НОВА ВЛАДА СРБИЈЕ ИМАЋЕ СВЕГА 28 МИНИСТАРСТАВА...

SRS NIJE zainteresovana za ucesce u vlasti na drzavnom nivou, ma kako to nekome zvucalo cudno!!!
Moze po gradovima i u lokalu, gde ima vecinu.

srs jeste zainteresovana ali nije zainteresovana da po svaku cenu bude na vlasti i da joj program vlade odredjuje najmanja stranka u koaliciji tj SPS.

zato imamo vladu DS-G17-LSV-SDP-SDA-SPO-SPS-PUPS-JS mesto DSS-SPS-SRS

Ne mislim ja ni da su ovi drugi cvece; naprotiv, sve ista gowna...
Ali, kad se skupe ovako s koca i konopca... pa ih nabrojis... i potrosis tri azbuke...
BiJo DEPOS... pa DOS... sada ZES+sateliti, koji tako rogobatno zvuce kad ih sve izlistas...
Najvise me nervira sto su takav sljam da su jedni drugima pobili "poglavice" pre manje od decenije(?!), a sad mudruju o nacionalnom pomirenju... U Srbina kratka pamet, pa ce im na putu evropskih integracija pomoci ista stranka zbog koje smo bili izopsteni iz te iste Evrope (u usta joj se naserem, da ne zaboravim, ali to je druga tema)...
I dalje me intersuje komentar Ruzice Djindjic; umeli su uredno da je guraju u prvi plan, sad da vidim kakav je ona covek... U najmanju ruku da ih oplete kao istomisljenici ovde, na forumu... Ili ce k'o Hilari, da oprosti zarad visih ciljeva...
Zato i imamo ministarstava vise od WC-a u drzavnim sluzbama...
Pih.

srs jeste zainteresovana ali nije zainteresovana da po svaku cenu bude na vlasti i da joj program vlade odredjuje najmanja stranka u koaliciji tj SPS.

Ovo boldovano si odlično napisao, to jeste politika srs:lol:

A što se tiče ostalog.... srs je BILA SPREMNA čak i da joj sps odredjuje program Vlade, ako se sećaš Tomislav (IV stepen) Nikolić je predložio čak i da se usvoji SSP, uz neku deklaraciju.
Koliko je to jadno?:mrgreen:

Da li bi neko bio ljubazan da nam da listu ovih dvadeset osam ministarstava? Pokusavao sam da se setim kakva sve ministarstva mogu da postoje, ali nisam dosao do ove cifre.

Inostrani poslovi, unutrasnji poslovi, odbrana, finansije, zdravstvo, skolstvo, pravda, trgovina, sport... ajde jos i vere, recimo (sta se tu radi?), pa poljoprivreda, rude, sume, i to... energetika... saobracaj i telekomunikacije... recimo jos i nauka i kultura.

Stigao sam do petnaest ministarstava uz malo napora. To predstavlja ciglo polovinu portfelja u vladi Srbije. Sta su ostali? Nadam se da je bilo mesta i za ministarstvo za istrazivanje ruda i gubljenje vremena.

Da li je jos nekome smesno da ova mala, siromasna i nebitna zemlja sa poslovicno nesposobnom administracijom ima ovoliko ministarstava?

Back