Novak Đoković vođa slobodnog Sveta!

Grom_sa_neba!

Buduća legenda
Poruka
33.262
Stab istureno odeljenje Monako.

Uglavnom ne druzi se sa Bil Gejtsom, svetskim satanistom No1, koji je puštenom koronom pobio 5 miliona ljudi...

Kao što se druze neki drugi:

rafael-nadal-rodzer-federer-bil-gejts-830x0.jpg

match-in-africa-6-roger-federer-and-bill-gates-beat-rafael-nadal-and-trevor-noah.jpg

roger-federer-bill-gates-tennis-seattle-africa-microsoft-nike-740x480.jpg

...

Да се разумемо, нисам ни ваксер ни антиваксер , али сам, после пажљивог сагледавања објављених чињеница, изабрао вакцину за мене и моју жену, имајући у виду да смо пензионери да жена има неколико хроничних болести које носе ризик. То је наша свесна, слободном вољом донета одлука, тек у другој години пандемије.

Дивим се Новаку, који је испред милиона које неће зарадити изабрао да буде Човек слободан да донесе сам одлуку која је добра за њега.

Наиме, турнири се углавном играју на тлу англосаксонског света где је фајзер једина вакцина са којом се може путовати. Али, спортске асоцијације су регистровале више од 150 напрасних смрти спортиста после примања тог фајзер пасоша што од тромба или застоја рада срца. Новак то зна, као и то да са фајзер вакцином добијате и нано честице графена који заувек остаје у вашем телу као темпирана бомба. Рачунам да зна јер има свој тим који и о таквим стварима води рачуна.

У свету у коме се све може купити новцем, Новак је лучоноша слободе и хуманизма, надам се будућег света.

Да се разумемо, нисам ни ваксер ни антиваксер , али сам, после пажљивог сагледавања објављених чињеница, изабрао вакцину за мене и моју жену, имајући у виду да смо пензионери да жена има неколико хроничних болести које носе ризик. То је наша свесна, слободном вољом донета одлука, тек у другој години пандемије.

Дивим се Новаку, који је испред милиона које неће зарадити изабрао да буде Човек слободан да донесе сам одлуку која је добра за њега.

Наиме, турнири се углавном играју на тлу англосаксонског света где је фајзер једина вакцина са којом се може путовати. Али, спортске асоцијације су регистровале више од 150 напрасних смрти спортиста после примања тог фајзер пасоша што од тромба или застоја рада срца. Новак то зна, као и то да са фајзер вакцином добијате и нано честице графена који заувек остаје у вашем телу као темпирана бомба. Рачунам да зна јер има свој тим који и о таквим стварима води рачуна.

У свету у коме се све може купити новцем, Новак је лучоноша слободе и хуманизма, надам се будућег света.
Pa to nek bude u svoja 4 zida, ali on je pokušao zaraziti 30 miliona klinceza.

Pa to nek bude u svoja 4 zida, ali on je pokušao zaraziti 30 miliona klinceza.
Будала остаје будала.

Он је здрав ушао у Аустралију, која тих дана бележи близу 100 000 заражених дневно, и само ће га будала видети као претњу.

Размилели се кенгури јбт.

Pazi prve postave Novakovog pokreta:

1) Nestorović
2) Kusturica
3) Osmanagić
4) Goran Šarić
5) Memedović
6) Miroljub

:mafijas::mafijas::mafijas::mafijas::mafijas::mafijas:

+
sa nebesa duhovna podrska u vidu Patrijarha Pavla + Nikole Tesle Gromovnika !

...
Ne zaboravi Velimira Abramoviča koji je prvi rekao da je Novak Teslina reinkarnacija.

Opasna ekipa.

Poslednja izmena:
Будала остаје будала.

Он је здрав ушао у Аустралију, која тих дана бележи близу 100 000 заражених дневно, и само ће га будала видети као претњу.

Размилели се кенгури јбт.
A šta nije jasno?
Rekli su da je dobio pedalu i zbog svojih uvjerenja, i da bi mogao avaxima dati vjetar u leđa, a to ne žele. Sve 5

Ne zaboravi Velimira Abramoviča koji je i prvi rekao da je Novak Teslina reinkarnacija.

Opasna ekipa.

Ima da izgrme! :hej:

...

Pazi prve postave Novakovog pokreta:

1) Nestorović
2) Kusturica
3) Osmanagić
4) Goran Šarić
5) Memedović
6) Miroljub

:mafijas::mafijas::mafijas::mafijas::mafijas::mafijas:

+
sa nebesa duhovna podrska u vidu Patrijarha Pavla + Nikole Tesle Gromovnika !

...

+

Kako da zaboravim - Dodik ! U isti dan su ih sankcionisana njih dvojica od NWO sekte.. !!

...

Back