Nova Владa Србије

Шта мислите какав ће бити нови састав Владе?

• ДС - СПС - ЛДП

glasova: 21 14,0%
  • ДС - СПС - ЛДП - УРС

glasova: 35 23,3%
  • ДС - СНС

glasova: 31 20,7%
  • СНС - СПС - ДСС

glasova: 44 29,3%
  • Неће се формирати Влада, иде се на нове изборе

glasova: 19 12,7%

• Ukupno glasova
    150
  • Anketa je zatvorena .
Beograd -- Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković izjavio je da neće biti nastavljeni pregovori o novoj vladi, koje vodi koalicija oko socijalista sa DS.

Marković u izjavi agenciji Beta je kratko rekao da su informacije da će pregovori danas biti nastavljeni netačni, ali nije želeo da kaže ništa više o toku razgovora o pravljenju nove srpske vlade.

Ni potpredsednik Socijalističke partije Srbije Žarko Obradović u izjavi novinarima ranije danas nije želeo da kaže kada će pregovori biti nastavljeni.

"Jedini razgovori za koje znamo sigurno su poziv kod predsednika Srbije Tomislava Nikolića u ponedeljak u zgradi Predsedništva", rekao je on.
http://www.b92.net/info/izbori2012/vesti.php?yyyy=2012&mm=06&dd=09&nav_id=617080

Đekna još nije umrla a kada će ne znamo !!!! :hahaha::hahaha::hahaha:

Beograd -- Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković izjavio je da neće biti nastavljeni pregovori o novoj vladi, koje vodi koalicija oko socijalista sa DS.

Marković u izjavi agenciji Beta je kratko rekao da su informacije da će pregovori danas biti nastavljeni netačni, ali nije želeo da kaže ništa više o toku razgovora o pravljenju nove srpske vlade.

Ni potpredsednik Socijalističke partije Srbije Žarko Obradović u izjavi novinarima ranije danas nije želeo da kaže kada će pregovori biti nastavljeni.

"Jedini razgovori za koje znamo sigurno su poziv kod predsednika Srbije Tomislava Nikolića u ponedeljak u zgradi Predsedništva", rekao je on.
http://www.b92.net/info/izbori2012/vesti.php?yyyy=2012&mm=06&dd=09&nav_id=617080

Đekna još nije umrla a kada će ne znamo !!!! :hahaha::hahaha::hahaha:

ау......... 'бем ти миша........:rotf::rotf::rotf:

Moguć i izvestan "raspad" koalicije "PREOKRET" kao i URS-a, najavili poslanici SPO-a i poslanici oko Maje Gojković !!
Kakva družina takav i savez !! Jaka družina a još jači savez, samo kakva će biti nova Vlada iz podršku takvih koji ne podržavaju ni sami sebe, izvesno je da može da nam se dogodi...

DS+SPS+manjine+SDA+ SPO+ maja gojković = 126, plus ponuda Čedi da može i on ako bude dobar i slušao !!!
Evo još jedne varijante, a kad se davljenik bori za život - hvata se i za slamku !!

DS i Koalicija SPS-PUPS-JS mogle bi u ponedeljak da objave da imaju većinu od 126 poslanika i to bez LDP-a i URS-a, piše Press.
15628247264fcf3cc498392468324023_v4%20big.jpg

http://www.b92.net/info/izbori2012/komentari.php?nav_id=617003

Ti kao da ne pratiš sveže vesti.... VIDIŠ DA JE SPS OBUSTAVIO PREGOVORE SA DS-OM !!!! IMAŠ I TEMU...
http://forum.krstarica.com/showthread.php/558829-Palma-Nema-pregovora-sa-DS?p=21920251#post21920251

Па он то намерно ставља дезинформације...:hahaha:
ево је твоја тема:

Palma: Nema pregovora sa DS

http://www.b92.net/info/izbori2012/v...&nav_id=617080

Đekna još nije umrla a kada će ne znamo !!!!
mali172.gif
mali172.gif
mali172.gif

Ti kao da ne pratiš sveže vesti.... VIDIŠ DA JE SPS OBUSTAVIO PREGOVORE SA DS-OM !!!! IMAŠ I TEMU...
http://forum.krstarica.com/showthread.php/558829-Palma-Nema-pregovora-sa-DS?p=21920251#post21920251
Ajde ne foliraj se... Jaka ti tema od 7-og, a i naslovom ne nagoveštava ovo o čemu sam ja napisao...
A i nisam "večit" na TV-u i krsti ko ti pa da sve možeš tako dobro pratiti kao ti... I kakva je to šteta naneta ako sam postavio duplikat ???
samo ti nastavi po svom...

Rekao sam ja da je Putin lupio packu Dačiću......

Videlo se to na prijemu kod Konuzina..... Nikolić i Konuzin su bili neuobičajeno raspoloženi !!!

Баћушка Путин ПОТКРЕСАО ИВИЦИ ШИШКИЦЕ - зар не видиш да од када је Милошевић умро више не имитира његову фризуру него је почео да носи тзв.фризуру "Јулија Цезара"...:rotf:

Kalendar
julije-cezar-157x300.jpg
Julije Cezar

Naći će se još po neki "međunarodni" poslanik, ne brini... nudiće se sami da pojačaju ekipu... dal bi to za Srbiju bilo nekakvo čudo ???

Nije mi jasno zašto su naprednjaci u DEFANZIVI ?

Eno i Đuka jeca na fejsbuku.... kako će žuti da kupe poslanike.

Neće Ivica u nestabilnu vladu i TAČKA !!! Ovi razgovori sa DS-om su očigledno taktiziranje.

Kako vreme ide sve se više udaljavaju od žutih.

