Новак путује за Токио

Добро дошли

Buduća legenda
Poruka
27.854

Новак путује за Токио​

Најбољи светски тенисер Новак Ђоковић потврдио је путем Твитера да ће наступати на предстојећим Олимпијским играма у Ток

Djokovic-17.jpg
Novak Djokovic
@DjokerNole
С великим поносом се пакујем за Токио и придружујем нашој репрезентацији у борби за најсјајнија одличја на Олимпијским борилиштима. За мене је игра за Србију увек била посебна радост и мотивација и даћу све од себе да нас све обрадујем! Идемооо

💪🏼

10:26 PM · Jul 15, 2021
https://www.rts.rs/page/sport/ci/tokyo2020/story/3283/orlovi/4445216/novak-putuje-za-tokio.html
Тако ради прави професионалац и патриота. Човек истински воли Србију и таквим људима треба се дивити и поштовати их.
За разлику од Ђоковића, Јокић није показао ни ,,П'' од патриотизма. Није Србију ни удостојио ни објашњења разлога неучествовања. Могао је бар да помогне у квалификацијама за одлазак ма ОИ када смо се против Италијана баш мучили. Имам утисак да је чак уживао у том нашем мучењу.
Нека Јокић и даље јурца на чезама по ,,тем Сомбору'' и ужива. Лепо нас је удостојио.

Poslednja izmena od moderatora:
Тако ради прави професионалац и патриота. Човек истински воли Србију и таквим људима треба се дивити и поштовати их.
За разлику од Ђоковића, Јокић није показао ни ,,П'' од патриотизма. Није Србију ни удостојио ни објашњења разлога неучествовања. Могао је бар да помогне у квалификацијама за одлазак ма ОИ када смо се против Италијана баш мучили. Имам утисак да је чак уживао у том нашем мучењу.
Нека Јокић и даље јурца на чезама по ,,тем Сомбору'' и ужива. Лепо нас је удостојио.

Malo si ga pretjerao. Nije u redu pisati da je Jokić uživao u porazu protiv Italijana.

Ne sviđa mi se odluka, mislim da je Novak doneo pod pritiskom javnosti koja očekuje samo uspehe a niko ne zna u kakvom je stanju njegovo telo i kakvom se riziku izlaže. Nedostatak odmora, prelazak sa trave na beton, veći rizik da bude poražen na dva seta i da doživi emotivni krah... na kraju da time upropasti i svoj nastup na USO. On verovatno ne bi voleo da ga gledaju kao Jokića i zato je ovako nepametno postupio.

Realno, titula na olimpijskom turniru se jako malo vrednuje u teniskom svetu i svi oni nebrojeni šampioni koji je nisu osvojili nemaju nikakvu mrlju u karijeri zbog toga. To su neke budale izmislile da mora da osvoji i zlato na OI ove godine da bi se smatrao najvećim a narod se primio jer narod misli da je on mašina i da će pobede samo da dolaze, što jednostavno nije realno.

Ne bi me cudilo da je zbog pritiska. Zna s kim ima posla, zna da nam malo treba za razapinjanje.
Kada ga vec uporedjujete sa Jokicem, Nole sada pokazuje da je ne samo najbolji teniser na svetu vec jedan od najboljih sportista uopste. Ne moze se zameriti Jokicu jer ne moze svako to sto moze Nole, ako ste nekad razmisljali da mozda i niste najsvesniji Noletove velicine, ovakve ce vam situacije pomoci da ga bolje sagledate i razumete.

Back