zavodljiva1976
Domaćin
- Poruka
- 3.038
Snezna_kraljica:Izvini, ali.. ti se to meni NABACUJES? :shock: :shock:zavodljiva1976:Vec mi se dopadas... :wink:
8) :wink:

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Snezna_kraljica:Izvini, ali.. ti se to meni NABACUJES? :shock: :shock:zavodljiva1976:Vec mi se dopadas... :wink:
8) :wink:
kojote:...Hoce skorpija i skorpija i...skorpiJA!devojcica_20:O tome ne moze globalno....svaki znak ima one koji mi odgovaraju i one koji mu ne odgovaraju....
A ako hoces subjektivno, bikovi i bikovi i.....bikovi![]()
![]()
Ovnovi definitivno, kad su muskarci u pitanju. Nije bas sad da sam isprobala sve hor. znake. Ali ovo je potvrdjeno iz dva puta. A sto se tice zena nemam pojma nisam probala, kad budem javicuivana5:STA MISLITE KO SU U HOROSKOPU NAJBOLJI LJUBAVNICI
ILI LJUBAVNICE I U KOLIKO GODINA SE SAZNAJE STA JE PRAVA LJUBAV ?
POZDRAV IVANA
A zna li neko kako se ispoljava kad se oba nađu u jednom liku?Snezna_kraljica:I ja sam to cula, najbolja kombinacija medju svim znakovima! Nije ni cudo...zavodljiva1976:U pravu ste...Nekoliko astrologa mi je reklo da se bikovi i skorpije najbolje slazu u citavom horoskopu... :wink:
Da dodam....KAD SE VOLE,VOLE SE DO KRAJA..A KAD SE MRZE,MRZE SE DO KRAJA...KOD NJIH NEMA SREDINE...
![]()
Znam: onda se slazu sa bilo kojim znakom, jer su dovoljni sami sebi, bar u nekim stvarima... Mozda imaju i losu komunikaciju sa okolinom.. (a mozda i ostaju sami i samozadovoljavaju se do kraja zivota.. 8) )smeh:A zna li neko kako se ispoljava kad se oba nađu u jednom liku?![]()
S_K_V_O:Pozdrav za sve Skorpije i Skorpione i srecan vam rodjendan(uskoro ce i moj), kao i za sve Bikove i Bicice na forumu, especially Divlju!:wink:
Snezna_kraljica:I ja sam to cula, najbolja kombinacija medju svim znakovima! Nije ni cudo...zavodljiva1976:U pravu ste...Nekoliko astrologa mi je reklo da se bikovi i skorpije najbolje slazu u citavom horoskopu... :wink:
Da dodam....KAD SE VOLE,VOLE SE DO KRAJA..A KAD SE MRZE,MRZE SE DO KRAJA...KOD NJIH NEMA SREDINE...
![]()
O's da se ljubimo?divlja-u-srcu:Vala bas!![]()