Новак Ђоковић стигао у Високо: Семире што не признаш да си ти направио пирамиде

комшија

Stara legenda
Poruka
96.548

1657876115493.png

Đoković stigao u Visoko: Semire što ne priznaš da si ti napravio piramide

Aktuelni šampion Wimbledona i osvajač 21 Grand Slam titule stigao je u Park Ravne 2 kod Visokog gdje će prisustovati otvaranju regionalnog teniskog kompleksa za pripreme vrhunskih igrača.

1657705576-image00010-750x500.jpeg

1657705543-image00007-750x500.jpeg

Đoković se našalio sa organizatorom i finansijerom teniskog centra u Visokom Semirom Osmanagićem nakon dolaska u centar.

“Semire što ne priznaš da si ti napravio ove piramide” kazao je Novak kroz smjeh.

Novak već plijeni pažnju gostiju koji su stigli u kompleks, također oduševljen je i teniskim terenima.

“Pa vi ste o svemu razmišljali” rekao je oduševljeni Novak Đoković.

Ekipa N1 prati ovaj događaj.

Egzibicija počinje u 16 sati duelom Bedene – Šetkić, posle njih na teren će Đoković i Dodig, a program će “zatvoriti“ dubl meč Bedene/Dodig – Đoković/Šetkić.

Đoković emotivno doživio pitanje reportera N1: "Uh, al si me pogodio"

Novak Đoković ne može bez Bosne, slavlje uz hit Halida Bešlića

Novak Đoković zapjevao „Cesaricu“

Đoković ostao u Visokom kako bi se družio sa djecom bez roditeljskog staranja

link

Уважавање државе Босне и Херцеговине од стране Новака Ђоковића представља сам темељ будућих добросуседских односа две државе, БиХ и Републике Србије. Новак Ђоковић финансира и отвара тениске терене у Високом, а не жели већ годинама да дође у Бања Луку на пресецање врпце за тениски терен у парку "Младен Стојановић"; пуног срца Новак прима плакету почасног грађанина Високог, а не жели да прими плакету од града Бања Луке; промовише Сарајево и од Сарајлија радо прима пригодне поклоне, као што су сарајевски златник и престижна монографија Града Сарајева; тренира у Сарајеву, у тениском центру "Сафет Зајко" названом по погинулом борцу Армије Републике Босне и Херцеговине, одликованог Златним љиљаном; Новак у срцу Босне, у ентитету Федерација БиХ, пева "Цесарицу". Новак Ђоковић је тиме "скратио језик" Милораду Додигу односно његовим пропагандистима у мањем босанско-херцеговачком ентитету и они сада не смеју ни да помисле да кажу како је Новак "издајник српског народа". Па зар то није фантастично?!

te nazovi piramide su najveća budalaština,planinčine najobičnije
Moguce ali je ovaj lok Semir to komercijalizovao i napravio atrakciju. Vidis sta jedan covek moze da uradi za svoj kraj. Iskoristio je prirodne lepote i uz dobru pricu napravio atrakciju.
Imas kod nas manastir Aracu ,razrusenu baziliku iz 12 veka koju prati legenda da se tu lecio od rana od teskog oklpoa kralj Richard Lavlje Srce to bi neko na zapadu napravio atrakcju ali mi nemamo takve ljude. I Kusta je napravio cudo na Mokroj Gori ,Andric gradu.....
1657879286729.jpeg
Aracha

Pogledajte prilog 1187797

Đoković stigao u Visoko: Semire što ne priznaš da si ti napravio piramide

Aktuelni šampion Wimbledona i osvajač 21 Grand Slam titule stigao je u Park Ravne 2 kod Visokog gdje će prisustovati otvaranju regionalnog teniskog kompleksa za pripreme vrhunskih igrača.

1657705576-image00010-750x500.jpeg

1657705543-image00007-750x500.jpeg

Đoković se našalio sa organizatorom i finansijerom teniskog centra u Visokom Semirom Osmanagićem nakon dolaska u centar.

“Semire što ne priznaš da si ti napravio ove piramide” kazao je Novak kroz smjeh.

Novak već plijeni pažnju gostiju koji su stigli u kompleks, također oduševljen je i teniskim terenima.

