Novak Djokovic. Da li placa porez u Srbiji?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Uglavnom ljudi imaju jedno državljansvo ili dvojno državljanstvo , ali može biti i višestruko .. adresa prebivališta je jedna , i tu se plaća porez .. biće da je ovako - ako negdje boraviš duže od 6 mjeseci i 1 dan , a tu ti nije adresa prebivališta - ganjaju te da ipak platiš porez ..
P.S. A to 6 mjeseci i 1 dan može biti u više dijelova u toku 12 mjeseci ..

Tako je

Jel to kanadjanin progovorio iz tebe? :)

canada.bmp
always :mrgreen:

Ma ti teniseri idu u Monako , da plate mali porez 1% + porez na nekretnine .. samo ne znam koliko je limit za boravak u matičnoj državi , ako se ne varam u Hrvatskoj je 3 mjeseca ..
I Slobadan Živojinović ima neku imovinu u Monaku, ne znam je li u njegovo vrijeme bilo ovo sa porezom , vjerovatno jeste .. ali sad ima biznis u Srbiji , pa vjerovatno plaća porez u Srbiji ..

Ma ti teniseri idu u Monako , da plate mali porez 1% + porez na nekretnine .. samo ne znam koliko je limit za boravak u matičnoj državi , ako se ne varam u Hrvatskoj je 3 mjeseca ..
I Slobadan Živojinović ima neku imovinu u Monaku, ne znam je li u njegovo vrijeme bilo ovo sa porezom , vjerovatno jeste .. ali sad ima biznis u Srbiji , pa vjerovatno plaća porez u Srbiji ..

Sta se sve ne radi samo da se izbegne porez, ja kontam na malti da predjem da zivim :)

Ma malo mi demode taj monako, svi se nekako nakrkali u njemu..pa reko :) ni svica nije losa
Ma eto , bude novosti , neki dan se princ Albert od Monaka oženio bivšom olimpijskom plivačicom iz Južnoafričke Republike , 20 godina mlađa od njega ..
I kako već ima priznato dvoje vanbračne djece od dvije žene , a mlada čula da se priča i o trećem - brak bio pod upitnikom ..

Fora je da je zarada dobra, a koliki je porez nebitno je.
Evo pristajem da platim i 70% ako je zarada milionce :mrgreen:

Sta ces da radis na Malti ? :D

Uh dobar si ja bi se tesko odvojio od 700.000 necega..bilo cega hahaha
Zezam se, nemam kintu. skoro sam nesto citao u novinama,par tipova koji su pokrenuli poker sajtove je zbrisalo za maltu navodno nizak porez i dole

Uh dobar si ja bi se tesko odvojio od 700.000 necega..bilo cega hahaha
Zezam se, nemam kintu. skoro sam nesto citao u novinama,par tipova koji su pokrenuli poker sajtove je zbrisalo za maltu navodno nizak porez i dole

Ne znam jel' to samo zbog poreza, moguce je i zbog zakona u vezi sa online-gambling.
Tako npr. u USA je online-gambling zabranjen, pa servere imaju u Kosta Rici i s'obzirom da dosta ljudi amerikanaca se kocka online, a drzava od ovih ne moze da ubira poreze, onda tim preti robija u slucaju da udju u Ameriku.
Moguce da je neka slicna prica.
Svi hoce komad kolaca, a velike pare se tu vrte.
Ko ima online biznis, boli ga Q, moze da zivi gde god hoce.

Ne znam jel' to samo zbog poreza, moguce je i zbog zakona u vezi sa online-gambling.
Tako npr. u USA je online-gambling zabranjen, pa servere imaju u Kosta Rici i s'obzirom da dosta ljudi amerikanaca se kocka online, a drzava od ovih ne moze da ubira poreze, onda tim preti robija u slucaju da udju u Ameriku.
Moguce da je neka slicna prica.
Svi hoce komad kolaca, a velike pare se tu vrte.
Ko ima online biznis, boli ga Q, moze da zivi gde god hoce.

Ogromnu kintu uzimaju na online kockanje

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back