новак, аустралија, тенис ....и референдум!

Poruka
9.345
Ако нисте провалили, ево ја ћу да вам провалим
СВЕ ЈЕ ЈЕДНА ВЕЛИКА ПОКРИВАЛИЦА И ЗАВЕСА, ми 2 1/2 пред НАЈБИТНИЈЕ ГЛАСАЊЕ од 1945-е на овамо, распредамо
о човеку који живи у Монаку, тамо плаћа и порез, дружи се са самим светским врхом...уместо да гледамо шта ће са нама бити сјутра!
ОВО САВРШЕНО ОДГОВАРА ВЛАСТИМА! зато су референдум и поставили у овај датум!

Зар заиста мислите да би неко у самом врху не само тениса, него светске владе, буквално, могао и смео и желео у крајњем случају да ОВОЛИКО пишки уз ветар...?! аха.....само се надајте, ПОЈМА НЕМАТЕ какви односи владају у КАЛАВАЛИ!

Ко малко прдуцне уз ветрић, прво добије сломљена јаја на улазу у кућу, па коњску главу у кревету....а на крају се пробуди и без своје главе!

Овако су и Ђилас, и Мариника, и сви остали мирни, па и СНС+АВ, не морају ништа да раде, народ је скроз полудео од Новака...лудите и даље, ал без мене, ја део луднице не желим да будем....сретно вам било свима лудијање, када се пробудите ако се икада то деси, схватићете превару...али биће касно! а упозоравао сам!

Шта мислите о овоме?
Јесам ли у праву или нисам?
ја мислим да јесам!

Takoe nista nije teorija zavere sve se radi smisleno

шта их кошта? НИШТА!
праве паламуђевину и кенгурима и нама....а добит је огромна, слуђен народ за референдум, који је ионако већ довољно слуђен...
ЈЕДИНО, ако би ово НЕКАКО могли да преокренемо то слуђивање у референдумско НЕ то било одлично!
јер је народ сад попаљен, па нек се попали да гласа и за НЕ када је већ попаљен...

......али им САВРШЕНО ОДГОВАРА!
пре свега Ђиласу, Јеремићу и Мариники....којих се сада више нико и не сећа!

ово ми једино руши Снешка....да је тако СНС+АВ би се малко више потрудио око свега, овако и они се праве да не виде! дал је могуће да сам опет омануо!? пи бемти!

https://forum.krstarica.com/threads/sns-vlast-srbije-minira-novaka-djokovica.941986/#post-44056127

Poslednja izmena:
Ако нисте провалили, ево ја ћу да вам провалим
СВЕ ЈЕ ЈЕДНА ВЕЛИКА ПОКРИВАЛИЦА И ЗАВЕСА, ми 2 1/2 пред НАЈБИТНИЈЕ ГЛАСАЊЕ од 1945-е на овамо, распредамо
о човеку који живи у Монаку, тамо плаћа и порез, дружи се са самим светским врхом...уместо да гледамо шта ће са нама бити сјутра!
ОВО САВРШЕНО ОДГОВАРА ВЛАСТИМА! зато су референдум и поставили у овај датум!

Зар заиста мислите да би неко у самом врху не само тениса, него светске владе, буквално, могао и смео и желео у крајњем случају да ОВОЛИКО пишки уз ветар...?! аха.....само се надајте, ПОЈМА НЕМАТЕ какви односи владају у КАЛАВАЛИ!

Ко малко прдуцне уз ветрић, прво добије сломљена јаја на улазу у кућу, па коњску главу у кревету....а на крају се пробуди и без своје главе!

Овако су и Ђилас, и Мариника, и сви остали мирни, па и СНС+АВ, не морају ништа да раде, народ је скроз полудео од Новака...лудите и даље, ал без мене, ја део луднице не желим да будем....сретно вам било свима лудијање, када се пробудите ако се икада то деси, схватићете превару...али биће касно! а упозоравао сам!

Шта мислите о овоме?
Јесам ли у праву или нисам?
ја мислим да јесам!
Cijeniš da su SNS-ovci još u novembru prošle godine planirali da Australija oduzme vizu Đokoviću po drugi put baš 14-tog januara.

