Nove veze

RužnaKoLopov

Buduća legenda
Moderator
Poruka
43.009
Pitam jer se stvorila diskusija

Jedna poznanica ima novog tipa i kako je sa njim nesmiruju se po pitanju tog seksa 5x u toku dana i noći

Uvijek on startuje nju dakle ona bi noći spavala al u 4 ujutro budi je zbog radi seksa

Primijetili smo da je smršala a kako i neće sa takvim psihopatom

Jasno je da na početku veze taj seks ima neku jaču važnost ali svaki dan po 5 puta to je vec bolest

Mene sad zanima vase mišljenje i možda imate neku cifru koliko je toga normalno

Žena danju jedva funkcioniše jer je pre umorna i sama kaže duša joj spava

Па можда да се пожали њему уместо другарицама, за почетак? :lol:

Озбиљно, је ли му рекла? Не знам зашто доста жена има проблем да каже партнеру такве ствари. Је ли то из страха због тога да ће он то протумачити на погрешан начин, да ће се увредити, шта? Генерално, то што се гледа како ће он реаговати, а не како та ситуација утичее директно на тебе, то је у старту врло погрешан приступ. Не видим проблем да се некоме са ким си у вези каже отворено - знаш шта, тако и тако стоје ствари, секс је супер али ми посао трпи. Или шта већ друго трпи. Фазон, јбга, неће ме плаћати да спавам на послу и правим грешке. Хајде да нађемо начин да обоје функционише.

Е сад, јбг, ако неће да му каже, онда нек се стрпи мало, хехе. Тај период ће ионако проћи. Пет пута дневно до краја живота је статистички неодрживо.
Дајем му још месец дана. хД

Jedna poznanica ima novog tipa i kako je sa njim nesmiruju se po pitanju tog seksa 5x u toku dana i noći

Uvijek on startuje nju dakle ona bi noći spavala al u 4 ujutro budi je zbog radi seksa

Jasno je da na početku veze taj seks ima neku jaču važnost ali svaki dan po 5 puta to je vec bolest

Ma daj bre ruzna reci joj da batali tog ludaka ,evo ovde ima nas normalnih jednom nedeljno 2× max,idi bre:pop2:

Ako su mladi i ako je to prirodnim putem onda je normalno :D

Ja kada sam imao 20 godina sa jednom devojkom sam 6X samo za noc,ali to je bilo na obostrano zadovoljstvo :D

Posle toga sam imao problem jer se ona hvalila kod svojih drugarica, pa su me sve njene drugarice startovale a pocele i neke udate mladje zene.:kafa:

Па можда да се пожали њему уместо другарицама, за почетак? :lol:

Озбиљно, је ли му рекла? Не знам зашто доста жена има проблем да каже партнеру такве ствари. Је ли то из страха због тога да ће он то протумачити на погрешан начин, да ће се увредити, шта? Генерално, то што се гледа како ће он реаговати, а не како та ситуација утичее директно на тебе, то је у старту врло погрешан приступ. Не видим проблем да се некоме са ким си у вези каже отворено - знаш шта, тако и тако стоје ствари, секс је супер али ми посао трпи. Или шта већ друго трпи. Фазон, јбга, неће ме плаћати да спавам на послу и правим грешке. Хајде да нађемо начин да обоје функционише.

Е сад, јбг, ако неће да му каже, онда нек се стрпи мало, хехе. Тај период ће ионако проћи. Пет пута дневно до краја живота је статистички неодрживо.
Дајем му још месец дана. хД

Nije mu još rekla možda zbog toga jer je još frisko a mozda se nada da će ga to uskoro popustiti i da će svesti na neku normalu

Ja sam se sklonila jer moje mišljenje je sigurno staromodno , jednog je izbacila posle 4 godine veze i živela je sa njim i 7 dana posle useljava se novi a ima i dvoje dece meni je to bitch

Zbog toga nista nisam ni komentarisala već sam promenila prostoriju i jezik držala čvrsto među zubima

Ako su mladi i ako je to prirodnim putem onda je normalno :D

Ja kada sam imao 20 godina sa jednom devojkom sam 6X samo za noc,ali to je bilo na obostrano zadovoljstvo :D

