Nova Владa Србије

Шта мислите какав ће бити нови састав Владе?

• ДС - СПС - ЛДП

glasova: 21 14,0%
  • ДС - СПС - ЛДП - УРС

glasova: 35 23,3%
  • ДС - СНС

glasova: 31 20,7%
  • СНС - СПС - ДСС

glasova: 44 29,3%
  • Неће се формирати Влада, иде се на нове изборе

glasova: 19 12,7%

• Ukupno glasova
    150
  • Anketa je zatvorena .
To je bio samo predlog, a licno me boli uvo hoces li da zivis u Srbiji ili Albaniji. :)

Zasto bi imao protiv, normalno je da se DS glasacima ne svidja Nikolic.
Nece vam se svidjati ni nacelnik zatvora, ali Boze moj, to je zivot.
;)

Tvoja retorika je znak tvog dubokog nezadovoljstva predsednikom, sigurna sam u to :D

Nema razloga da pretis zatvorom i slicnim glupostima, razumem ja vas, samo ste me ovim amnestiranjem Dinkica odusevili :lol:

Хахах па не смеју се теби због председника републике Србије.

Ахахахахах.

A tebi nije blam da se tu gde si ti smeju tom predsedniku Republike Srbije ?

Smeju mu se i ovde i izruguju , a neće negde dalje...čak i ubosni se zacenjuju , a to je već dno dna :sad2:

Prehodne su bar mrzeli što je za ovog klovna vrhunac poštovanja.

A tebi nije blam da se tu gde si ti smeju tom predsedniku Republike Srbije ?

Smeju mu se i ovde i izruguju , a neće negde dalje...čak i ubosni se zacenjuju , a to je već dno dna :sad2:

Заболе ме. Мене људи не цене према председнику републике Србије него према мојим квалитетима.

Причај, ко ти се све смејао? Шта су ти рекли?

Samo se nadate da se sa Tomom ici lako. Najteze je sa beskicmenjacima, dokazano!

Mozda ce se Dinkic uplasiti ako mu se kaze: no no sad ne smes da krades :D

Za samo dva dana ste srozali kriterijume, ccc

Не надам се ничему, само не искључујем и не потцењујем људе, само зато што ми се они не свиђају или ако ми политички не одговарају.

Човек је изабран за председника, онај је своје показао, сад је ред на овога и после на изборима "оценимо" његов рад.

Критеријуми им се нису променили и пре избора су рекли да могу са сваким сем ДС-а, док је ДС 2008. говорио пре избора да неће са СПС-ом и СРС-ом.

To je PRAVO lice Srbije . Srbija nije nemačka , britanija , amerika.........Srbija je SRBIJA , sa svim svojim plusevima i minusima. A to da se svet smeje , to je čista laž. Smejanje (podsmevanje) je svojstveno malograđanštini tj. intelektualnoj Srbiji oličenoj u DS-u i LDP-u.

Odustajem , očigledno ti je neko hakovao nik ili si se ranije uspešnije maskirao , kakogod bar si bio duhovit , a ovih par rečenica su tačno u stilu primitivnih musavaca što mi je u najmanju ruku bzvz .

p.s. madaaa , da bi neko bio duhovit , treba pre svega da bude pametan ...znači , ipak neko hakovao nik :sad2:

SAD:Pozdravljamo posvećenost Nikolića EU
Tanjug – pre 22 minuta

VAŠINGTON - Sjedinjene Američke Države pozdravljaju to što je novoizabrani predsednik Srbije Tomislav Nikolić potvrdio svoju posvećenost evropskoj budućnosti Srbije, izjavila je danas Tanjugu portparolka Stejt departmenta Viktorija Niland.

"Ohrabrujemo ga da konstruktivno radi sa novim premijerom i Vladom da bi se postigli evropski ciljevi", istakla je Nilandova.
Prema rečima portparolke Stejt departmenta, SAD su pozvale Nikolića i da radi na regionalnoj stabilnosti i da ima konstruktivne odnose sa Kosovom. Nilandova je naglasila da se "SAD neće mešati u formiranje nove srpske vlade" i da je "to unutrašnje pitanje Srbije".

Кад Америка пусти низ воду, ту нема спаса.

Дачић је јасно рекао и гласно да жели да настави оно што је радио и остане министар полиције ,то што је рекао након резултата је била шала и еуфорија.И хтео је да покаже да нико више нема право да га уцењује то је моје мишљење.

А Тома оно што је рекао после победе ,у ствари шта је Тома рекао ДА ЋЕ ДА РАЗГОВАРА СА СВИМА !

