Nove pretnje upućene deci Aleksandra Vučića FOTO

Storage Temptation

Elita
Banovan
Poruka
21.197
Na društvenoj mreži Tviter pojavile su strašne poruke upućene deci predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

"Vučiću, dao Bog da ti se Danilo, Milica i Vukan raspadaju od raka, a i njihovi potomci generacijama", napisao je jedan korisnik.

2-EC2-C551-59-C9-40-B3-A713-4-A4864-A72-AC2.jpg

https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2021&mm=08&dd=26&nav_category=11&nav_id=1912804

Da li je neko od Vas nekad napadnut rakom od strane nekog prolaznika?
Kako ste se uspeli odbraniti?
Vaši saveti ispod.

Vaši saveti ispod.
A, da li bi tebi prijalo da ti bilo ko kune decu i članove porodice?
Bez obzira da li mi se dopada ili ne dopada kao predsednik, političar ili čak-muškarac, nema tog filma u kom ćete me gledati da se ovako izražavam.
Ma nema filma da ikog mrzim toliko da mu poželim da mu se članovi porodice raspadaju od raka ili bilo čega.

Ovakvi komentari su na nivou babe-veštice bez dva razreda osnovne škole iz nepostojeće selendre igde u svetu, i u 21. veku bi bilo realno očekivati da se niko nikom tako ne obraća.
Korisnik sa Tvitera je verovatno psihijatrijski slučaj koji se godinama premišlja da li da ode na pregled konačno i ustanovi koja mu je šifra jer ne spava dobro, čuje glasove i ide kod seoske vračare da mu gasi ugljevlje kad god se oseti usplahireno.

A, da li bi tebi prijalo da ti bilo ko kune decu i članove porodice?
Bez obzira da li mi se dopada ili ne dopada kao predsednik, političar ili čak-muškarac, nema tog filma u kom ćete me gledati da se ovako izražavam.
Ma nema filma da ikog mrzim toliko da mu poželim da mu se članovi porodice raspadaju od raka ili bilo čega.

Ovakvi komentari su na nivou babe-veštice bez dva razreda osnovne škole iz nepostojeće selendre igde u svetu, i u 21. veku bi bilo realno očekivati da se niko nikom tako ne obraća.
Korisnik sa Tvitera je verovatno psihijatrijski slučaj koji se godinama premišlja da li da ode na pregled konačno i ustanovi koja mu je šifra jer ne spava dobro, čuje glasove i ide kod seoske vračare da mu gasi ugljevlje kad god se oseti usplahireno.
Taj korisnik je upravo pokušao da izbegne optužbe da Preti.

Pa je napisao nešto što ni najbolesniji um ne bi mogao da iskonstruiše kao pretnju.

Ali potcenio je _______ predsednika SRS

Taj korisnik je upravo pokušao da izbegne optužbe da Preti.

Pa je napisao nešto što ni najbolesniji um ne bi mogao da iskonstruiše kao pretnju.

Ali potcenio je _______ predsednika SRS
Meni je čoveka žao, prosto nema svest o prihvatljivom i neprihvatljivom ponašanju na društvenim mrežama, i pitanje je kako se ponaša u svom realnom životu, da li sa mržnjom razgovara i sa drugim ljudima, ili je gaji samo prema čelnom čoveku svoje države... takvih ih ima na tone.
To samo ukazuje na činjenicu da postajemo zemlja idiota, a kad kažem idiot, sigurno ne mislim na plemenitog kneza Miškinog.

Meni je čoveka žao, prosto nema svest o prihvatljivom i neprihvatljivom ponašanju na društvenim mrežama, i pitanje je kako se ponaša personalno u svom životu, da li sa mržnjom razgovara i sa drugim ljudima, ili je gaji samo prema čelnom čoveku svoje države... takvih ih ima na tone.
To samo ukazuje na činjenicu da postajemo zemlja idiota, a kad kažem idiot, sigurno ne mislim na plemenitog kneza Miškinog.
Svinjformer stalno pomerera granice Tvitova.

Sutra ako neko napiše da neće glasati za SNS, i to će biti povod za akciju SAJ-a

Na društvenoj mreži Tviter pojavile su strašne poruke upućene deci predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

"Vučiću, dao Bog da ti se Danilo, Milica i Vukan raspadaju od raka, a i njihovi potomci generacijama", napisao je jedan korisnik.

2-EC2-C551-59-C9-40-B3-A713-4-A4864-A72-AC2.jpg

https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2021&mm=08&dd=26&nav_category=11&nav_id=1912804

Vaši saveti ispod.

Jadni mali vučkići... večite žrtve... :rida:

Back