Nova Владa Србије

Шта мислите какав ће бити нови састав Владе?

• ДС - СПС - ЛДП

glasova: 21 14,0%
  • ДС - СПС - ЛДП - УРС

glasova: 35 23,3%
  • ДС - СНС

glasova: 31 20,7%
  • СНС - СПС - ДСС

glasova: 44 29,3%
  • Неће се формирати Влада, иде се на нове изборе

glasova: 19 12,7%

• Ukupno glasova
    150
  • Anketa je zatvorena .
Izbor za bolji život ?

kakav god. vec sam napisala na drugoj temi, niti sam izasla na drugi krug izbora, niti verujem da ce nam cvece cetati, ali da je bolja ikakva promena, nego nikakva. tako da mene mani sa pokusajem bilo kakve prozivke. :lol:

a najpogubnija za narod bi bila ta velika koalicija. to je moje skromno misljenje.

p.s. mene bi zabrinulo sve ovo iskljucivo da smo kao svajcarska pa da se nesto ovakvo desi. ali, posto mi nismo svajcarska i jedino sto nam je sigurno je potonuce, nemamo bas nikakvu brigu. barem je ja nemam, s obzirom da nisma cak ni na drzavnim jaslama.

mladjo82 pise da ce on mozda biti premijer.

Kako mozde da bude proslost lider 2. najjace partije u zemlji? :think:

Tako što neće dugo biti ni lider partije... U njoj raste novi šef...
862138_djilas-big.jpg

Natasa Kandic
‏Imacemo Koaliicju SNS i DS. Amerikanci i EU ce to snazno podrzati. A tu nece biti SPS-a.

https://twitter.com/#!/natasakandic/status/204289707650199552

kuku :eek:

nije valjda da ce Boris pristati da bude Tomin BITCH :eek: :rida: :sad2:

Дачић: Све ће бити компликованије

Ивица Дачић лидер СПС коментаришући резултате председничких истиче за “Блиц” да треба поштовати народну вољу и што пре радити на конституисању нових органа. На питање да ли досадашњи коалициони договори настављају да важе он каже да ова ситуација поставља нову позицију на политичкој сцени.

- То значи да мандатара поставља председник и питање је коме ће дати мандат. Свакако, све ће бити компиликованије - каже Дачић за “Блиц”.

* * * * *

Дебели тврди пазар, или?
Sve je moguce, videcemo uskoro.
Dal se vlada pravi ovde il napolju, sta mislite?

U SPS-u su rekli - nema promjena, koalicija sa DS stoji.

rekli su oni da nikad nece ni sa ds-om pa su se ******ili 4 godine
dacic sad treba dobro da razmisli za buducnost SEBE i svoje stranke, jer ako ode sa zutima ponovo u koaliciju, u narednom periodu bice tamo gde im je i mesto - ispod cenzusa
a takva vlast kad imas predsednika nikolica malo ce teze da izdrzi pun mandat.
dakle neka moja analiza, ukoliko bude onako kako su se ranije dogovorili za vladu da nastavljaju to je VELIKA SANSA da na sledecim izborima se udvostruci procenat DSS-a i SNS-a koji ce ciniti stabilnu vladu, a pobedom nikolica ds, sps i ostala gamad su GUBITNICI i za najkasnije dve godine idu u tesku opoziciju oni koji predju cenzus. bice tesko u narednom periodu jer su ovi pokrali i prezaduzili drzavu ko god da krene ozbiljno da vodi drzavu bez obzira ko formira vladu, ali jedina sansa da se otkacimo politickih salabajzera za neku buducnost je da se dacic ne odrice svoje ljubavi, to bi kao sto rekoh bila njegova politicka smrt, a zivot za gradjane srbije.
dveri su u nekom usponu ali ovim pozivanjem na bojkot ce u buducnosti lose uticati na njih, dok ce ceda da pokupi ds-ove birace i da ojaca, urs ili g17 ce bogu hvala da nestanu sa politicke scene.

tako da ja iskreno zarad buducnosti navijam da se sada formira vlada DS-SPS-LDP:per:

Evo gledam zabranjenu TV, i gle Tadić otvorio "Čistilište". Otpustio glavni gradski odbor DS za BG i optužio Đilasa da je vodio
kampanju samu u svoju korist.
Jel' su to poöeli da se kolju među sobom?
Hteo BoTa da očisti Srbiju, pa pošto to ne može, počeo sa braćom iz DS-a.
A Gica - Dačić gleda kad će i njega da mlatne motka?!
Kuva se...kuva se....Vlada malomorgen.

