом особом, мобилни је назвао друге две особе.
*
А први смартфон, писао са већ, Самсунг, 3 године некоришћен, не ради ажурирање, нема на њему ни Фб ни Вибер, тај је назвао број у ЦГ који месецима није у функцији, уређај угашен, нико се није могао јавити, и направио ми "разговор" од 34 минута, тј 1600 дин.

Три "тачскрина" и сва три заџебавају

Може ли вирус бити СИМ картици? Ево 4-и мобилни ради исто. Екран закључан а две особе ми јављају да су имале позив од мене, а код мене их нема у евиденцији позиваних бројева
Moze biti da si na nekoj "blacklist"...Tj. Tvoj IMEI ili cak broj telefona...meni se desavalo, ponekad po par propustenih poziva/cimanja na Viberu sa nekih cudnih pozivnih brojeva. Nikad se nisam javljao a na poruke ne reaguju. Desi se danas jednom dvaput i onda dugo nista...

Back