Novak Djokovic. Da li placa porez u Srbiji?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sta ti znas hajvanu sta je marketing i sta je 100 miliona $.
Platio je LA Galaxy Beckhamu 250 miliona zbog marketinga i reklame, a nebi jedna Amerika koja nema tenisera u prvih 10 od vremena Samprasa (Roddicka ne racunam, nece osvojiti nikad nista).
Evo je banana, ae bezi nazad na granu.
sta me vredjas.
nije bekamu nista platila AMERIKA vec taj galaxy. ako mogu da vrate 50% od tih para svaka njima cast. a jel bekam ne placa porez u americi?

ja ne zivim u Srbiji. dodjem da obidjem familiju. ni ne placam porez u Srbiji, sto je normalno, jer i ne zivim. a za Novaka, ne znam gde ZIVI. nije bitno kakvo drzavljanstvo ima, bitno je gde zivi.

Boris Beker je bio u istoj situaciji. Ziveo je u Nemackoj, a bio prijavljen negde drugde. Uhapsili su ga. Bio je kaznjen sa 2 godine uslovno i 3.000.000 eura.
Jedva je izbegao zatvorsku kaznu jer je, valjda saradjivao.
Boris Becker:
This was my most important victory. I am happy and relieved that this chapter is finally over.
"I am a free man, that is the most important thing."
http://news.bbc.co.uk/2/hi/europe/2355147.stm

Decko, pitanje je za cega su Borisa Bekera capili. Obajsni mi koji zakon moze mene da natera da ako ja zivim u Srbiji a sve firme koje imam su u Engleskoj, mene obavezuje da Dinkicu punim dzep? Nadji mi zakon koji kaze. Osoba koja zivi u nekoj zemlji obavezna je da njoj placa porez bez obzira gde zaradjuje pare, ili nesto slicno. To bi bilo isto kao da ako imas dvojno drzavljanstvo to sto si na 30dana dosao u Srbiju moras da platis njoj, odnosno promet i zaradu za tih mesec dana moras da platis Srbiji. Smesno....

nisam ni malo zavidan. svaka njemu cast na pobedama, zato ga svi i volite.
samo sam pitao gde zivi, i ako zivi u Srbiji, to nije posteno da vara srpsku drzavu.
Награде које осваја по турнирима су у иностранству, а његов допринос је игра за репрезентацију Србије и позитиван имиџ којим доприноси земљи+што је довео неке од инвеститора из света.
Да се само мали део тога оствари па је учинио за Србију бесконачно више од оне слине БоТа-е.

samo pitam gde zivi, a vec bi da me streljate.
sta je on kao tito, ili sloba, ne moze nista ni da se pita o njemu? niko nije rekao da ne daje u dobrotvorne svrhe. ne znam da li daje ista ili ne, niti me zanima.
Hajde kad vec spominjes dobrotvorne svrhe, koliko je dao do sada?

Negde preko 100.000$ a mozda i vise. Koliko si ti dao? Stare stvari necu da racunam....

sta me vredjas.
nije bekamu nista platila AMERIKA vec taj galaxy. ako mogu da vrate 50% od tih para svaka njima cast. a jel bekam ne placa porez u americi?

Zato sto si provokator i sa takvim pricam kao sa djubretom.
Nisi se zapitao gde pare zaradjuje Miskovic a gde placa porez, vec sto Djokovic ne placa porez na novac koji ne zaradjuje u Srbiji, na turnirima po belom svetu provodi 9 meseci godisnje, zivi u Monaku i kao "sto ga ne uhapse".
Ae pali. :bye:

glupa ptičurino kurtonska.......a jel to znači da oni koji imaju preduzeća i sijaset zaposlenih nisu u obavezi da plaćaju porez........i da se koorčimo o srpstvu........

A da ti ukljucis mozak... recimo, sigurans am da nisi ni cuo za sportsku penziju ( ja upoznao lika koji je sa svojih 20god ostvario mogucnost da je prima )...Na osnovu cega da Djokovic placa porez Srbiji?Koji ga zakon obavezuje?