rekli su oni da nikad nece ni sa ds-om pa su se ******ili 4 godine
dacic sad treba dobro da razmisli za buducnost SEBE i svoje stranke, jer ako ode sa zutima ponovo u koaliciju, u narednom periodu bice tamo gde im je i mesto - ispod cenzusa
a takva vlast kad imas predsednika nikolica malo ce teze da izdrzi pun mandat.
dakle neka moja analiza, ukoliko bude onako kako su se ranije dogovorili za vladu da nastavljaju to je VELIKA SANSA da na sledecim izborima se udvostruci procenat DSS-a i SNS-a koji ce ciniti stabilnu vladu, a pobedom nikolica ds, sps i ostala gamad su GUBITNICI i za najkasnije dve godine idu u tesku opoziciju oni koji predju cenzus. bice tesko u narednom periodu jer su ovi pokrali i prezaduzili drzavu ko god da krene ozbiljno da vodi drzavu bez obzira ko formira vladu, ali jedina sansa da se otkacimo politickih salabajzera za neku buducnost je da se dacic ne odrice svoje ljubavi, to bi kao sto rekoh bila njegova politicka smrt, a zivot za gradjane srbije.
dveri su u nekom usponu ali ovim pozivanjem na bojkot ce u buducnosti lose uticati na njih, dok ce ceda da pokupi ds-ove birace i da ojaca, urs ili g17 ce bogu hvala da nestanu sa politicke scene.

tako da ja iskreno zarad buducnosti navijam da se sada formira vlada DS-SPS-LDP:per:

Kad su to rekli nikad nece sa DS-om? Pa i prije 2008. su naglasavali da nece precizirati hoce li il' nece sa DS-om, a Dusan Bajatovic je cak naglasavao da bi on licno indirektno mozda radije vidio vladu sa demokratama.

Kad su to rekli nikad nece sa DS-om? Pa i prije 2008. su naglasavali da nece precizirati hoce li il' nece sa DS-om, a Dusan Bajatovic je cak naglasavao da bi on licno indirektno mozda radije vidio vladu sa demokratama.
ako neka idu samo zajedno to je dobro za srbiju, izdrzacemo jos dve godine
ma jok to sam ja samo sanjao-istorijsko pomirenje i tako to:D

moras biti realan da tvoji miljenici ds su gubitnici na ovim izborima i da to nije nista strasno, nisu vama neprijatelji kostunica i nikolic, vama je najveca pretnja ceda i u vojvodini canak. oni vam rade o glavu svo vreme. a najgori vam je clan DS pajtic ima da oduva tadica i djilasa samo tako jer on jedini ima rezultate jedini on nije omanuo pa sa punim pravom moze da trazi mesto predsednika stranke, a to je separatista 1/1, canak je cirkuzant koji gleda samo gde ce da se ususka a politicku moc nema nigde.

vidis sad po ovim rezultatima da su vas samo canak i mozda dinkic podrzali, a ceda i dacic nularica, izigrali vas zestoko.

ako neka idu samo zajedno to je dobro za srbiju, izdrzacemo jos dve godine
ma jok to sam ja samo sanjao-istorijsko pomirenje i tako to:D

moras biti realan da tvoji miljenici ds su gubitnici na ovim izborima i da to nije nista strasno, nisu vama neprijatelji kostunica i nikolic, vama je najveca pretnja ceda i u vojvodini canak. oni vam rade o glavu svo vreme. a najgori vam je clan DS pajtic ima da oduva tadica i djilasa samo tako jer on jedini ima rezultate jedini on nije omanuo pa sa punim pravom moze da trazi mesto predsednika stranke, a to je separatista 1/1, canak je cirkuzant koji gleda samo gde ce da se ususka a politicku moc nema nigde.

vidis sad po ovim rezultatima da su vas samo canak i mozda dinkic podrzali, a ceda i dacic nularica, izigrali vas zestoko.

Ja nisam iz Demokratske stranke. Ne vjerujem da je Pajtic toliko uticajan, prije svega mislim da je ipak Djilas, sto pokazuju i rezultati izbora u Beogradu lokalni...

DS je naravno gubitnik, ali ne totalni, vec samo djelomicni. Da su potpuni, oni ne bi bili glavna politicka snaga koja ce formirati vlast...
Isto tako je u neku ruku i SNS jednim dijelom gubitnik ovih izbora, iako je dao predsjednika i osvojio relativnu vecinu.

Back