gost 422686
Buduća legenda
- Poruka
- 27.626
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Na ovom avataru baš liči na četnika.
Па, и она је наша, али добро, сад...Kad nasih nema na takmicenju uvek sam navijao za nju.....
![]()
Car Dušan je znao razliku...Vlahinja neka?
Novak Đoković se igrao s djecom s Korčule i priredio im večer za pamćenje
https://www.index.hr/magazin/clanak...uMWPnNb_3qPDc2EId80AkXC0HMogoNlovkT4jP-ArqG9Y
I stidne dlacice kod zena.... Bog nas nadario za sve.Srbi su pored izmjenične struje i bradu izmislili..![]()
Kamo srece da ih ima vise kao Blanka hrvati bi bili manje frustrirani i ne bi napadali srbe, imali bi cemu da se raduju.Па, и она је наша, али добро, сад...
Nole ja vaš zemljak porijeklom. Časni Crnogorac koji je za pravdu i koji je sa svima dobar a ni sa kim iskren. Znači tipični Montenegro man.**** te on eto vam ga
Crnogorski Tito, veći od Mila.Nole ja vaš zemljak porijeklom. Časni Crnogorac koji je za pravdu i koji je sa svima dobar a ni sa kim iskren. Znači tipični Montenegro man.
Najquratiji na Balkanu.Srbi su pored izmjenične struje i bradu izmislili..![]()
Zapitaj se zasto hrvatice dolaze u Beograd i Srbiju?Najquratiji na Balkanu.![]()
A vi sa *******im , djindjom, cedom praskom i ostalom prodanom bagrom u bg ste oreol tipicnog postenja i iskrenosti?Nole ja vaš zemljak porijeklom. Časni Crnogorac koji je za pravdu i koji je sa svima dobar a ni sa kim iskren. Znači tipični Montenegro man.
To su ti sve zemljaci i Čeda i vizionar i ovaj iz Bugojna , doduše vizionarovi su od Prokuplja poreklom al je on iz Šamca .A vi sa *******im , djindjom, cedom praskom i ostalom prodanom bagrom u bg ste oreol tipicnog postenja i iskrenosti?
Jedi gov.na