Nove pretnje upućene deci Aleksandra Vučića FOTO

Na društvenoj mreži Tviter pojavile su strašne poruke upućene deci predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

"Vučiću, dao Bog da ti se Danilo, Milica i Vukan raspadaju od raka, a i njihovi potomci generacijama", napisao je jedan korisnik.

https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2021&mm=08&dd=26&nav_category=11&nav_id=1912804

Da li je neko od Vas nekad napadnut rakom od strane nekog prolaznika?
Kako ste se uspeli odbraniti?
Vaši saveti ispod.
Koliko god da mi je boske nesimpatican, ovo ipak nije za zajebanciju, trebalo bi bude jasno svima, barem onima koji su roditelji. Pretnja deci je dno dna i ja tu ne vidim nista za sprdanje. Jbt. koji treba da si kreten da bi tako nesto napisao o bilo cijoj deci?

Koliko god da mi je boske nesimpatican, ovo ipak nije za zajebanciju, trebalo bi bude jasno svima, barem onima koji su roditelji. Pretnja deci je dno dna i ja tu ne vidim nista za sprdanje. Jbt. koji treba da si kreten da bi tako nesto napisao o bilo cijoj deci?
Изгледа да нема ништа ново у Србији на дневној бази па се враћа на излизане приче. Не памтим да су комунисти икога хапсили због клетви јер су ти за Лазу, а и наш народ је познат по гомили лудака који воле да куну у недостатку мозга да комуницирају како треба. Сличну ситуацију сам приметио и на овом Форуму када ми из чистог мира @Reefer рече јуче да сам равноземљаш само зато што су му се сви редом смејали колико добро познаје историју. Има таквих на сваком ћошку, неко куне туђу децу, неко куне другога измишљеним наративом ко га направи смешним пред другима.

Изгледа да нема ништа ново у Србији на дневној бази па се враћа на излизане приче. Не памтим да су комунисти икога хапсили због клетви јер су ти за Лазу, а и наш народ је познат по гомили лудака који воле да куну у недостатку мозга да комуницирају како треба. Сличну ситуацију сам приметио и на овом Форуму када ми из чистог мира @Reefer рече јуче да сам равноземљаш само зато што су му се сви редом смејали колико добро познаје историју. Има таквих на сваком ћошку, неко куне туђу децу, неко куне другога измишљеним наративом ко га направи смешним пред другима.
Pa vi ravnozemljaši i dalje ne znate istoriju i geografiju, zato su ti se ljudi smejali onim glupostima. A vidim nije te blam da nastaviš, pa neka, idemo dalje, samo ostavi tuđu decu.

Мора да се шалиш.

Због чега удостојити ове вучоглупости пажњом?

Ti si napisao to za tuđu decu, pa mi ostaje da se složim da to jeste nivo prostaka.
Лагање на оваквим местима је кажњиво. Лаже се из обично комплекса инфериорности или као што вам је рекла @milicica&decko јуче када сте такође изврнули њен пост и написали нешто што пристојан човек никада другом не би рекао, да са вама господине нешто жешће није у реду.

Лагање на оваквим местима је кажњиво. Лаже се из обично комплекса инфериорности или као што вам је рекла @milicica&decko јуче када сте такође изврнули њен пост и написали нешто што пристојан човек никада другом не би рекао, да са вама господине нешто жешће није у реду.
Ovde lepo piše: neko kune tuđu decu. Hvala.

Ovde lepo piše: neko kune tuđu decu. Hvala.
Тема је да неко куне туђу децу, информишите се пре него што учествујете на њој. Није тема да ли је Русија ратовала у Авганистану где сте се показали.

Одсад сте на игноре врли господине. То што радите се зове трол, јако лош трол.

Тема је да неко куне туђу децу, информишите се пре него што учествујете на њој. Није тема да ли је Русија ратовала у Авганистану где сте се показали.

Одсад сте на игноре врли господине. То што радите се зове трол, јако лош трол.
Ja nisdam odogovaro na temu, već na tvoj post u kome piše to za decu.
Rusija nikad nije ratovala u Avganistanu, to zna svako ko je u osnovnoj školi učio istoriju i geografiju. To što ćeš nekoga da stvaiš na ignor listu za kukavice i neznalice, neće da utiče na tvoje (ne)znanje. Bolje knjige u šake, pa da nešto naučiš.

Back