Nova tragedija zbog loše rekonstrukcije izbegnuta je za dlaku!

Da, uostalom i te "rekonstruktore" smo sami birali.
Hiperprodukcija svega dovodi do devalvacije vrijednosti. Dok sam bio aktivan na jednom uniZVERitetu kao asistent jedne prilike mi je dosao licno dekan, jer valjda profesor nije mogao "izaci na kraj" sa mnom, i rekao sljedece: "Zadaci trebaju biti laksi, trebamo studenata na cetvrtoj godini." Pri tome sam ja vec treci rok ponavljao zadatke koji su uradjeni na vjezbama prethodno uz promijenjene brojcane vrijednosti. Tu je bio kraj moje karijere na tom uniZVERitetu. Nema smisla ucestvovati u proizvodnji "nemislecih inzinjera" jer oni postaju potencijalno oruzje, tu odgovornost nisam mogao ni htio nositi, nek ih neko drugi tapse po ramenu sa sve "vojvodo i serdare". Ali to, znam i sam, nije nikakvo rjesenje problema, jer neko vec drugi ce upisati te sestice.

Hiperprodukcija svega dovodi do devalvacije vrijednosti. Dok sam bio aktivan na jednom uniZVERitetu kao asistent jedne prilike mi je dosao licno dekan, jer valjda profesor nije mogao "izaci na kraj" sa mnom, i rekao sljedece: "Zadaci trebaju biti laksi, trebamo studenata na cetvrtoj godini." Pri tome sam ja vec treci rok ponavljao zadatke koji su uradjeni na vjezbama prethodno uz promijenjene brojcane vrijednosti. Tu je bio kraj moje karijere na tom uniZVERitetu. Nema smisla ucestvovati u proizvodnji "nemislecih inzinjera" jer oni postaju potencijalno oruzje, tu odgovornost nisam mogao ni htio nositi, nek ih neko drugi tapse po ramenu sa sve "vojvodo i serdare". Ali to, znam i sam, nije nikakvo rjesenje problema, jer neko vec drugi ce upisati te sestice.
mom prosvetaru sto radi u gimnaziji dolaze poluretardirani i nepismeni.
kada bi ocenjivala istim kriterijumom kao pre 20 godina, ni 10% ne bi zavrsilo 4 godine gimnazije.
ne moze se u gimnaziji nadoknaditi ono sto se zabasurilo u osnovnoj

a svi ti sto zavrsili gimnaziju posle upisuju fakultete koje isto tako zavrsavaju.

i onda imas debile akademske gradjane koji ne da nisu strucni na svom polju nego nisu ni za guranje kolica na gradilistu

i toako, svake godine sve gori i gori upisuju i zavrsavaju.
a svaki novi ministar prosvetni uvodi neke svoje reforme koje sluze da se sto vise zaglupljuju kadrovi.

mrka kapa, kao sto ja odavno kazem :kafa:

mom prosvetaru sto radi u gimnaziji dolaze poluretardirani i nepismeni.
kada bi ocenjivala istim kriterijumom kao pre 20 godina, ni 10% ne bi zavrsilo 4 godine gimnazije.
ne moze se u gimnaziji nadoknaditi ono sto se zabasurilo u osnovnoj

a svi ti sto zavrsili gimnaziju posle upisuju fakultete koje isto tako zavrsavaju.

i onda imas debile akademske gradjane koji ne da nisu strucni na svom polju nego nisu ni za guranje kolica na gradilistu

i toako, svake godine sve gori i gori upisuju i zavrsavaju.
a svaki novi ministar prosvetni uvodi neke svoje reforme koje sluze da se sto vise zaglupljuju kadrovi.

mrka kapa, kao sto ja odavno kazem :kafa:
Notorni Djordje B. bi kazao: "Krivi smo mi, sto smo ih pustili..."

Nije tačno da se gradi više NEGO IKAD.
DRUGO,
potraznja za STAROM GRADNJOM JE U POSLEDNJIH GODINU DANA, dakle narod odustao od BOFL GRADNJE u ns...

A pogotovo ce sad posle nastresnice jer su ti "strucnjaci" pod izvođači isti oni strucnjaci koji projektuju i grade po ns...

Treće pogledaj kolko novih zgrada i kolko stanova u njima zvrlji prazno... Kao recimo projekat preko puta lidla, krš gradnja... Fasada BOFL...

U zadnje vreme Najveca potraznja je za neimarovom gradnjom. Dakle starom.

Pravis se previse pametan a prepun si dezinformacija
Kakve crne dezinformacije kad se građevine mogu videti na svakom koraku, samo se provozaš gradom. Pogledaj tamo prema groblju pre kružnog toka, a posle Avijacije, pravi novi grad, Većina je useljena. Gradiće se i preko puta.
E sad koliko ima ljudi u stanu i da li ih ima, pa nisam ti ja agent za nekretnine ili predsednik kućnog saveta.
No, gradi se i kupuije mnogo. Rekoše mi i da je u Beogradu isto.

Kakve crne dezinformacije kad se građevine mogu videti na svakom koraku
A gde to imas gradjevine započet od početka 2024?

Skoro pa nigde.

Ajmo sad o gradnji započet pre tekuće god i pre dve godine i jače... Jesi pogledao KOLKO JE MALO STANOVA PRODANO NA ONOM VELIKOM PROJEKTU POSLE AVIJACIJE? :per:
Ili preko puta lidla????, tamo je useljenje samo restoran i univer maltene :per:
, samo se provozaš gradom. Pogledaj tamo prema groblju pre kružnog toka
Upravo sam to prvo i opisao,
, a posle Avijacije, pravi novi grad, Većina je useljena.
Lažes ko pas! Ni 50 %
No, gradi se i kupuije mnogo
Ovo su tek lazi. Ja lepo rekoh da od 2024 od pocetka ove godine KUPOVINA STANOVA JE PORASLA PUNO ZA STARU GRADNJU!

IDI U AGENCIJE PA SE RASPITAJ!

Očito veze nemas i nisi u toku. Te gradnje koje si opisao su počele pre dve god i tri....

Od ove godine ljudi trče za starom gradnjom to ja rekoh i to je istina. A ti počeo glupetati da nije i iznosis mi tu nesto sto je od pre tri god počelo da se gradi...

Daj mi projekte od ove godine....
. Rekoše mi i da je u Beogradu isto.
Tebi su informacije na rekla kazala

Back