Sta mislite o novim muzickim(Hillary Duf, Lindsey Lohan, Ciara, Ashlee Simpson, Jojo, Maroon 5) snagama koje su pocele da vladaju svetom. Na koga vas podcecaju i predstoji li im svetla buducnost?
PISITE

PISITE

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To je izjavila Jessica Simpson :wink:Moon Child:Nisam cula nijednu njenu pesmu ali njena izjava 'does this tuna contain a chicken in it?' mi govori sve tako da........:smoreni_smajli:
jedino Maroon 5 volem
Ja ne volem njih toliko, ali volem pjevacaMoon Child:Nisam cula nijednu njenu pesmu ali njena izjava 'does this tuna contain a chicken in it?' mi govori sve tako da........:smoreni_smajli:
jedino Maroon 5 volem
ne pratim...PoP fan:To je izjavila Jessica Simpson :wink:Moon Child:Nisam cula nijednu njenu pesmu ali njena izjava 'does this tuna contain a chicken in it?' mi govori sve tako da........:smoreni_smajli:
jedino Maroon 5 volem
Ocigledno nepratis ovu vrstu muzike :wink:
PoP fan:Sta mislite o novim muzickim(Hillary Duf, Lindsey Lohan, Ciara, Ashlee Simpson, Jojo, Maroon 5) snagama koje su pocele da vladaju svetom. Na koga vas podcecaju i predstoji li im svetla buducnost?
PISITE![]()
![]()