Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Sta mislite o novim muzickim(Hillary Duf, Lindsey Lohan, Ciara, Ashlee Simpson, Jojo, Maroon 5) snagama koje su pocele da vladaju svetom. Na koga vas podcecaju i predstoji li im svetla buducnost?
PISITE
Ne brate, oni su tu josh godinu najvishe. One hit wonder i onda kraj.
Britney Spears (i kompanija) je sada "nova muzichka snaga" u komercijalnom svetu.
Nisam cula nijednu njenu pesmu ali njena izjava 'does this tuna contain a chicken in it?' mi govori sve tako da........ :smoreni_smajli:
jedino Maroon 5 volem
Nisam cula nijednu njenu pesmu ali njena izjava 'does this tuna contain a chicken in it?' mi govori sve tako da........ :smoreni_smajli:
jedino Maroon 5 volem
jedino Maroon 5 volem
jedino Maroon 5 volem
Sta mislite o novim muzickim(Hillary Duf, Lindsey Lohan, Ciara, Ashlee Simpson, Jojo, Maroon 5) snagama koje su pocele da vladaju svetom. Na koga vas podcecaju i predstoji li im svetla buducnost?
PISITE