Nova Владa Србије

Шта мислите какав ће бити нови састав Владе?

• ДС - СПС - ЛДП

glasova: 21 14,0%
  • ДС - СПС - ЛДП - УРС

glasova: 35 23,3%
  • ДС - СНС

glasova: 31 20,7%
  • СНС - СПС - ДСС

glasova: 44 29,3%
  • Неће се формирати Влада, иде се на нове изборе

glasova: 19 12,7%

• Ukupno glasova
    150
  • Anketa je zatvorena .
Океј. Ако је овако изгледа да је Тома "мало" прекршио једно своје обећање.

Међутим, он за разлику од Тадића није објединио титуле Деспота Демократске странке, преЦедника Србије без Косова и Премијерног министра Српске Владе као и Врховног судије.

Да ти овако шаљиво одговорим.:)
Jeste saljivo. Iako ti nije bila namera.
To da ne vodi stranku je prica za malu decu. I na tarabi pise pa nije.
Predsednik Srbije bez Kosova ce biti taman koliko je bio i njegov prethodnik.
A premijera nece imati jer SNS predaje vladu u ruke Dacica i Dinkica (Dacicu koji ima koliko ono bese poslanickih mesta? ) jer su naprednjaci sarlatani i pijacari.
O sudiji moze samo da sanja jer je tek elementarno pismen.

I dalje stoji pitanje zasto Nikolic ista nudi Ljajicu, njegovo je da da mandatara i radi poslove koji mu po Ustavu pripadaju. To je obecao narodu.

Poslednja izmena:
:(:(:(

Ljajić oladio Nikolića

rasim-ljajic-tomislav-nikolic-1340912294-179287.jpg

BEOGRAD - Dvojka.

Predsednik Tomislav Nikolić po povratku iz Brazila pozvao je telefonom lidera SDPS Rasima Ljajića i ponudio mu da učestvuje u narednoj vladi, što je Ljajić glat odbio.

http://www.kurir-info.rs/ljajic-oladio-nikolica-clanak-295677

Ostavka na mesto predsednika i suze koje smo videli ...., licemerje svoje vrste?

Ili naknadno ustanovljena nesposobnost vršioca dužnosti SNS-a....?

E fala qrrcu da neko pokaže malo ličnog integriteta i dostojanstva ...'de može se glasa za Rasima ? :ok:

I dalje stoji pitanje zasto Nikolic ista nudi Ljajicu, njegovo je da da mandatara i radi poslove koji mu po Ustavu pripadaju.
Ово је ипак писање једног таблоида.
Тај Курир је писао да је Чеда убио Ђинђића, да су нацртали Сотону на месту одакле је пуцано на Ђинђића, писали су о некој баби која опекотине лечи шапутањем.
А ја сам се забезекнуо када су објавили чланак о томе да је телепортација могућа и да се једна београдска фирма тиме бави и да је Уго Чавез запленио све те телепортере због могућности шпијунаже.

Такав је био пре 4-5 година, а сада га уопште не пратим баш због таквих глупости.

Gde letis ko prase pred noz,prvo treba napraviti vladu koja ce da funkcionise, dogovoriti se o vaznim pitanjima
i pravilima a to nece ici bez predsednika.Posle neka vlada radi svoj posao niko nece da joj se mesa ako budu
dobro radili.

Te seljacke fore postavi za nekog drugog.
Vladu ne pravi Predsednik, on daje mandatara, a ne sekretarise i ne telefonira. Bar je tako obecao.
Svaka cast Ljajicu, mislim, ipak je on doktor za predsednika...

Ово је ипак писање једног таблоида.
Тај Курир је писао да је Чеда убио Ђинђића, да су нацртали Сотону на месту одакле је пуцано на Ђинђића, писали су о некој баби која опекотине лечи шапутањем.
А ја сам се забезекнуо када су објавили чланак о томе да је телепортација могућа и да се једна београдска фирма тиме бави и да је Уго Чавез запленио све те телепортере због могућности шпијунаже.

Такав је био пре 4-5 година, а сада га уопште не пратим баш због таквих глупости.

Sve o cemu mi ovde raspravljamo jesu vesti iz tabloida, osim ako ti imas neke informacije sa vrha. Onda ih podeli sa nama. Za sad diskutujemo o onom sto nadjemo kao vesti.

Sve o cemu mi ovde raspravljamo jesu vesti iz tabloida, osim ako ti imas neke informacije sa vrha. Onda ih podeli sa nama. Za sad diskutujemo o onom sto nadjemo kao vesti.
У том случају се слажем са тобом да није имао право да саставља Владу.
Једино мислим да су се на то можда одлучили због тога што су вероватно Николић и Љајић у добрим односима.
Или то, или неће да плаћају рачун за телефон из свог џепа. :lol:

Љајић је перфидно говвно. Њему не верујем ни кад препричава временску прогнозу.
Ако требам да бирам између радикалног исламисте и „социјалдемократе“ бирам првог. Муфтија 10 пута бољи човек од ове јајаре.

Gde god ali učite od dr Rasima šta znači biti čovek i imati obraz i dostojanstvo .

Ali oduvek i bilo da se sličan sličnom raduje.
А што је понижавање то да неко буде у Влади коју саставља министар полиције из времана председника Бориса Тадића и премијера Мирка Цветковића?
Та тројица су нас довели до добијања кандидатуре за улазак ЕУ.
Стварно не разумем како неко поред ових ствари може да каже нешто лоше за будућег Премијера Србије, Ивицу Дачића.

Све ово је написано пола у шали. Надам се да разумеш шта хоћу да кажем.

Љајић је перфидно говвно. Њему не верујем ни кад препричава временску прогнозу.
Ако требам да бирам између радикалног исламисте и „социјалдемократе“ бирам првог. Муфтија 10 пута бољи човек од ове јајаре.

eh , Vlajko, Vlajko...a tako si mi bio simpatično dete ...

Eto šta seljakljuk okobajčetinaca uradi od nekad pametnog momka...tuga.

Back