Према томе не би ме изненадила коалиција ДС СНС и мањине

Ivica je malopre rekao da nema nikakvog dogovora o vladi. Moji izvori kazu da je SPS hteo mesto premijera za sebe, a da to isto zeli i DS, jer posle izbornog kolapsa moraju da ga smeste na neko zvucno mesto i tako mu sacuvaju makar delic poljuljanog ega . Sve u svemu dil DS-SPS je za sada na ledu jer ni SPS ni DS nece jedno drugom da prepuste mesto premijera.

To nas dovodi u situaciju da SPS ili mora da pregovara sa SNS-DSS-om ili cemo ici na nove izbore

Najveci gubitnik je BORIS TADIC I DEMOKRATSKA STRANKA

Tačno kako je previdela ona baba Pešićka kada je pozivala da se glasa za Nikolića. Rekla je da će gubitak predsedničkih izbora, odnosno sklanjanje Tadića sa mesta vrha države, da unese toliku pometnju da će se njegov politički kartel srušiti kao kula od karata, kako se to isto desilo sa Miloševićevim kartelom. Mora se priznati da je baba tu imala pravo.

Tvoja retorika je znak tvog dubokog nezadovoljstva predsednikom, sigurna sam u to :D

Nema razloga da pretis zatvorom i slicnim glupostima, razumem ja vas, samo ste me ovim amnestiranjem Dinkica odusevili :lol:

Moja retorika je znak da ja ne zivim tu i da me nebi cudilo i da ste Rizu Haljimija kandidovali za svog kandidata i stavili svih milion i po siptara Kosova na biracki spisak samo da se zadrzite na vlasti.

Nema ja sta da ti pretim, u zatvor se ide za kradju koja je svojstvena svim glasacima DSa. Isti su se ovajdili o budzet, korupciju i raznorazne privatizacije, a za sve to se ide u zatvor. :)

Ako si krala zatvor, ako si kraduckala mozda te zakaci i popravni dom s'obzirom da ce zatvori biti puni. :mrgreen:

Не надам се ничему, само не искључујем и не потцењујем људе, само зато што ми се они не свиђају или ако ми политички не одговарају.

Човек је изабран за председника, онај је своје показао, сад је ред на овога и после на изборима "оценимо" његов рад.

Критеријуми им се нису променили и пре избора су рекли да могу са сваким сем ДС-а, док је ДС 2008. говорио пре избора да неће са СПС-ом и СРС-ом.

Dobro, nas dvoje mozemo lepo da se ubedjujemo, nemam nista protiv, ali ovo jednostavno nije istina. Nikad Toma nije pomenuo Dinkica kao moguceg partnera, naprotiv, puna su mu usta bila da je najveci hohstapler i lopov od kad je Srbije. Ziveli smo svi ovde, slusali to svakodnevno...

Ni ja ne podcenjujem ljude koji su pokazali nesto dobro, ili se nisu uopste dokazali (tad mozes imati bar nadu), ali ovog diletanta smo gledali 20 godina, ni jedna procena tu nije data pausalno i unapred. Covek je od sebe napravio hodajuci bioskop, vise sluzi za sprdnju nego za kritiku. Ko to moze da postuje? Ja ne mogu.

Ivica je malopre rekao da nema nikakvog dogovora o vladi. Moji izvori kazu da je SPS hteo mesto premijera za sebe, a da to isto zeli i DS, jer posle izbornog kolapsa moraju da ga smeste na neko zvucno mesto i tako mu sacuvaju makar delic poljuljanog ega . Sve u svemu dil DS-SPS je za sada na ledu jer ni SPS ni DS nece jedno drugom da prepuste mesto premijera.

To nas dovodi u situaciju da SPS ili mora da pregovara sa SNS-DSS-om ili cemo ici na nove izbore

Najveci gubitnik je BORIS TADIC I DEMOKRATSKA STRANKA

E moj Tihi, kad bi ti bio svestan šta ovo znači.... ali, da odložimo što se više može...

Заболе ме. Мене људи не цене према председнику републике Србије него према мојим квалитетима.

Причај, ко ти се све смејао? Шта су ти рекли?

Mustafina retorika , ae šetaj bre...ili se okupaj , vidim da si od prekjuče non-stop aktivan ovde , samo ti još fali da počneš da prosjačiš reputacije k'o ova/e ti koleginica i dotak'o si i ti dno :D

Odustajem , očigledno ti je neko hakovao nik ili si se ranije uspešnije maskirao , kakogod bar si bio duhovit , a ovih par rečenica su tačno u stilu primitivnih musavaca što mi je u najmanju ruku bzvz .

p.s. madaaa , da bi neko bio duhovit , treba pre svega da bude pametan ...znači , ipak neko hakovao nik :sad2:

Kada se pogledaš u ogledalo verovatno vidiš nemicu ili britanku ????
Neeeee. Vidiš Srpkinju koja je poreklom sa (tog tebi tako primitivnog) Srpskog sela. Zašto se stidiš Srpskog sela , a ponosiš se malograđanskim Beogradom ????