Ja stičem utisak da je ipak Dačić zvani brdoviti KALE-MEGDAN jedan od najboljih igrača na srpskoj političkoj sceni.

Poslednja izmena:
Nije mi jasno zašto su naprednjaci u DEFANZIVI ?

Eno i Đuka jeca na fejsbuku.... kako će žuti da kupe poslanike.

Neće Ivica u nestabilnu vladu i TAČKA !!! Ovi razgovori sa DS-om su očigledno taktiziranje.

Kako vreme ide sve se više udaljavaju od žutih.

Ja stičem utisak da je ipak Dačić zvani brdoviti KALE-MEGDAN jedan od najboljih igrača na srpskoj političkoj sceni.

Budi precizniji... Možda je on "jak" igrač, ali za sada samo za SPS, a pitanje je koliko jer nije sam, dok se Srbija baš ne može podičiti njegovim dosadašnjim učinkom u Vladi...
I ti, kao i većina ovde zaboravljaš da sunovrat Srbije nije samo zasluga DS-a već itekako i SPS-a, zar ne...

Jadna je zemlja u kojoj jačaju partije a sama zemlja propada...

PS: SPS je definitivno upiso svoje ime za istoriju, u Vladi koja je dokosurila Srbiju, po drugi put...

Moguć i izvestan "raspad" koalicije "PREOKRET" kao i URS-a, najavili poslanici SPO-a i poslanici oko Maje Gojković !!
Kakva družina takav i savez !! Jaka družina a još jači savez, samo kakva će biti nova Vlada iz podršku takvih koji ne podržavaju ni sami sebe, izvesno je da može da nam se dogodi...

DS+SPS+manjine+SDA+ SPO+ maja gojković = 126, plus ponuda Čedi da može i on ako bude dobar i slušao !!!
Evo još jedne varijante, a kad se davljenik bori za život - hvata se i za slamku !!

DS i Koalicija SPS-PUPS-JS mogle bi u ponedeljak da objave da imaju većinu od 126 poslanika i to bez LDP-a i URS-a, piše Press.

Ovo je još jedan pokazatelj da nešto mora da se menja u izbornom sistemu. Ovako je sve stvar sabiranja, kupovine da se namakne 126 poslanika.

"Bez duše si niko, bez duše si ništa
kupuješ prodaješ, oduzimaš i dodaješ" :)

Poslednja izmena:
Budi precizniji... Možda je on "jak" igrač, ali za sada samo za SPS, a pitanje je koliko jer nije sam, dok se Srbija baš ne može podičiti njegovim dosadašnjim učinkom u Vladi...
I ti, kao i većina ovde zaboravljaš da sunovrat Srbije nije samo zasluga DS-a već itekako i SPS-a, zar ne...

Jadna je zemlja u kojoj jačaju partije a sama zemlja propada...

PS: SPS je definitivno upiso svoje ime za istoriju, u Vladi koja je dokosurila Srbiju, po drugi put...

Pa čekaj ..... ako već ne možeš da ih pobediš na izborima i ne organizuješ proteste onda im se pridruži, ali se potrudi da im nametneš svoja pravila !!!!

Čaša meda ište čašu žuči - smešane najlakše se piju.

Pa čekaj ..... ako već ne možeš da ih pobediš na izborima i ne organizuješ proteste onda im se pridruži, ali se potrudi da im nametneš svoja pravila !!!!

Čaša meda ište čašu žuči - smešane najlakše se piju.
Ti ovu zayebanciju shvataš kao igru, navijaš za svog favorita, partiju... A država, a norod, a institucije... ne čudi onda što ti nakog proglašavaš uspešnim bez obzira što je bio deo najneuspešnije Vlade, ubedljivo...

Još uvijek je rano i trebalo bi sačekati inauguraciju Nikolića - vjerujem da će sve biti vrlo izvjesnije poslije - ali šta mislite o koaliciji SNS i SPS-PUPS-JS uz podršku URS-a?

Sagledajmo izjave - SPS i JS odaju signale kao da polako odustaju od pregovora sa DS-om. Ja lično vjerujem da su socijalisti željeli jaku vladu u kojoj bi bili i Preokret i Regioni, ali da su bili šokirani DS-ovom ponudom skockavanja vlade sa tik 126 poslanika, u kojoj bi bukvalno svaki od tih poslanika imao jaki ucjenjivački kapacitet i mogao je preko noći oboriti. Užasno je ako se realizuje nešto sasvim suprotno originalne namjere.
Mada opet, ovo može biti i SPS-ov šamar DS-u da odustane od takve nategnute parlamentarne većine.

S druge strane, G17+ je nedavno opleo po Tadiću i njegovim demokratama tako da možemo biti gotovo sigurni da oni otpadaju iz kalkulacije. A u isto vrijeme pak, Dinkić upućuje hvalospjeve Dačiću. Mudar je Dinkić, svi znamo da ostaje u vlasti vječito i da se uvijek izvlači - šta ako se on sprema da brže bolje pritrči socijalistima, te da tako oni sklope dogovor prije pregovora sa naprednjacima?
Što se tiče LDP-a, svojim izjavama da je nezavisnost Kosova završena stvar i da tu neće praviti izmjene - sve više navodi na zaključak da se u pregovorima došlo do crvene linije LDP-a i da možda ni tu neće biti koalicije.

Takođe, imajmo na umu da je Nikolić najavio kao iznenađenje trećeg partnera. Da li su to Ujedinjeni regioni Srbije? :think:

Svi znamo koliko naprednjaci mrze Dinkića (kao i mnogi zapravo...), zato mi je vrlo teško da povjerujem da je ovako nešto uopšte moguće...

Back