Ангел.
Buduća legenda
- Poruka
- 47.642
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Avionče, nisi valjda toliko nevin?
)Шалиш се? Ако су они патриоте ја сам Јапанац.Свако ко је за ЕУ и НАТО не може бити родољуб.

pa estee..njegova bolja polovina zaobilazi pitanje njegove odgovornosti za opstanak i survivor čovečanstva
a kako se sve dešava po periferijama..samim tim je Andjeo i nevin..( odi k tetCi da te prosvetli)

)Svaki dan se sa rođenim bratom, glasačem Dveri prepirem o tome
Svaki dan šta god da krene, završi na tome![]()

)Imaš pametnog brata![]()

Odemo u goste i cinkari me da sam glasao za LDP![]()
Odemo u goste i cinkari me da sam glasao za LDP![]()

jao mrzim kad mi to rade i ondaa me kolektivno napadnu
pa uglavnom jeste za ruckom i taako to, takoo u uraditi sledeci put hvala na savetu drugarBrani se oštrim argumentima, gledaj da ti je kakav nož uvek pri ruci.

Gotov si pored brata i devojke.
jao mrzim kad mi to rade i ondaa me kolektivno napadnu
zaato sto su pickice uglavnom hihihiA, što junaci kolektivno ne odu pa napadnu Čedu ako im toliko smeta politika koju on zastupa?
pa uglavnom jeste za ruckom i taako to, takoo u uraditi sledeci put hvala na savetu drugar![]()
On za Dveri, ona radikal, Toma preCednik, Ivca Premijer - pa ipak preživljavam![]()
On za Dveri, ona radikal, Toma preCednik, Ivca Premijer - pa ipak preživljavam![]()

stvarno smo stoka od narodaВоди рачуна да ти ђевојка не постане слободни радикал.![]()

Mladolik sam, ko Mlađan i večito bez kinte![]()