Nova Владa Србије

Шта мислите какав ће бити нови састав Владе?

• ДС - СПС - ЛДП

glasova: 21 14,0%
  • ДС - СПС - ЛДП - УРС

glasova: 35 23,3%
  • ДС - СНС

glasova: 31 20,7%
  • СНС - СПС - ДСС

glasova: 44 29,3%
  • Неће се формирати Влада, иде се на нове изборе

glasova: 19 12,7%

• Ukupno glasova
    150
  • Anketa je zatvorena .
Чеда и Динкић и Вук опет у Парламенту(а можда и новој Влади) захваљујући онима ШТО НИСУ ГЛАСАЛИ!!!како је лепо бити глуп и нме гласати!!!Чединих и Динкићевих 100 000 гласова са 2 милиона изашлих је 5 %...али са 4 милиона изашлих је 2,5%!!коико треба бити глуп па ово не схватати....и колико требна бити глуп па не схватати да баш Динкић и Чеда финансирају те идеје и кампање типа *бојкотујте изборе*....

Čeda Jovanović višak - DS i SPS bi mogli u ponedeljak da potvrde da imaju 126 poslanika bez LDP i URS. Manjine, SPO i Maja Gojković potvrdili za Press da su se dogovorili s Tadićem
http://www.***************/politika/tadic-i-dacic-imaju-vecinu-i-bez-ldp-a-9

Ne volim ni jedne ni druge ali mi je drago sto je ceda ispusio

Čeda Jovanović višak - DS i SPS bi mogli u ponedeljak da potvrde da imaju 126 poslanika bez LDP i URS. Manjine, SPO i Maja Gojković potvrdili za Press da su se dogovorili s Tadićem
http://www.***************/politika/tadic-i-dacic-imaju-vecinu-i-bez-ldp-a-9

Ne volim ni jedne ni druge ali mi je drago sto je ceda ispusio

126 poslanika je jako malo i izuzetno enstabilna vlada.

Матори лажљиви Вук опет испалио своје партнере. Што не каже да неће у владу ако не уђе цела његова коалиција?

Човек је стварно невероватно љигав и одвратан. Истиче се чак и на српској политичкој сцени.

Матори лажљиви Вук опет испалио своје партнере. Што не каже да неће у владу ако не уђе цела његова коалиција?

Човек је стварно невероватно љигав и одвратан. Истиче се чак и на српској политичкој сцени.
Nego mi Zaharija žao, napunio kolostomu kad je čuo za vest. A taman se naoštrio da vitla poljima i da osemenjava junice.

:lol:

i-ajmo.jpg

Back