Nove tendencije u kroju farmerica

BLAJBI

Zaslužan član
Poruka
103.496
Na Zapadu pocinju da funkcionisu nove trgovinske radnje u kojima se kupcima uz pomoc 120 kamera kompjuterski povezanih UZME MERA TELA i na osnovu nje se, takodje kompjuterski, kroje farmerice koje su u STOTI DEO MILIMETRA perfektne za njihovo telo!

Nisu vise potrebni brojevi, probe, trazenje odredjene boje...

Sve kompjuter sredjuje onako kako je najbolje....

Kroz par dana dobvijete PERFEKTNE farmerice na kucnu adresu !

Za sada je ovo dostupno samo za farmerice, ali se smatra da ce uskoro biti dostupno za svu vrstu odece i obuce.

Pametno. Mogli su i nasi dizajneri to odraditi da su se setili. Neko ce iskoristiti ali kako je cena garderobe kod nas medju najvecima u Evropi i farmerke po kroju se nece kretati ispod 100 EUR.

U svakom slucaju garrderobu treba kupovati preko interneta.

Na Zapadu pocinju da funkcionisu nove trgovinske radnje u kojima se kupcima uz pomoc 120 kamera kompjuterski povezanih UZME MERA TELA i na osnovu nje se, takodje kompjuterski, kroje farmerice koje su u STOTI DEO MILIMETRA perfektne za njihovo telo!

Nisu vise potrebni brojevi, probe, trazenje odredjene boje...

Sve kompjuter sredjuje onako kako je najbolje....

Kroz par dana dobvijete PERFEKTNE farmerice na kucnu adresu !

Za sada je ovo dostupno samo za farmerice, ali se smatra da ce uskoro biti dostupno za svu vrstu odece i obuce.

'El važi i za Srbe ?
Menščini da je njima nemoguće uzeti meru !
Na ovakav sofisticirani način.

Mene to ne bi odusevilo ni malo. Glavna stvar (za mene) u kupovini je trazenje i isprobavanje svega i svacega. Nisam jos nikad usla, uzela svoj broj, platila i izasla :eek: a ovo kompjuterski mi deluje jos gore. To moze da se dopadne samo onima koji ne vole da cunjaju po radjama i koje mrzi da probaju stvari.

Mene to ne bi odusevilo ni malo. Glavna stvar (za mene) u kupovini je trazenje i isprobavanje svega i svacega. Nisam jos nikad usla, uzela svoj broj, platila i izasla :eek: a ovo kompjuterski mi deluje jos gore. To moze da se dopadne samo onima koji ne vole da cunjaju po radjama i koje mrzi da probaju stvari.

Sedis u fotelji, pogledas robu u katalogu, izaberes i narucis po svojoj meri. Paket stigne na kucnu adresu.

Back