NOVA SANSA!!!

• Začetnik teme Začetnik teme SCNET
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ovako, ljudi nemojte da terate inat! realno ovo je ok stvar! malo je komplikovana, ali bas zbog toga i jeste dobra! nije oko piramida! fora jeste da stedis od svega sto potrosis 1% direktno od svojih kupovina! i po 0,5% dobijas od kupovina ljudi koji su oclanjeni preko tebe i preko tvojih preporuka i tako u 4 nivoa! ali isto tako, dobijas i bonuse! koji nisu ni malo naivni! ne dobijas kinut samo jednom, vec je dobijas stalno, kad god tvoj prijatelj nesto kupi ti dobije 0,5% njegovog racuna! e sad posto ima pored toga jos gomila nacina da se zaradi, za koje moras malo da shvatis kako funkcionise! mozes da ustedis i do 80% svoje potrosnje! ali isto tako mozes i da zaradis preko 5000% od tudjih troskova! sto cini preko 50 puta vise nego sto prosecna osoba uclenjena preko tebe potrosi! nemojte da se raspravljate, kad samo cujete da ima nivoe i da zaradjuje na uclanjenju! a realno zaradjuje na jos mnoogooo cemu! kome treba malo vise informacija neka mi se obrati! rebarca91@gmail.com a ko hoce da me nervira, neka ne pokusava! pozzz narode i zivi bili!

Nema problema ja pricam gluposti! A radim MLM vec tri godine! mnoge stvari sam probao, a na dve stvari sam zavrsio! Vise nista necu da isprobavam, zato sto je ovo jedna od tih stvari na kojima moye da se pre svega USTEDI! ali ako neko bude uspes i zaradi! Ja ne pricam bajke niti prazne price! Verujte ne dotice me to sto bez ikakvog znanja i iskustva pricate da su ovo gluposti! Verujte mi, mnogo je ljudi prevareno i na raylicite nacine, ja sam definitivno bio jedan od njih! Nemam nameru nikoga da ubedjujem, ovo pricam cisto informativno, Ali vecina MLM-a opstaje na racun ljudi koji su yeljni da yarade a ne mogu da prosire svoju mreyu dalje!!! yar nije tako? Gadi mi se to vise nego ikomeeee!!! Prvenstveno je nehumano, jer ljudi i svoje zadnje pare daju da se uclane i na kraju se zeznu!!! ili im ne isplate zaradjeni novac!!! Da znate samo koliko se ljudi vulgarno ponelo prema meni tokom reklame ovoga, ali ja sam oguglao i ne dotice me nista od toga, zato sto razumem SVE VAS!!! Prvenstveno su mi najblizi bili protiv svega ovoga, zato sto su i sami na svojoj kozi iskusili lose sisteme i da ne pominjem kako su se pojedini zavrsavali!!! Od prodaje koymetike, hemikalija za ciscenje i krpica do razlicitog posudja i garderobe!!! Ali je sada vecina tih najblizih shvatila koliko je ovo dobra stvar!!! Ali *** ja njima ne mogu puno da pomognem osim da ih uputim u sve, zato sto ne prikljucujem ljude direktno za sebe vec za svoje saradnike! Mnogo je pametnije u sistemima, graditi mreyu svojim saradnicima i njihovim saradnicima, da svaki clan u mreyi bude aktivan i onda kroy binarni sistem da kruze procenti i popusti, nego da imam i 10 000 ljudi direktno ya sebe vezanih! ovo sam sve otkucao cisto informativno, jer KO ZNA ZA STA CE VAM ZATREBATI!!! Meni licno ce trebati zato sto se skolujem za farmaceuta i planiram da radim u razvoju prodaje neke vece firme, tako da ce mi sve ovo trebati... ovo je drugaciji svet... a informacije su cudo... pozdrav!!!

