SCNET, samo da te pozdravim i da ti pružim podršku. Ako si im sve "rek'o. Misle da ako su završili fakultete u prošlom veku da imaju dovoljno znanja i veštine da se nose s velikim i brzim promenama koje će se dešavati u ovom veku.To ih,nažalost,nisu naučili na fakultetima jer se svet i tehnologija tako brzo razvijaju da mi danas ne možemo ni zamisliti kako će tačno svet izgledati za nekih deset,dvadeset godina,da ne pričam dalje. Svi mi znamo da ima mnogo prevaranta kako online tako i svuda oko nas,i da su iz dana u dan sve "mudriji" kako da opljačkaju naivne,ali ovolika količina mržnje prema svakom ko pokuša da zaradi,i uz to da pomogne drugima da zarade je neviđena. Ne žele ni da čuju o čemu se radi,odmah "zauzimaju borbeni položaj" i kreću s pljuvačinama,to im je jedino oružje.....i smešno i žalosno....Ja inače radim za veliku američku kompaniju u kojoj se isto tako koristi mrežni marketing za promovisanje proizvoda i tako i zarađujem, i kada sam isto kao i ti otvorila na jednom drugom forumu temu "online posao-istina ili zabluda" doživela sam najneverovatnije uvrede od par likova - tipa,vrbujem ljude za scientološku sektu,šaljem one čuvene scam mailove iz Nigerije , pa kradem identitete,skidam naivcima novac s kartice...a da ni jednom nisu ni pogledali o čemu se radi.....a i što bi gledali,kad "sve znaju" Ne može pametan nikad,ali nikad da objasni budali da je budala,džaba trud. I kad posle xy godina napokon i ljudi u Srbiji shvate i prihvate MLM , ovi "naši pljuvači" će moći samo da se šutiraju nogom u goozicu što nisu krenuli s tim kada im je već bilo nuđeno.....
Sećam se davno da sam čula jednu priču o Srbima koja me je oduševila jer jako dobro oslikava mentalitet većine : Vratio se tip iz Srbije u U.S.A. , i priča prijateljima o svojim utiscima. Pitaju ga oni jel istina da je Srbima glavna kletva "da Bog da komšiji crkne krava" a ovaj a kaže da nije,da ima jedna nova,modernija,mnogo bolja kletva koja glasi "Da Bog da meni crkne krava" Prijatelji ga gledaju začuđeno ,ne veruju da se dobro izrazio...pitaju ga kako to, zašto...Kaže on,evo kakva je situacija,"U selu samo ja imam kravu i svi komšije kupuju mleko od mene" prijatelji ga i dalje gledaju zbunjeno,a on nastavlja priču "e,pa pošto samo ja imam kravu,baš jedva čekam da crkne pa da vidim onda gde će komšije da kupuju mleko"