gruba greska
Buduća legenda
- Poruka
- 39.409
Da da ! Tajne tipa - Znam šta ste radili prošlih leta![]()
Pa svi bi popili rešetke. Malovićka, Dulić, Tomica Milosavljević, Dačić, Dinkić, nema kraja...zato, let's stick together, ye, ye
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da da ! Tajne tipa - Znam šta ste radili prošlih leta![]()
Pa ovo prevazilazi i LGBT okvire, odlazi u nastranost kakve nema ni u japanskim edukativnim crtaćima![]()
Ja sam čuo da je postao lični ađutant Aleksandra Vučića i da sada nema vremena za forumisanje.
Како да не.Лопови да стрпају лопове у творза,то нигде не постоји.Pa svi bi popili rešetke. Malovićka, Dulić, Tomica Milosavljević, Dačić, Dinkić, nema kraja...zato, let's stick together, ye, ye
Pa svi bi popili rešetke. Malovićka, Dulić, Tomica Milosavljević, Dačić, Dinkić, nema kraja...zato, let's stick together, ye, ye

Druge države već imaju gotova rešenja
Samo jos jedan dokaz da je citava ta "parlamentarna demokratija" najobicnija farsa, licemerje, jedna od kapitalistickih ujdurmi za drzanje naroda u pokornosti."Dok u Srbiji, kao i u većini zemalja, izborno pravo ostavlja slobodu i da ne izađeš na izbore, u sedam zemalja Evrope i Južne Amerike izlazak na birališta je obavezan. Sankcije su raznolike - od obaveze da se u pisanoj izjavi navede razlog sprečenosti, preko minimalne kazne zatvora do 15 dana, ili novčane kazne do sto evra, koja se uplaćuje na račun izborne komisije. U nekim zemljama se čak praktikuje i oduzimanje ili zabrana izdavanja pasoša ili otežano dobijanje radnog mesta u državnim ustanovama, naročito u ministarstvima sile - policije i vojske",
Ja sam čuo da je postao lični ađutant Aleksandra Vučića i da sada nema vremena za forumisanje.
to mi je nešto sumnjivo...

Како да не.Лопови да стрпају лопове у творза,то нигде не постоји.
Na hemijskom čišćenju.A sta bi s ovim?
![]()
![]()
Они ће свакако да бити на слободи,једино могу да страдају ако се наљути неки њихов штићеник из подземља и размаше се оружјем.Zato moraju biti na slobodi, zajedno, ko izda, hahaha
Kao sumnjivo lice![]()
Они ће свакако да бити на слободи,једино могу да страдају ако се наљути неки њихов штићеник из подземља и размаше се оружјем.
Samo jos jedan dokaz da je citava ta "parlamentarna demokratija" najobicnija farsa, licemerje, jedna od kapitalistickih ujdurmi za drzanje naroda u pokornosti.
drugari kriziram kriziram jaaaaaaaao kriziram sta da raaaaaaadim
pao mi je secer a nemam nista prihvatljivo slatko jaaaaaaaaaaaaaaao
jao presladak je hihihihihihihi ou yea
Ko presladak, pa on i nema politički stav. Svakog dana drugačije. Ako im je to perjanica, propali su
OHO Lepak.
Neviđena zabava.
Pa, da vratimo delegatski sistem i jednopartijsku državu.