Nova Владa Србије

Шта мислите какав ће бити нови састав Владе?

• ДС - СПС - ЛДП

glasova: 21 14,0%
  • ДС - СПС - ЛДП - УРС

glasova: 35 23,3%
  • ДС - СНС

glasova: 31 20,7%
  • СНС - СПС - ДСС

glasova: 44 29,3%
  • Неће се формирати Влада, иде се на нове изборе

glasova: 19 12,7%

• Ukupno glasova
    150
  • Anketa je zatvorena .
Zao mi je mladje:hahaha: Ovo samo pokazuje kakva je to banda Dacic- Tadic

Ala će bit' heban Tomica....do bola!
I koliko prognozirate meseci takoj vladi, ako je bude ?? Koliko vidimo nešto Žarko Korać postavlja dodatne uslove... ŽARKO Korać !!?:hahaha:

pa to se znalo od samog pocetka, samo sto je nekoliko kompleksasa mesecima govorilo o vladi sns-ds.
Znalo se jeste, samo se ne zna kolko dugo može tako ?? brat bratu, 10 meseci, mada je i to vrh... sledeća SNS-DSS-SPS...

vuk-draskovic_2.jpg
:hahaha:

Uzas...ali uzas nad uzasima...ne mogu vise da ga gledam.

I koliko prognozirate meseci takoj vladi, ako je bude ?? Koliko vidimo nešto Žarko Korać postavlja dodatne uslove... ŽARKO Korać !!?:hahaha:

Znalo se jeste, samo se ne zna kolko dugo može tako ?? brat bratu, 10 meseci, mada je i to vrh... sledeća SNS-DSS-SPS...

Ni toliko...

Rastu kurs i PDV - rastu i cene
Izvor: Tanjug
Beograd -- Cene prehrambenih proizvoda u proseku bi mogle da budu povećane za četiri do pet odsto, uzimajući u obzir i kretanje kursa i eventualno povećanje PDV-a

-----------------

"Javni dug na neodrživoj putanji"

Izvor: B92
Beograd -- Pavle Petrović, predsednik Fiskalnog saveta, kaže da Srbija treba tokom 2012. i 2013. da uštedi milijardu evra da bi u 2014. imala privredni oporavak i rast.

-------------

KO nas je uvalio u sve ovo (ima jos mrzi me da a bakcem)?

OVI ISITI koji ce i dalje da vladaju, samo BoTa vise nece iz senke, nego direktno....

Nadam se da ce Ceda za uzme sto vise, neka place Dodik sad")

Mi u Srbiji smo navikli, cekacemo... Tesko jeste, ali kad se zna sta se ceka - mnogo manje.

Vazno je da smo dokazali da BoTa nije nedodirljiv, ostalo ce ici lakse, samo da mi je videti lice Milorada Dodika:)

Hoce li kao i miljenik mu morati da slaze u roku od sedam dana, pa da polize sto je popljuvao, ima da stoji u stavu mirno pred Cedom ako ni zbog ceg drugog, a ono zbog one viletine na Dedinju (neko je danas ostavio sliku velelepne vile Mila Dodika) i ostalih nekretnina za koje jos i ne znamo, ali, saznacemo:)

Strasno je i pomisliti to sto ti govoris. Vlada visprenog mudraca Mirka Cvetkovica se maksimalno, dan i noc, trudila da strane investitore privuce.

Ma deda mraz se trudio toliko umalo ne ostade trudan. Ako smo ti i ja doveli nekog investitora onda je i on. Mi nismo ni imali predsednika vlade sav posao je radio narcis mesao se u sve a deda mraz je bio samo pioncic i njegov uvlakac.

Ti nisi neodlucan, hoces ***is, ali morao bi znati da za to postoje odredjene prostorije u kuci, ne na javnom forumu:cool:

Озбиљно те питам Биљо, шта заиста мислиш да дочекаш с Томиславом Николићем? Не видим ни једну добру ствар коју он може урадити или донети. Надам се, свих нас ради, да грешим. Али, и врапци на грани знају да је он један неспособан и неодлучан човек, који је притом јако јефтин. Како за себе, тако и за друге...

Јасно ми је да знаш о чему причам, али ми није јасно што забадаш главу у песак, кад и сама знаш да ће да зас*ре све што може...

Back