: Новак Ђоковић- најбољи српски амбасадор (2. део)

Poruka
20.104
Хм, пошто ми је неко закључао тему : "Новак Ђоковић- најбољи српски амбасадор", а ове године сам на њој писала.....и то је, сада примећујем, избрисано, тема закључана и пала у заборав..

:dontunderstand: ЗАШТО :?:

И нисам могла да одолим, а да не отворим нову тему, да се мало "ПОЛИТИЧКИ" ;) провеселимо...

НЕК` ПУКНУ ДУШМАНИ, СВИ ОНИ КОЈИ НАС МРЗЕ И КОЈИ НАМ ЗАВИДЕ !!!

.

:zcepanje::rotf::zcepanje:

A da li mi brukamo Noleta takvim nastupom?

Ako on ima zivaca da postavlja standarde, a ima, mi ima da pratimo u stopu.

Tacno tako, svi smo mi ambasadori u dnevnom zivotu.
Kad vidim neke "domace" majmune kako se ponasaju, zive i komuniciraju, pomislim da su iz Afganistana samo pricaju srpski.

:worth::worth::worth:

Ovde se slazem sa tobom.

:cmok::cmok:

Ма знам ја да се ти у свему слажеш самном, само си омануо овде ;)

hqdefault.jpg

Da budem sasvim jasan: ako je netko toliko popularan, kao Đoković, onda on ima i političku odgovornost.

Ja sam mišljenja da se takve osobe moraju politički angažirati, u okviu onoga u što vjeruju.
Kosovo is Serbia, kaže Đoković.
U redu, ali to nije dovoljno!

Zašto ne posjeti Kosovo?
Zašto ne organizira dobrotvorni meč na Kosovu?

Mogućnosti ima milion, samo da se želi politički angažirati - a ne želi.

A što to on, konkretno, dobro čini Srbiji?

Danas je sve marketing tj. reklama, a sada sto invalidi u turizmu Srbije to ne znaju da iskoriste je nesto sasvim drugo.
Novak Djokovic da igra pod Hrvatskom zastavom isplatio bi se vise nego da u svakom selu u Svetu postavite one bilborde "Tako lepa, tako blizu".

- - - - - - - - - -

Da budem sasvim jasan: ako je netko toliko popularan, kao Đoković, onda on ima i političku odgovornost.

Ja sam mišljenja da se takve osobe moraju politički angažirati, u okviu onoga u što vjeruju.
Kosovo is Serbia, kaže Đoković.
U redu, ali to nije dovoljno!

Zašto ne posjeti Kosovo?
Zašto ne organizira dobrotvorni meč na Kosovu?

Mogućnosti ima milion, samo da se želi politički angažirati - a ne želi.

I ne treba mesati politiku i sport.
Nezapamcen ce ostati primer onih budala koje sidjose sa dodele medalja u Atini.

Meni dovoljno sto je bio protiv bombardovanja Sirije. Korektno, diplomatski, kulturno. Stvarno je car. A da, ovim je kupio milione ljudi. I spomenuo je kako su i nas tako. Ma bzvze je Djovak, pojma nema, lupa po loptici i trci ko muva bez glave.:p

- - - - - - - - - -

Ko ti je taj Ivanisevic? Ona sirovina sto je lomila rekete i tukla se po kafanama? Ko njega jadnog sta pita uopste. Aj u kucicu gumi.

Do Djokovica bio je najbolji sa ovih prostora, a jedno vreme je bio u samom vrhu tenisa. Vrlo dobar teniser.

Djokovic je nesto drugo, posle njega proci ce puno godina pre nego taj deo sveta dobije globalnu zvezdu kao sto je on danas.
On je poseban i ljudi nisu ni svesni njegovog danasnjeg znacaja, tek ce se videti koliko nam je znacio onda kad zavrsi karijeru.

Do Djokovica bio je najbolji sa ovih prostora, a jedno vreme je bio u samom vrhu tenisa. Vrlo dobar teniser.

Djokovic je nesto drugo, posle njega proci ce puno godina pre nego taj deo sveta dobije globalnu zvezdu kao sto je on danas.
On je poseban i ljudi nisu ni svesni njegovog danasnjeg znacaja, tek ce se videti koliko nam je znacio onda kad zavrsi karijeru.

Tebi je možda teško objektivno govoriti zbog Đokovića, ali me zanima da li je i tebi tenis prije 20-tak godina bio zanimljiviji? Becker, Sampras, Lendl, Čang, Agasi?
Ili sam to samo ja prestao pratiti?

Tebi je možda teško objektivno govoriti zbog Đokovića, ali me zanima da li je i tebi tenis prije 20-tak godina bio zanimljiviji? Becker, Sampras, Lendl, Čang, Agasi?
Ili sam to samo ja prestao pratiti?

Da, bio mi je zanimljiv, gledam ga od vremena Lendla, Edberga, Beckera.
Gledam polufinala i finala, jednostavno nemam vremena da pratim meceve po 3-4 sata.

- - - - - - - - - -

Bio je opaki emotivac, lomio je rekete, psovao ko kočijaš ili plakao.
Možda su ga i zbog toga toliko voljeli.

Sve je to sportski.

Back