naterasi
Buduća legenda
- Poruka
- 28.796
zasto sad to? drugari, kakvi su to preokreti veceras mnogo mi cudne savete dajetePočni da učiš ruski...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
zasto sad to? drugari, kakvi su to preokreti veceras mnogo mi cudne savete dajetePočni da učiš ruski...
Obavezno, ionako imamo više ženskinja.

Nova Vlada, novi zakone, nove obaveze, ako si patriota, oslobađamo Kosovo i Metohiju.
Biće i slatko, za marendu.
Obavezno, ionako imamo više ženskinja.
ne, mrzim nasilje
Pa ovo prevazilazi i LGBT okvire, odlazi u nastranost kakve nema ni u japanskim edukativnim crtaćima![]()
I žene su ljudi (reče jedan), mogu i one pušku da nose ili makar bombe. Marija na Prkosima, Marija na Bondstil.
Jedva čekam paradu, to će biti spektakl, crveno-žuti, pa na plave pruge.

I žene su ljudi (reče jedan), mogu i one pušku da nose ili makar bombe. Marija na Prkosima, Marija na Bondstil.

ne, to nikako niije slatko drugar
I ja, baš smo se super svađali prošle godine![]()
Kad budeš tražio srneća leđa, nemoj da se pitaš A GDE JE OVDE MESO !?
Danas je Ivica bio izuzetno vredan.
Vest na b92 Gde je sve danas stigao Dačić - Ivica Dačić, lider SPS-a stigao je danas prvo da dobije mandat za satav nove vlade, zatim obeleži dan Žandarmerije u Makišu i potom ode u Višegrad i Andrićgrad.
Iiiiii komentar :
Uvek sam sumnjao da postoji samo jedan Dačić.
[Komentar poslat sa mobilnog sajta m.b92.net] (dragoon, 28. jun 2012 18:01)
# Link komentara
Preporučujem (+87)
Ne preporučujem (-4)
Šta je ovo
![]()

naravno, A i seksi je žena sa kalašnjikovim...![]()

kakva sad srneca ledja drugari ja vas polaa ne razumem
Ove godine, Sun Fun predvodi, to mu je patijski zadatak, a za njim osvešćena populacija...
Mortal kombat
Pucaju žene u bikinijima a sve se trese, američki kapitalisti imaju takve klipove![]()
kakav užas...ali, Izraelke su prave, tako ćemo i mi moratikakve sad to ima veeze sa bilo cim?Mortal kombat
Tu će se videti ko je vjera a ko nevjera.
Joj, da dočekam taj dan...kakve sad to ima veeze sa bilo cim?
Koja sprdnja na temi, a sve je na Ivici.
kakve sad to ima veeze sa bilo cim?