Консиљери, ти се сад спрдаш, али видећеш кад почну да се спрдају са тобом по улицама Ванкувера и крену да ти цитирају Николићеве неграматичке изјаве код water coolera на послу

nelson-muntz-HA-HA-532x329.jpg

Nama su se navise smejali posle ,, pobede ,, evropejaca na parlamentarnim izborima ..

New York Daily News : Senzacija u Srbiji
IAko je vlada imala katastrofalne rezultate , ne da nije bilo protesta već je aktuelna vlast napravila povećala prednsot za 14 %

The Washington Post : Parodija Demokratije
Vlast se podijelila na naše i njihove , izigravala sama sebi opoziciju ,nakon čega formira ponovo istu vladu , narod prevaren .

The New York Times : Obama prijeti
sankicijama ni bombardovanje nije isključeno , u Srbiju se mora vratiti demokratija iz doba MIloševića

New York Post : Stvorili smo monstruma

I pored svih negativnih rezultata , aktuelnoj vlasti raste podrška , to je nezabilježeno u demokratskom svijetu , ovo je nedopustivo . POzicija mora da hvali postupke vlasti ,a opozicija da kritikuje . Nepismeni narod doveden u zabludu .

Le Figaro : U Srbiji ostali samo nepismeni

Podsjetimo da je Srbija druga u svijetu po izvozu mozgova , nakon ovih katastorfalnih rezultata i ruganja demokratiji , očigledo je da je u Srbiji velika većina nepismena .

Le Monde Diplomatique : Srbi ludi

Dok u cijeloj Evropi pada podrška Evropskoj uniji koja je pred raspadaom u Srbiji koja je imala samo štetu od puta ka EU , podrška EU dostigla rekord ikada zabilježen u Evropi od 90 % parlamentaraca za EU .

Stockholm News : Novinar bio u pravu
Švedsi novinar je malo pogriješio Srbi su ludi ,ali prije svega sadisti .

Financial Times Deutschland : RAST svih dionica
Dobre vijsti iz Srbije dovele do rasta dionica .

Frankfurter Allgemeine : Merkel dobila jedne izbore

Ali u Srbiji , u Njemačkoj nema šanse .

České noviny : Čudo neviđeno

Dok cijelu Evropu potresaju potresi u Srbiji aktuelna vlast ima povećanje podrške .

Madrid Digital : Vize Srbiji

Sa njima se nešto dešava .

Corriere della Sera : Berluskoni seli u Srbiju

Hrvatska izvještajna novinska agencija : Odlične vijsti iz Srbije
TAjfuni zadovoljni

Aggelioxoros ( ΑΓΓΕΛΙΟΧΩΡΟΣ ) : Srbi su nestali

Ostali smo sami na Balkanu , pravi Srbi su nestali . Svi bježe iz Eu u Grčkoj za EU glasa 30 % ,a u Srbiji 90 % .

Владивосток (Vladivostok) : Srbi dolaze

Preostali normalni masovno naseljavaju naš grad .

Türkiye Gazetesi : Demant Merkel

NA osnovu prebrojenih glasaova pod našim šatorom ispred tanjuga , Merkel nije pobijedila . Proturske snage su u blagoj prednosti .

Moja retorika je znak da ja ne zivim tu i da me nebi cudilo i da ste Rizu Haljimija kandidovali za svog kandidata i stavili svih milion i po siptara Kosova na biracki spisak samo da se zadrzite na vlasti.

Nema ja sta da ti pretim, u zatvor se ide za kradju koja je svojstvena svim glasacima DSa. Isti su se ovajdili o budzet, korupciju i raznorazne privatizacije, a za sve to se ide u zatvor. :)

Ako si krala zatvor, ako si kraduckala mozda te zakaci i popravni dom s'obzirom da ce zatvori biti puni. :mrgreen:

Ti imas veliki problem sa sobom. Zao mi je, iskreno, ali nisam strucna za taj problem

p.s. madaaa , da bi neko bio duhovit , treba pre svega da bude pametan ...znači , ipak neko hakovao nik

Немој да плачеш, ја ти се смејем само због Томислава Николића.

То је то. Ниси ти крива.

Back