“Pa vi ste o svemu razmišljali” rekao je oduševljeni Novak Đoković.

Ekipa N1 prati ovaj događaj.

Egzibicija počinje u 16 sati duelom Bedene – Šetkić, posle njih na teren će Đoković i Dodig, a program će “zatvoriti“ dubl meč Bedene/Dodig – Đoković/Šetkić.

Đoković emotivno doživio pitanje reportera N1: "Uh, al si me pogodio"

Novak Đoković ne može bez Bosne, slavlje uz hit Halida Bešlića

Novak Đoković zapjevao „Cesaricu“

Đoković ostao u Visokom kako bi se družio sa djecom bez roditeljskog staranja

link

Уважавање државе Босне и Херцеговине од стране Новака Ђоковића представља сам темељ будућих добросуседских односа две државе, БиХ и Републике Србије. Новак Ђоковић финансира и отвара тениске терене у Високом, а не жели већ годинама да дође у Бања Луку на пресецање врпце за тениски терен у парку "Младен Стојановић"; пуног срца Новак прима плакету почасног грађанина Високог, а не жели да прими плакету од града Бања Луке; промовише Сарајево и од Сарајлија радо прима пригодне поклоне, као што су сарајевски златник и престижна монографија Града Сарајева; тренира у Сарајеву, у тениском центру "Сафет Зајко" названом по погинулом борцу Армије Републике Босне и Херцеговине, одликованог Златним љиљаном; Новак у срцу Босне, у ентитету Федерација БиХ, пева "Цесарицу". Новак Ђоковић је тиме "скратио језик" Милораду Додигу односно његовим пропагандистима у мањем босанско-херцеговачком ентитету и они сада не смеју ни да помисле да кажу како је Новак "издајник српског народа". Па зар то није фантастично?!
Treba Noleta da bude sramota što se druži sa ovim prevarantom Semirom.
Kako ovaj čovek ume da sroza sebe na najniže moguće grane. Treba biti majstor i u glupostima. To ne može baš svako.

Poslednja izmena:
te nazovi piramide su najveća budalaština,planinčine najobičnije
Jesu, slažem se, al donose lovu :) I Hercegovina ima Troju koju ne mogu dokazati, Gospu koju ne mogu pokazati ali lova je tu, pustite i nas Bosance da malo zaradimo :P

Jesu, slažem se, al donose lovu :) I Hercegovina ima Troju koju ne mogu dokazati, Gospu koju ne mogu pokazati ali lova je tu, pustite i nas Bosance da malo zaradimo :P
U redu je to što zarađujete. Samo nemojte da lažete.

Ima tu dobrih stvari, ako Bosanci budu od Bosne pravili piramide, od onih planina napravice manje piramide ali ce biti vise ravnica kao rastur od pravljenja piramida...
Ako na gradjevini racunamo rastur 40%, od 100% bosanskih planina dobijamo 40% vojvodine....ostalo piramide...

Ako pogledamo savremeno srpsko graditeljstvo bar na autoputu kod siceva i dalje ka Bugarskoj.....nece ostati ni 50% planina u Bosni....
Za 5,6 autoputeva kao sto su ih pravili u Sicevackoj klisuri, koja to vise nije, Bosna ce postati skoro pa ravnicarska zemlja... samo treba odabrati pravce....Sarajevo Mostar, .....Vilusi Trebinje Bihac......Visegrad po sredini Bosne Banjaluka...

Treba Noleta da bude sramota što se druži sa ovim prevarantom Semirom.
Kako ovaj čovek ume da sroza sebe na najniže moguće grane. Treba biti majstor i u glupostima. To ne može baš svako.
Tenis nije glupost?

A da, opšte prihvaćeni sport je.
Tako su i piramide, iako je samo gomila kamena(mislim na one u Kairu)

Tenis nije glupost?

A da, opšte prihvaćeni sport je.
Tako su i piramide, iako je samo gomila kamena(mislim na one u Kairu)
Piramide nisu kamen već granitne strukture.
Nisam ja ni rekao da je tenis glupost. Ja sam veliki ljubitelj tenisa i u osnovi ja sam veliki fan Novaka Đokovića, ali ovakvi njegovi potezi me nerviraju,

Back