Posle toga sam imao problem jer se ona hvalila kod svojih drugarica, pa su me sve njene drugarice startovale a pocele i neke udate mladje zene.:kafa:

Pa nisu ni mladi
Pa svi smi mi sa 20 godina više bili goli no obučeni (da se i ja indirektno pohvalim 😂)

38 godina im je

Hmmm to mi je sumnjivo,sigurno on uzima nesto za jacu potenciju i to rokne duplu dozu.Sta znam postoje i one kapi spanische flüge tropfen,ko zna koliko kapi konzumira pa onda leti po celu noc....:D

Pa zbog čega neko treba nesto uzimati da divlja po 5 x dnevno
Šta fali jednom u toku dana

Kao da ona očekuju danju noću

Pa zbog čega neko treba nesto uzimati da divlja po 5 x dnevno
Šta fali jednom u toku dana

Kao da ona očekuju danju noću
Znas kako,on i ne razmislja u svojoj glavi da to bude celi dan.Njemu je samo dovoljno da se ne obruka i da sve prodje kako treba bar 1X.Ali hemijska sredstva su jaka pa mu daju jak nagon i on sta ce mora i ako ne bi zeleo.On se tako pokazao prvi put i sada mu je glupo da prestane jer misli da ce njegova devojka pomisliti da sa njim nije nesto u redu.Zapao je u opasnu situaciju unistava i njega i devojku.

A ono što mene uvek u takvim situacijama čudi je kako to da njih dvoje ne razgovaraju o tome i ne neđau sami neki kompromis...Mislim to je valjda prva stvar oko koje dve osobe treba da se dogovore koje su u nekoj seualnoj vezi...Mislim niko nije dužan tu da ispunjava nečije prohteve ako to stvarno ne želi ili ih ometa da rade druge stvari...Milim,alo ljudi nije teško reći "ne sad" ...i neko ko nema razumevanja za to kad mu/joj se kaže "ne sad" i uvredi se ili ode da traži drugu osobu zbog toga očigledno nije vredan neke ozbiljne pažnje.

A ono što mene uvek u takvim situacijama čudi je kako to da njih dvoje ne razgovaraju o tome i ne neđau sami neki kompromis...Mislim to je valjda prva stvar oko koje dve osobe treba da se dogovore koje su u nekoj seualnoj vezi...Mislim niko nije dužan tu da ispunjava nečije prohteve ako to stvarno ne želi ili ih ometa da rade druge stvari...Milim,alo ljudi nije teško reći "ne sad" ...i neko ko nema razumevanja za to kad mu/joj se kaže "ne sad" i uvredi se ili ode da traži drugu osobu zbog toga očigledno nije vredan neke ozbiljne pažnje.

Ja nemam pojma kakvi su to dogovori
Niti imam pojma kako se uopšte može upasti u takvu priču
Samo eto njena drugarica je i moja radna koleginica i tako mi ispričala kao " gotova je jedva izdrzi" kao legla u 2 sata noći a u 4 je on budi

Meni je to bolesno

Poslednja izmena:

Pa znaš šta,mislim,ona njega svakog trenutka može da odbije i da mu jasno i glasno kaže NE.

Nije mu još rekla možda zbog toga jer je još frisko a mozda se nada da će ga to uskoro popustiti i da će svesti na neku normalu

Ja sam se sklonila jer moje mišljenje je sigurno staromodno , jednog je izbacila posle 4 godine veze i živela je sa njim i 7 dana posle useljava se novi a ima i dvoje dece meni je to bitch

Zbog toga nista nisam ni komentarisala već sam promenila prostoriju i jezik držala čvrsto među zubima

nema sta da se nada, treba da kaze
druze, zakoci...ne ide se na olimpijadu:mrgreen:
ako ne uvazi, ili ne razume...dovidjenja, prijatno

Ja nemam pojma kakvi su to dogovori
Niti imam pojma kako se uopšte može upasti u takvu priču
Samo eto njena drugarica je i moja radna koleginica i tako mi ispričala kao " gotova je jedva izdrzi" kao legla u 2 sata noći a u 4 je on budi

Meni je to bolesno
to jeste bolesno...prvo što njemu uopšte pada napamet da nijje oko to "ej draga budi se,digle si se tri tačkice" a i to što njoj ne pada napamet da kaže "pusti me da spavam,radim sutra"...

Back