Nove fotke Šeron Stoun ŠOKirale su svet - internet hejteri tvrde da je ostarila preko noći i da ima bora više od bilo koje 65-godišnjakinje

Sensei

Master
Moderator
Poruka
94.304
Šeron Stoun dobila je prestižno priznanje za građanina sveta 2023. godine od strane Ujedinjenih nacija, a tom prilikom se na svečanoj dodelu nagrada u Njujorku pojavila u elegantnom izdanju koje je ostavilo snažan utisak.

Atraktivna 65-godišnjakinja izgleda zaista sjajno za svoje godine i oduvek pleni neverovatnom harizmom, te posebnom vrstom seksepila. Ona je jedna od retkih žena koja nije podlegla holivudskom teroru mladosti i odbija da se podvrgne estetskim korekcijama, te je logično da se na njenom licu vide tragovi starenja.

Puno sedih u njenoj kosi i poneka bora viška svakako ne smetaju njenoj privlačnosti, no internet hejteri jedva su dočekali da se obruše na poznatu divu.

izvor
1703707889588.png

Šeron Stoun dobila je prestižno priznanje za građanina sveta 2023. godine od strane Ujedinjenih nacija, a tom prilikom se na svečanoj dodelu nagrada u Njujorku pojavila u elegantnom izdanju koje je ostavilo snažan utisak.

Atraktivna 65-godišnjakinja izgleda zaista sjajno za svoje godine i oduvek pleni neverovatnom harizmom, te posebnom vrstom seksepila. Ona je jedna od retkih žena koja nije podlegla holivudskom teroru mladosti i odbija da se podvrgne estetskim korekcijama, te je logično da se na njenom licu vide tragovi starenja.

Puno sedih u njenoj kosi i poneka bora viška svakako ne smetaju njenoj privlačnosti, no internet hejteri jedva su dočekali da se obruše na poznatu divu.

izvor
Pogledajte prilog 1471832
Bravo Seron! :heart:

izvor
Pogledajte prilog 1471832

Ти што мрзе су мање-више у праву.

Ja zaista ne razumem kakva je to nekultura komentarisati njeno lice, jedne žene koja ima 65 godina. Prvo, ona nije došla na modnu pistu (a i da jeste), došla je kao ličnost da primi jedno priznanje. Obukla se lepo, svečano, normalno, nešto rekla, slikali je, i sad posle svega toga neko da komentariše da li je lepa, koliko ima bora, to je vrhunski prostakluk za mene.

Моја исписница, у своје време међу најлепшим и најзгоднијим у Холивуду и на све то је изузетно интелигентна (мислим да има IQ преко сто педесет!) Напред генерацијо!

Ja zaista ne razumem kakva je to nekultura komentarisati njeno lice, jedne žene koja ima 65 godina. Prvo, ona nije došla na modnu pistu (a i da jeste), došla je kao ličnost da primi jedno priznanje. Obukla se lepo, svečano, normalno, nešto rekla, slikali je, i sad posle svega toga neko da komentariše da li je lepa, koliko ima bora, to je vrhunski prostakluk za mene.
šta joj fali.. super je

Postoje u svetu grupe ljudi koje zanimaju samo spoljašnje stvari. To su neki površni likovi koji ništa posebno nisu ostvarili.
Ovako kako ona izgleda, tako mršavo i naravno sa godinama koje ima, u Francuskoj ima dosta žena. Baš tako mršave, visoke, sređene. I obično idu sa momcima ili muževima ulicom držeći se za ruke (tamo se mnogi drže za ruke). I sad, zaista, kome bi palo na pamet da komentariše jednu ostvarenu ženu kako izgleda kada ima već dosta godina. Lepo izgleda, drži do sebe, normalno izgleda, živi lepim životom i to je to.
šta joj fali.. super je
pa što pišeš gilf ?
mislim, nije ona tebi gilf, već gospođa Stoun.

Komentarisati ikog osim ako se nije prijavio za izbor za mis je primitivizam, glupost i sitna zloba. I za izbor za mis treba imati dozu primitivizma i gluposti da se analizira bez obzira što sam to hoće.

Poštujem Šeronku što neće da se ponižava očajničkim jurenjem za mladošću. Očigledno da pored lepote ima i pamet i sigurnost u sebe.

Komentarisati ikog osim ako se nije prijavio za izbor za mis je primitivizam, glupost i sitna zloba. I za izbor za mis treba imati dozu primitivizma i gluposti da se analizira bez obzira što sam to hoće.

Poštujem Šeronku što neće da se ponižava očajničkim jurenjem za mladošću. Očigledno da pored lepote ima i pamet i sigurnost u sebe.
ona je glumica sa najvećim IQ u Holivudu..154 ... 0,1 % ljudi na planeti imaju IQ veći od 150.. znači svaki hiljaditi.. natprosečno inteligentna žena

javna je licnost i svako ima pravo da je komentarise
realno bila je top pck sad izgleda ko kontejner

i to je tako

btw veliki plus za prirodan izgled

Nije tacno !

svako ko je javna licnost postaje i javna tema a samim tim i predmet javnih rasprava u kojima svako moze dati svoje misljenje

ako zelis privatnost i da zastitis sebe bilo kakvih komentara onda nemoj da se bavis javnim poslom

Back