Za to ne znam nisam ja otvarao ovu temu! ali skoro svi MLM sistemi rade na tome da lideri zive na racun ostalih... sto nije posteno...realno... isto tako i treba ljudi koji su se najvise trudili da budu najvise nagradjeni.... Binarni sistem se pokazao kao najbolji KOMPROMIS OVOJ CINJENICI i zato ga sada skoro svi uspesni sistemi koriste!!! E a SCnet ne koristi samo binarni sistem.. vec i piramidalni sistem, i sistem karijere i mnogo drugih stvari..... svi ti sistemi su sastavljeni u jednu celinu da ne bi ljudi koji su pri dnu bili zapostavljeni i bez prilike da bilo ssta zarade ili bilo sta ustede, ali isto tako i da bi ljudi koji su mesece pa i godine svog yivota ulozili u ovo bili sraymerno nagradjeni ya trud! JA TVRDIM DA JE OVO NAJBOLJI SISTEM IKADA I DA STO BUDETE VISE CINJENICA SAZNALI O OVOM SISTEMU VISE CETE BITI NJIME ODUSEVLJENI!!! Radio sam par sistema pre, ali sam uvek nakon mesec dana odustajao, jer je CINJENICA bila da ljudima prodajem sajt koji njima uospte i ne treba.... cinjenica je da im prodajem slanarinu koja im uospte ne treba i nije LEGALNA... zato sam odustao od toga jer je nehumano!!! NOVAC KOJI SE KORISTI U OVOM SISTEMU JE INACE ISAO VLASNICIMA MAXIJA, NISA, LILLYJA... recite mi koliko ljudi kupuje u tim firmama, a da uospte i nisu clanovi SCneta, pa sada razmislite koliko bi svako od nas zaradio kada bi uclanio samo po 10 ljudi koji svakodnevno kupuju u tim firmama!!! ISTO TAKO KAZEM, DA PREKO 70% LJUDI BAR JEDNOM MESECNO KUPI NESTO U FIRMAMA KOJI SU NASI PARTNERI!!!! A VREMENOM CEMO TAJ PROCENAT BITI I VECI... moj plan razvoja obuhvata uclanjenje ljudi koji inace kupuju u ovim firmama, isto tako dosta prijatelja koji ne kupuju su poceli to da rade, jer su shvatili kakva je ova prilika! pozdrav

ja sam za neka 4 meseca prezadovoljan efektima sistema.....NAJGENIJALNIJA ideja sto je mogla da se kod nas pojavi i sto je najlepse sve te ljude licno znam,mnoge cesto vidjam i to mi je najbitnije da znam ljude od krvi i mesa a ne virtualne likove....drugo nemam razloga da sumljam u bilo sta jer ako je pravnicima iz NISa,MTSa,DELTA Maxia i preko 2500 drugih partnerskih firmi neki zarez promakao u ugovoru onda skidam kapu svim nevernim tomama koji ujutro pred ogledalom ne veruju da su to zaista oni....he he
ko god zeli potpunu i kvalitetnu informaciju nek mi se slobodno javi...

ja sam za neka 4 meseca prezadovoljan efektima sistema.....NAJGENIJALNIJA ideja sto je mogla da se kod nas pojavi i sto je najlepse sve te ljude licno znam,mnoge cesto vidjam i to mi je najbitnije da znam ljude od krvi i mesa a ne virtualne likove....drugo nemam razloga da sumljam u bilo sta jer ako je pravnicima iz NISa,MTSa,DELTA Maxia i preko 2500 drugih partnerskih firmi neki zarez promakao u ugovoru onda skidam kapu svim nevernim tomama koji ujutro pred ogledalom ne veruju da su to zaista oni....he he
ko god zeli potpunu i kvalitetnu informaciju nek mi se slobodno javi...
Kakve lazi. Niko iz NIS-a , MTS-a , EPS-a, MAXI-ja nije cuo za SCnet i nemaju nikakve ugovore. Oni dele popuste u piramidu koje SVAKI GRADJANIN moze i bez SCnet-a da dobije, bez ikakvih kapara i ugovora ( to je lopovluk SCnet-a). Sve o NIS kartici i popustima ostalih firmi ima na njihovim zvanicnim sajtovima. Malo je reci genijalno. NAJGENIJALNIJE je sto te popuste , koje dobija svaki gradjanin , i bez SCnet-a , novi clan POKLANJA piramidi iznad sebe. Novi clan treba da pravi svoju piramidu, koja ce njemu da poklanja popuste i daje kapare. Kapare (od 5 000 do 141 000) dinara je PRODAJA MAGLE. Za 141 000 se ne kupuje nista, pare se dele u piramidu iznad i nikad se ne vracaju. Dobijamo samo MOGUCNOST da otimamo dalje pare od novih budala. Npr. od nove ovcice, koja uplati 141 000 a ti si je doveo, ti imas 50 000 dinara, a ljudi iznad tebe 91 000. :worth:

Poslednja izmena:
Gde je ovaj klinac glasnogovornik (koji je imao 18god) što je ovde na forumu tako zdušno promovisao SCnet? Da nam javi koliko je do sada zaradio u Scnetu? Prošlo je 2-3 godine, taman da rezimira :zper: Evo upućen javni poziv da nam kaže šta ima i kako mu je sad ...

Back