Decko, pitanje je za cega su Borisa Bekera capili. Obajsni mi koji zakon moze mene da natera da ako ja zivim u Srbiji a sve firme koje imam su u Engleskoj, mene obavezuje da Dinkicu punim dzep? Nadji mi zakon koji kaze. Osoba koja zivi u nekoj zemlji obavezna je da njoj placa porez bez obzira gde zaradjuje pare, ili nesto slicno. To bi bilo isto kao da ako imas dvojno drzavljanstvo to sto si na 30dana dosao u Srbiju moras da platis njoj, odnosno promet i zaradu za tih mesec dana moras da platis Srbiji. Smesno....
Decko, capili su ga jer je ziveo u Nemackoj, a bio je prijavljen u drugoj zemlji, i nije placao porez!
To sam ti i napisao, za to su ga tuzili, a trazili su naravno i zatvorsku kaznu.
Kada je cuo presudu gde je dobio kaznu od 3.000.000 eura i uslovno na 2 godine, rekao je da mu je to najveca pobeda u zivotu.
Eh, da, mislim (nije 100% sigurno, mrzi me da proveravam) da se Beker izjasnio kao kriv.

Награде које осваја по турнирима су у иностранству, а његов допринос је игра за репрезентацију Србије и позитиван имиџ којим доприноси земљи+што је довео неке од инвеститора из света.
Да се само мали део тога оствари па је учинио за Србију бесконачно више од оне слине БоТа-е.

To sto je doneo Nole na pozitivnom imidzu nase zemlje niko nije doneo. Decko zasluzuje svako postovanje i zahvalnost naroda.
A o porezu i placanju istog, vecina na politici nema ni najosnovnijeg znanja o tome. Zalostan smo mi narod, toliko govora mrznje je tesko naci u nekom narodu.
A citirao sam te jer se slazem sa tvojim misljenjem.

Zato sto si provokator i sa takvim pricam kao sa djubretom.
Nisi se zapitao gde pare zaradjuje Miskovic a gde placa porez, vec sto Djokovic ne placa porez na novac koji ne zaradjuje u Srbiji, na turnirima po belom svetu provodi 9 meseci godisnje, zivi u Monaku i kao "sto ga ne uhapse".
Ae pali. :bye:
SVAKO ko vara Srbe treba da dobije sta zasluzuje. ja sam prvi sto ne podnosi miskovica. kupio je sve nase politicare da bi mogao da koristi monopol svojih kompanija u Srbiji.

za Novaka samo pitam gde zivi, tj gde provodi najvise vremena. To mi jos niko nije odgovorio. a ja NE ZNAM gde zivi. zato me i interesuje.

A da ti ukljucis mozak... recimo, sigurans am da nisi ni cuo za sportsku penziju ( ja upoznao lika koji je sa svojih 20god ostvario mogucnost da je prima )...Na osnovu cega da Djokovic placa porez Srbiji?Koji ga zakon obavezuje?

ovako......nisi me dobro razumeo.......ja protiv porodice đoković nemam ništa i samo mogu da im čestitam na postignutom uspehu............poštovanje buraz.......vidiš jutros kad smo komentarisali nešto oko đokovića naš knjigovođa reče da je moj otac,deda za poslednjih 46 godina koliko se moja porodica nalazi u privatnom poslu platila na ime poreza ovoj državi 100 puta više nego porodica đoković........znaš tema za razmišljanje.....

SVAKO ko vara Srbe treba da dobije sta zasluzuje. ja sam prvi sto ne podnosi miskovica. kupio je sve nase politicare da bi mogao da koristi monopol svojih kompanija u Srbiji.

za Novaka samo pitam gde zivi, tj gde provodi najvise vremena. To mi jos niko nije odgovorio. a ja NE ZNAM gde zivi. zato me i interesuje.

У Монте Карлу. `Оћеш ли сад да одје6еш?

niko nije ni rekao drugacije.
ako je doveo nekog ko je ulozio u Srbiju, onda je jos bolje. ko je to ulozio?

Evo ja ti kazem, zivi pored Cece, ima narukvicu isto, ne izlazi iz kuce, a ono je bio njegov hologram na Wimbledonu a on je igrao na Nintendo Wii iz komfora svoje beeeeeeogradskeee (akcenat) sobe ;)

Decko, capili su ga jer je ziveo u Nemackoj, a bio je prijavljen u drugoj zemlji, i nije placao porez!
To sam ti i napisao, za to su ga tuzili, a trazili su naravno i zatvorsku kaznu.
Kada je cuo presudu gde je dobio kaznu od 3.000.000 eura i uslovno na 2 godine, rekao je da mu je to najveca pobeda u zivotu.
Eh, da, mislim (nije 100% sigurno, mrzi me da proveravam) da se Beker izjasnio kao kriv.

Decko, Boris Beker je uhapsen zato sto dve godine nije placao porez, tj dok je bio aktivan igrac i osvajao turnire. Znaci nije palcao porez a ne zato sto je zivo negde druge a bio prijavljen u Srbiji ( npr )...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back