Mingov djed
Gost
- Poruka
- 16.125
Zašto najmanje loše, ako znamo da Regione vode ličnosti koje su najviše kompromitovane od svih na političkoj sceni do sada?
Da, ali bolje jedan ili dva ministra iz Regiona, nego njih 10 iz DS-a.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zašto najmanje loše, ako znamo da Regione vode ličnosti koje su najviše kompromitovane od svih na političkoj sceni do sada?
Šta mislim? Koliko se plaća anketa?Još uvijek je rano i trebalo bi sačekati inauguraciju Nikolića - vjerujem da će sve biti vrlo izvjesnije poslije - ali šta mislite o koaliciji SNS i SPS-PUPS-JS uz podršku URS-a?
Sagledajmo izjave - SPS i JS odaju signale kao da polako odustaju od pregovora sa DS-om. Ja lično vjerujem da su socijalisti željeli jaku vladu u kojoj bi bili i Preokret i Regioni, ali da su bili šokirani DS-ovom ponudom skockavanja vlade sa tik 126 poslanika, u kojoj bi bukvalno svaki od tih poslanika imao jaki ucjenjivački kapacitet i mogao je preko noći oboriti. Užasno je ako se realizuje nešto sasvim suprotno originalne namjere.
Mada opet, ovo može biti i SPS-ov šamar DS-u da odustane od takve nategnute parlamentarne većine.
S druge strane, G17+ je nedavno opleo po Tadiću i njegovim demokratama tako da možemo biti gotovo sigurni da oni otpadaju iz kalkulacije. A u isto vrijeme pak, Dinkić upućuje hvalospjeve Dačiću. Mudar je Dinkić, svi znamo da ostaje u vlasti vječito i da se uvijek izvlači - šta ako se on sprema da brže bolje pritrči socijalistima, te da tako oni sklope dogovor prije pregovora sa naprednjacima?
Što se tiče LDP-a, svojim izjavama da je nezavisnost Kosova završena stvar i da tu neće praviti izmjene - sve više navodi na zaključak da se u pregovorima došlo do crvene linije LDP-a i da možda ni tu neće biti koalicije.
Takođe, imajmo na umu da je Nikolić najavio kao iznenađenje trećeg partnera. Da li su to Ujedinjeni regioni Srbije?![]()
Svi znamo koliko naprednjaci mrze Dinkića (kao i mnogi zapravo...), zato mi je vrlo teško da povjerujem da je ovako nešto uopšte moguće...

Rekose lopovi o lopovima.![]()
Koji je tebi *****? Zasto me nazivas lopovom?
Zato što si ukrao Ražanj i odneo ga na terasu.
Zasto mi je spojena tema?
Pa u opcijama anketnim nema SNS-SPS-PUPS-JS-URS...

SPS, Palma, SPO i bivca Seseljeva saradnica?
Da, proevropski.![]()
Kad su se dogovarali, da izbace neke iz skupštine, izgubili iz vida, da neki od njih sede u njihovim koalicijama
Radikale niko nije po dogovoru izbacio iz Skupstine nego nisu presli cenzus na izborima. Moglo bi se reci i kradjom glasova -mozda,ali oni tvrde da kradje nije bilo.
Maja Gojkovic je (valjda dosad promenial 4.partije) tako da je sad u URS-u.
Radikale niko nije po dogovoru izbacio iz Skupstine nego nisu presli cenzus na izborima. Moglo bi se reci i kradjom glasova -mozda,ali oni tvrde da kradje nije bilo.
Maja Gojkovic je (valjda dosad promenial 4.partije) tako da je sad u URS-u.

Zasto je Ivek poslao Palmu u Bec (po ovakvoj vrucini)?
Da ispita tj. proveri navode iza ustrijskih novina, posto Ivek zeli u vladi Dinkica?
P.S. Zli jezici tvrde da je Palma u Bec (po ovoj vrucini) otperjao vazdusnom linojom da bi uzeo recept od MOcarta za one "njegove" cuvene kuglice sto one koje ih reklamiraju "na televizoru" kad nekako uspeju da ih donesu do usta, onesvecuju se kad ih konacno probaju. Prethodno zazmure, zabace glavu, onda gledaju u nebo pa opet zazmure- hoce dumru![]()

Pa..., dokle se stiglo?
Otpao Čeda, otpao Dinkić, sad se malo pretura po Dinkićevim i Čedinim prišipetljama al nema ni ti da bude ništa pametno.
Ko ostaje, a kako vidimo danas po volji je čak i Dodiku?
tadic i nekoliko dublera tadica?