Nova Volga

Ја сам виђао људе да то возе. Јако су ретке, али се још крећу по путевима. Неке сам и упознао.

Нова волга нема везе са старом и нема везе са оним што су нам приказивали на интернету као могуће решење. То биле све фотомонтаже и глупости. Ово сада је кинески ауто за знаком ГАЗ и ништа друго.

Мотор 1.5 литара, 300 њутнметара, 188 КС, макс. брзина 210 км/ч, просечна потрошња 6,4 л/100 км.
Te stare ne pamtim kad sam poslednji put video, a verujem da ću te nove viđati još manje.

Kome trebaju novi i polovni delovi za volgu ima na kp sajtu:

Pogledajte prilog 1576336
Tih odavno nema u Srbiji, ali moguće je da je negde još sačuvana neka GAZ - 24.

24919527_55d7a19fe76af2-69786709image.jpg

Imam ja fotke sa nbgd pale volgu na kablove slao mi drugar mrzi me da kopam. Pošto su bile 2.5 i trošile ko tenk ljudi su ubacivali mečkine motore pa ne verujem da je ijedna danas puštena da se reg.

Zato su prava retkost.

Стара волга је права волга. Све остало је неки други ауто са "ГАЗ" знаком. Права волга има ГАЗ-ов мотор од 2,5 литра и иде на бензин.

Немам ништа против крајслера или кинеских аутомобила, али то није то.

Davno ćale gledao neku volgu garažiranu od penzionera na benzin hteo mečkin dizel motor da ubaci pa odustao
То се уграђивало приликом увоза. Колико сам ја схватио, фирма "Прогрес" је увозила волге и онда су им уграђивали мерцедесове моторе од 2.0 литра.

На западу су им уграђивали пежоов дизел од 2.4 литра.

То се уграђивало приликом увоза. Колико сам ја схватио, фирма "Прогрес" је увозила волге и онда су им уграђивали мерцедесове моторе од 2.0 литра.

На западу су им уграђивали пежоов дизел од 2.4 литра.
Progres nije ugrađivao ništa, a u Belgiji jesu ubacivali pežoov dizel.

Postojale su, ali mnogo je tu vremena prošlo, oko 40 godina, tako da ne znam da li je neka preživela.
Јесте. Постоје још увек.

Ја сам видео волгу са бензинским и са дизел мотором. Дизели су од 1998 кубика, а бензински од 2445. Видео сам их паркиране, видео сам их како се крећу по путевима.

Јесте. Постоје још увек.

Ја сам видео волгу са бензинским и са дизел мотором. Дизели су од 1998 кубика, а бензински од 2445. Видео сам их паркиране, видео сам их како се крећу по путевима.
Ja znam onu jednu benzinku što je vozaju po susretima veterana, druge nisam viđao decenijama. Imala je železnica jednu sa 300D motorom prepravljena za šine, ali i ta je već davno otišla.

Back