...
о човеку који живи у Монаку,
...

Најбитније гласање ?
Од 1945. ???
:hahaha::hahaha::hahaha:

Да ти ја објасним унуче моје
(толико незрело размишљаш, да не могу чак ни сине да ти кажем !):

Свој живот замисли као кретање дуж неког пута.
Мало мало па се наиђе на неку раскрсницу.

После рецимо 60 година путовања погледаш пређени пут,
шта мислиш која је раскрсница била најважнија ?

Обзиром на твоје досадашње промашаје мислим да нећеш дати тачан одговор,
те ћу ти ја рећи, унуче моје:

Свака раскрсница је битна,
после сваке иде неки пут,
и опет гомила раскрсница.

Што се тиче твог "открића" да је све једна велика покривалица, рећићу ти:

То је само 50% тачно.
Све је и једна велика откривалица
мада тебе може да не интересује шта се открива.

Знај да некога не интересује ни шта се покрива !

...
слуђен народ за референдум, који је ионако већ довољно слуђен...
...

Па како бре цео народ слуђен, а ти ниси ?
Јеси ти неки страни плаћеник ?

ЦИА ти дошаптава како да размишљаш, признај !
Немогуће да си толико паметан,
а навијаш за промене ?!

Јел знаш ти да промене боле ?

Cijeniš da su SNS-ovci još u novembru prošle godine planirali da Australija oduzme vizu Đokoviću po drugi put baš 14-tog januara.

Ако ти цениш да СНС сам собом управља, а није лутка на концу Немачког Петог ЕУРајха, ми друже немамо шта више ни да причамо!
Управља собом, ал до нивиоа МЗ, а ни ту, ако је нешто битно...
МЛОГО СИ НАИВАН и НЕОБАВЕШТЕН!
ти односе у свету посматраш на нивоу "руси против немаца...." или "амери против руса"

Па како бре цео народ слуђен, а ти ниси ?
Јеси ти неки страни плаћеник ?

ЦИА ти дошаптава како да размишљаш, признај !
Немогуће да си толико паметан,
а навијаш за промене ?!

Јел знаш ти да промене боле ?

Нееее, бил клинтон, герхард шредер и ангела меркел!
лично ми они говоре шта да мислим, прво мени, па онда оном предеру!

ИПАК ова моја претпоставка ВРЛО МОГУЋЕ је повезана непосредно са референдумом.
Последње саслушање је заказано за НЕДЕЉУ, без икаквог повода, развлаче се 10 дана без икаквог циља и смисла....ал ће зато ко зна колико грађана да било заборави да оде не референдум било да се накрка у недељу и да легне да спава и прати Новака...

https://www.kurir.rs/sport/tenis/3850027/novaku-djokovicu-odbijena-viza

Posle saslušanja Đoković će biti odveden u pritvor, sve do novog saslušanja koje je zakazano za nedelju. Njegov advokat Nik Vud rekao je da je zabrinut za bezbednost prvog tenisera sveta ako se objavi mesto na kome će biti pritvoren, ali i medijski cirkus do kojeg bi moglo da dođe.

Poslednja izmena:
...
Posle saslušanja Đoković će biti odveden u pritvor, sve do novog saslušanja koje je zakazano za nedelju. Njegov advokat Nik Vud rekao je da je zabrinut za bezbednost prvog tenisera sveta ako se objavi mesto na kome će biti pritvoren, ali i medijski cirkus do kojeg bi moglo da dođe.

Ау човече,
тебе су баш накљукали информацијама,
сад разумем твој вапај !

Како да ти помогнем, жао ми те !?

Ствари су просте,
Аустралија је доста пострадала од Ковида,
Ноле пресит свега је напао Аустралију желећи да погине.

И погинуће.

Ето све сам ти објаснио,
сад иди гледај од чега живиш
и не враћај се на Новака докле год не приметиш
да пратиш само његове победе !

Оног тренутка кад почнеш да анализираш његове промашаје
гаси ТВ !!!

Back